Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.282
Cevap
69
Favori
213.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Giriş
  • 29.04.2026 tarihinde saat 05:00 itibarıyla bakım çalışması gerçekleştirilecektir. Çalışma, trafiğin en az olduğu zaman diliminde planlanmıştır.

Bakım kapsamında cihaz değişimi yapılacaktır. Servislerin tahmini olarak 30 dakika ile 1 saat içerisinde normale dönmesi beklenmektedir.
  • 04:50 gerçekten tam söylenilen saatte gitti :) Neyse iyi çalışmalar dilerim.

• tam internet neden gitti diye gelip bakacaktım bakım varmış. son 1-2 aydır daha stabil bağlantılar var önceki aylara göre. lakin son 2 gündür ara ara yavaşlamalar ve kesintiler yaşıyoruz. onlar da tamamen düzelir umarım. kolay gelsin.

• Esenyurtta sıfır daire almıştım 1 yıl önce evlenirken yerleştik. İlk kutuyu turknet koydu, gigafiber bağladım kullanıyordum. Dün işten geldim atlantisin kutuyu gördüm, altyapı sorgualyım dedim 10G hızdan bahsediyor 😂 Sunucularım var, evde klimada var, şeytan dürtüklüyor vds hizmetleri odaya taşı deneme yap diye. Turknet yedekli çift ISS

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende de şu an oyun esnasında sürekli ping 200 lere çıkıp tekrar düşüyor.....

Yaşadığınız sorunlar sistemsel bir arızadan kaynaklanmamaktadır; network tarafında herhangi bir problem görünmüyor. Daha önce bu tür sorunlar saldırı kaynaklı yaşanabiliyordu ancak şu an böyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca herkesin yaşadığı problem, oynadığı oyuna göre farklılık göstermektedir.

Sorunu daha net analiz edebilmemiz için, problem yaşadığınız anda oynadığınız oyunun IP adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Eğer IP adresini tespit edemiyorsanız, uzaktan bağlantı sağlayarak bilgisayarınızda Torch üzerinden ilgili oyunun IP adresini birlikte tespit edebiliriz. Maalesef sadece oyun ismi üzerinden doğrudan IP adresi bulabileceğimiz bir sistem bulunmamaktadır.

Gerekli olması durumunda, ilgili oyunun trafiği için yönlendirme (routing) değişikliği yaparak tekrar test edilmesini sağlayabiliriz.

Şunu fark ettik: Counter-Strike 1.6 oynayan oldukça fazla abonemiz bulunuyormuş. Yönlendirme tarafında bir sorun tespit edildi. Oyunu oynayan abonelerimizden IP adreslerini aldıktan sonra trafiği yeniden yönlendirdik ve ping değerlerinde iyileşme sağlandı.

Valve Corporation tarafına trafik şu anda VIX üzerinden yönlendirilmektedir ve daha iyi performans için bu şekilde optimize edilmiştir. Ancak halen istediğimiz seviyede değildir. Konu ile ilgili düzenli olarak iletişim kuruyoruz fakat henüz geri dönüş alamadık. Sürecin takipçisiyiz.

Öneri ve fikirlerinize her zaman açığız.

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Helal olsun verdiğiniz hizmete. Umarım çok çok daha iyi yerlere gelirsiniz.

Kullanıcılarının oynadığı oyunu tespit edip ona göre ping iyileştirmesi yapıyor adamlar.

Biz turknette internet gittiğinde ne zaman geleceğini yalvar yakar zor öğreniyoruz.

• Bugün 06:00 - 08:00 saatleri arasında planlı bakım çalışması gerçekleştirilecektir pop noktasında, bilginize sunarız 🙂

Çalışma süresince kısa süreli bağlantı kesintileri yaşanabilir pop noktasındaki abonelerimizde.
    08:00 sonrasında bağlantısı gelmeyen abonelerimiz olursa bizlere bilgi vermenizi rica ederiz. Ekiplerimiz hızlı şekilde kontrol sağlayacaktır.

Supernatural

• mseyitsahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 34 ile başlayan hat numaranızı özelden iletirseniz kontrol sağlayabiliriz. Bu şekilde hizmetinizi görüntüleyemiyoruz.

Ayrıca Telegram grubumuz da mevcut. Dilerseniz gruba katılarak oradan da bizimle iletişim kurabilirsiniz.

En az 5 saattir internet yok.

34 ile başlayan numarayıda gönderdim size.

Çalışma var dediler telefonda ancak onunda üstünden 3 saat geçti.

Ne zaman internet akışı tekrar sağlanacak acaba

• Gün içerisinde benim internetimde de sık sık kopmalar oluyor.Gerçekten can sıkmaya başladı bu durum bazende EA games'in sunucularına bağlanmıyor bazende youtube netflix açmıyor keyfine göre çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emircan60TR -- 21 Mayıs 2026; 15:47:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke bulunduğum yere siz getirseniz altyapı vallahi direkt geçerdim ama şans yok bizde :) fiberden yana şanssızım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.