Cevap verende yok; tuhaf. |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (61. sayfa)
-
-
Hafta sonu ilgilenen yok sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin Abone numarası aynı değil Abone numarası ile giriş yapılıyor zaten.
-
Abone numarasını sormuyor arkadaş.
Misal; örnek.
-
Siz fiber alt yapısı mı kullanmaktasınız yoksa vdsl alt yapısı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
He tamamdır.
-
Fakat galiba burada Abone numarası=hizmet numarası
-
Atlantisnette Abone numarası hizmet numarasına eşitmiş (en azından ben aldığım zaman)
-
FAKAT ben gigapon kullanıyorum eğer başka tarife ise bilemem.
-
Arkadaş Telekom fiber altyapı olarak beyanda bulundu.
-
Merhaba xdsl numaranızı özel mesaj ile gönderdim. Bu numarayı çağrı merkezimizi arayarak öğrenmeniz mümkündür. -
Merhaba, abonelik oluşturulduğunda gönderilen sms lerde xdsl numarası bulunmamaktadır. Bu numarayı bizlere ulaşarak öğrenmek mümkündür. -
Merhaba, süreci inceleyip özel mesaj ile bilgilendireceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 12 Ekim 2024; 22:34:16 > -
Merhabalar haftasonu cumartesi günü birden bire internetim kesildi bugün halen durum aynı . Destek ile ieltişime geçip kayıt oluşturdum ve bir sorun olduğu söylenildi. Ben kullanamadığım internetin ücretini öder durumdayım. Konu ile ilgili destek sağlayabilir misiniz ?
-
Merhaba, hızlı işlem sağlanması için 34 lü hizmet numaranızı da ekleyiniz. Teşekkürler. -
Merhabalar
3400162159
-
İşlem sağladım ve özel mesaj gönderdim. Testlerinizi yaptıktan sonra bize bildirebilirsiniz. İyi günler. -
Bir kaç gün önce bir akrabam benim vasıtam ile Firmanıza geçti. Ona yeni wifi 6 lı olan modemlerinizden taktığınızı gördüm. Ben talep oluşturunca elimdeki ile değişim için bana modemin satılık olduğu ve buraya yazmayacağım bir tutar ödemem gerektiği söylendi. Eski abonelere değişim için ücret mi isteniyor ?
-
Merhaba, yeni wifi 6 routerlarımız sadece yeni kurulumlar da takılıyor. Eski aboneleler isterse, wifi 6 router satın alabilir. 34 lü hizmet numaranızı gönderebilir misiniz? -
Özel mesaj olarak gönderdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X