Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
803.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende isterim almayı ama şu an için biraz pahalı benim için fatih..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ariaven

    Ben aldigimda 1.57 yazilimi yukluydu, simdi 1,63 cikmis. Acaba yeni yazilimi yuklesemmi? Kullanan arkadaslar bu konuda fikirleriniz ne?



    1.62 veya 1.61 'i yükleyebilirsin, olabildiğince sorunsuz çalışıyorlar. 1,63 test için çıkartılmış bir versiyon olduğunu biliyorum tavsiye etmem. Ama test ederim açıkları/hataları da paylaşırım diyorsan (TF'de özel konusu var, atlantadan yetkililer bizzat takip ediyorlar) yükle.


    quote:

    Orijinalden alıntı: candostum2007

    verdım hocam baska ne ıstıyorsun kı :)
    gel mekana çay ısmarlıyım senıde hdbox kervanına katalım :)



    Yine kimleri ağına düşürmeye çalışıyosun Fatih?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydesigner -- 20 Mayıs 2010; 18:20:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candostum2007

    Hocam Atlanata HDBOX zaten bütün ayarlar yapılıp gönderiliyor. sizin extradan bir işlem yapmanız gerekmiyor.çanak ayarı yoksa tabıı bır montajcı cagırmanız lazım. benı monajcı arkadasla gorusturursenız olayı çözmüş oluruz. ha dersen kı yok kardeşim ben montajçıdan hdbox ı alacam o zaman ana da hayırlı olsun demek düşer. güle güle kullanın.


    Bugün yöneticiden öğrendiğime göre çatıda kullanılmayan çanaklar varmış onları senin eve ücretsiz bağlatayım dedi. Şimdi bu durumda sadece hdboxı bağlayıp kullanabilir miyim ??? Birde fiyat için pm attım kolay gelsin.
  • E adamdan ALLAH razı olsun:) ozaman sana sadece cıhaz vermek lazım:)
    pm attım ATLANTA Hdbox ağına sende katıl bir başbelamda sen ol
  • ATLANTA Hdbox ağına katılmayı gerçekten bende istiyorum umarım en kısa zamanda cihazı alabilirim.
  • e be dostum doldurmussun kart limitlerını :) acılma bu kadar be yaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candostum2007

    e be dostum doldurmussun kart limitlerını :) acılma bu kadar be yaa


    Ahhh ahhh yaramı deşme:) ben istermiyim limitler dolsun bu kadar açılayım ama evleniyorum eksik gedik bitmiyorki hiç kolay değil :(
  • Gercekten guzel cıhaz,cok stabıl gorunuyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayucuz -- 21 Mayıs 2010; 12:31:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cyberx26


    quote:

    Orijinalden alıntı: candostum2007

    e be dostum doldurmussun kart limitlerını :) acılma bu kadar be yaa


    Ahhh ahhh yaramı deşme:) ben istermiyim limitler dolsun bu kadar açılayım ama evleniyorum eksik gedik bitmiyorki hiç kolay değil :(


    Sağlık olsun dostum düğündeki takılarla doğrultursun meraketme :0)) Evleneli 1 ay oldu seni çok iyi anlayabiliyorum dostum ALLAH kolaylık versin ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cyberx26


    quote:

    Orijinalden alıntı: candostum2007

    e be dostum doldurmussun kart limitlerını :) acılma bu kadar be yaa


    Ahhh ahhh yaramı deşme:) ben istermiyim limitler dolsun bu kadar açılayım ama evleniyorum eksik gedik bitmiyorki hiç kolay değil :(



    CyberX yeni evlenen arkadaş senmisin? Hayırlı olsun,allah bi yastıkta kocatsın. Candostuma gittim ürün almaya senle beni karıştırdı. Tesadüf oturduğumuz semtte aynıymış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyunageldim

    candostumdan daha ucuzunu bulursan bize de haber ver. Fatihten hesap soralım:D:D:D:D şakası bir yana, candostumdan daha ucuzu yok, ben izmir'de arkadaşım ankara'da baktık bulamadık. sana maliyeti iki çanak dört lnb + kurulum. zaten candostumdan alacağın fiyatla bu maliyetin bir kısmını halledersin.

    bu arada hd olayına iyice kaptırdım. farkında olmadan sadece hd kanalları seyrettiğimi gördüm. yurtdışı kanallarda alt yazı ve ikinci, üçüncü dil seçeneklerinin çalışıyor olması harika. tabi türkçe yok:D


    filmlerin altyazılarını internetten indirsek atlantanın belirleyeceği belli bir formatta flasha atsak ve yabancı HD leri izlerken o alt yazılar çıksa tadından yenmez heralde Cihaz:)

    Candostum, koreliler hazır buradayken araya sıkıştırsan belki yaparlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: josi83


    Sağlık olsun dostum düğündeki takılarla doğrultursun meraketme :0)) Evleneli 1 ay oldu seni çok iyi anlayabiliyorum dostum ALLAH kolaylık versin ...


