Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
29
Favori
69.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap verende yok; tuhaf.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hafta sonu ilgilenen yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin Abone numarası aynı değil Abone numarası ile giriş yapılıyor zaten.

• Abone numarasını sormuyor arkadaş.

Misal; örnek.

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • bariton kullanıcısına yanıt
    Siz fiber alt yapısı mı kullanmaktasınız yoksa vdsl alt yapısı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

He tamamdır.

• Fakat galiba burada Abone numarası=hizmet numarası

• Atlantisnette Abone numarası hizmet numarasına eşitmiş (en azından ben aldığım zaman)

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • FAKAT ben gigapon kullanıyorum eğer başka tarife ise bilemem.

• Arkadaş Telekom fiber altyapı olarak beyanda bulundu.

• bariton kullanıcısına yanıt
    Merhaba xdsl numaranızı özel mesaj ile gönderdim. Bu numarayı çağrı merkezimizi arayarak öğrenmeniz mümkündür.
    Merhaba, abonelik oluşturulduğunda gönderilen sms lerde xdsl numarası bulunmamaktadır. Bu numarayı bizlere ulaşarak öğrenmek mümkündür.
  • emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreci inceleyip özel mesaj ile bilgilendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 12 Ekim 2024; 22:34:16 >
  • Merhabalar haftasonu cumartesi günü birden bire internetim kesildi bugün halen durum aynı . Destek ile ieltişime geçip kayıt oluşturdum ve bir sorun olduğu söylenildi. Ben kullanamadığım internetin ücretini öder durumdayım. Konu ile ilgili destek sağlayabilir misiniz ?

• marsel221 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hızlı işlem sağlanması için 34 lü hizmet numaranızı da ekleyiniz. Teşekkürler.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Merhabalar

3400162159

• marsel221 kullanıcısına yanıt
    İşlem sağladım ve özel mesaj gönderdim. Testlerinizi yaptıktan sonra bize bildirebilirsiniz. İyi günler.
  • Bir kaç gün önce bir akrabam benim vasıtam ile Firmanıza geçti. Ona yeni wifi 6 lı olan modemlerinizden taktığınızı gördüm. Ben talep oluşturunca elimdeki ile değişim için bana modemin satılık olduğu ve buraya yazmayacağım bir tutar ödemem gerektiği söylendi. Eski abonelere değişim için ücret mi isteniyor ?

• Most Vasat Player M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni wifi 6 routerlarımız sadece yeni kurulumlar da takılıyor. Eski aboneleler isterse, wifi 6 router satın alabilir. 34 lü hizmet numaranızı gönderebilir misiniz?
  • Özel mesaj olarak gönderdim.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.