Şimdi Ara

Atlas ve Kuzey 30 Ağustos'ta birlikte uçacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Atlas ve Kuzey 30 Ağustos'ta birlikte uçacak Atlas ve Kuzey 30 Ağustos'ta birlikte uçacak

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Hipodrom alanında düzenlenecek olan askeri geçit töreni bir ilke sahne olacak. Hava Kuvvetleri envanterine katılan Barış Kartalı Projesi kapsamında üretilen AWACS ve A400M uçağı ilk kez törende uçuş gerçekleştirecek.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı uçaklar, Başkent semalarında prova yaptı. Provada, F-16, F-4 savaş uçaklarının yanı sıra Kuzey olarak adlandırılan Havadan Erken İhbar ve Kontrol Uçağı ile A400M nakliye uçağı yer aldı. 30 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan resmi geçit töreni ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı son yıllarda kazandığı imkan ve kabiliyetleri Ankara halkıyla buluşturacak.

Kaynak:http://kokpit.aero/baris-kartali-a400m-30-agustos-torenlerine-katilacak

• Şu AWACS uçakları çağ atlattı bize. Dileğim 2 adet opsiyonunda kesin satışa çevrilmesidir.
  • 26 Ağustos'ta provada da gördüm, bugün de gördüm. İlk defa AWACS gördüm, çok güzel bir duyguydu.
  • Harika birşey
  • AWACS'ların 3. uçağıda teslim edildi hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.