    Çok sağol dostum bende 1 ay sonra evliler kervanına katılmış olcam. Umarım dediğin gibi olur takılarla biraz toparlanırım yoksa düzlüğe çıkmam biraz zor görünüyor .

    quote:

    Orijinalden alıntı: okttay

    CyberX yeni evlenen arkadaş senmisin? Hayırlı olsun,allah bi yastıkta kocatsın. Candostuma gittim ürün almaya senle beni karıştırdı. Tesadüf oturduğumuz semtte aynıymış


    iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben daha evlenmedim :) istanbulda yaşamıyorum candostuma giden ben değilim hatlar iyice karıştı :)




  • Candostum sana telde bahsettıgım yazı bu.Sisli de apartman yonetımıyle sorun yasayan arkadasa da gonderebılırsın..Arkadaslar yazı catıların yargıtay tarafından ortak mahal sayılması ve bu baglamda yok anten asamazsın yasak vb.. ıfadeler kullanan apartman yonetıcılerının gozune sokacagınız yargıtay emsal kararlarıdır



    KAT MÜLKİYETİ KANUNU
    IV - Ortak yerler:
    Madde 4 Ortak yerlerin konusu sözleşme ile belirtilebilir. Aşağıda yazılı yerler ve şeyler bu Kanun gereğince her halde ortak yer sayılır.
    a) Temeller ve ana duvarlar, bağımsız bölümleri ayıran ortak duvarlar, tavan ve tabanlar, avlular, genel giriş kapıları, antreler, merdivenler, asansörler, sahanlıklar, koridorlar ve buralardaki genel tuvalet ve lavabolar, kapıcı daire veya odaları, genel çamaşırlık ve çamaşır kurutma yerleri, genel kömürlük ve ortak garajlar, elektrik, su ve havagazı saatlerinin korunmasına mahsus olup bağımsız bölüm dışında bulunan yuvalar ve kapalı kısımlar, kalorifer daireleri, kuyu ve sarnıçlar, yapının genel su depoları, sığınaklar,
    b) Her kat malikinin kendi bölümü dışındaki kanalizasyon tesisleri ve çöp kanalları ile kalorifer, su, havagazı ve elektrik tesisleri, telefon, radyo ve televizyon için ortak şebeke ve antenler sıcak ve soğuk hava tesisleri,
    c) Çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları, yangın emniyet merdivenleri.
    Yukarıda sayılanların dışında kalıp da, yine ortaklaşa kullanma, korunma veya faydalanma için zaruri olan diğer yerler ve şeyler de (Ortak yer) konusuna girer.


    II - Ortak yerler üzerinde :
    Madde 16 Kat malikleri anagayrimenkulün bütün ortak yerlerine, arsa payları oranında, ortak mülkiyet hükümlerine göre malik olurlar.
    Kat malikleri ortak yerlerde kullanma hakkına sahiptirler; bu hakkın genel kömürlük, garaj, teras, çamaşırhane ve çamaşır kurutma alanları gibi yerlerdeki ölçüsü, aksine sözleşme olmadıkça, her kat malikine ait arsa payı ile oranlıdır.
    ************************************************** *************

    T.C. Yargıtay Onsekizinci Hukuk Dairesi
    Esas No: 2005/3990 Karar No: 2005/5189 Tarihi: 17.05.2005

    • Ortak Yerlerden Faydalanma Koşulları
    • Çatıya Uydu Anten Tesisi

    ÖZET:
    Dava kat malikleri kurulu kararının iptali ile bu karara dayanılarak kaldırılan çanak antenin yeniden kurulması istemine ilişkindir.

    Kat maliklerinden birinin diğer tüm kat maliklerinin rızası olmaksızın ya da tüm kat maliklerince alınmış bir karar bulunmaksızın ortak çatıya uydu anten takabilmesi için bu tesisin o kat malikinin arsa payını aşmaması, diğer kat maliklerinin de aynı tesisi kurmaları durumunda her birine yeterli bir alanın bulunması, anten sisteminin anayapıya ve bağımsız bölümlere zarar vermemesi ve yapının statiğini olumsuz yönden etkilememesi, ayrıca çatıda aynı nitelik ve özellikte merkezi anten sisteminin bulunmaması gerekir.

    Olayda, çatıda merkezi bir anten sisteminin bulunduğu anlaşılmakta ise de bunun uydu anten niteliğinde olmadığı ancak sınırlı sayıda kanalın izlenebildiği belirlenmiştir.

    Günümüzdeki sosyal ve kültürel yaşam ve bunun gerekli kıldığı iletişim ve bilgilenme gereksinimi göz önünde tutulduğunda uydu anten yurt ve dünyadaki gelişmeler, yenilikler konusunda bilgilenme ve yararlanma olanağı sağlayacak nitelikte bir sistem olması karşısında davacının ortak çatıya koşullarına ve tekniğine uygun biçimde çanak anten taktırması konusunda kendisine izin verilmesine hükmedilmesi gerekir.

    (634 s. Kn. m. 16, 19)

    TAM METİN:
    Davacı ile davalılar arasındaki kat malikleri kurulu kararı iptali ve bu karara dayanılarak sökülen çanak antenin eski hale getirilmesi davasına dair Ankara 10. Sulh Hukuk Mahkemesinden verilen 13.05.2004 günlü ve 2003/560 - 2004/609 sayılı hükmün onanması hakkında Dairece verilen 03.02.2005 günlü ve 2004/8937 - 2005/379 sayılı ilama karşı davacı tarafından karar düzeltme isteminde bulunulmuştur.

    Bu isteğin süresi içinde olduğu anlaşıldıktan sonra dosyadaki bütün kağıtlar okunup gereği düşünüldü:

    YARGITAY KARARI
    Dava 04.06.2002 günlü kat malikleri kurulu kararının iptali ile bu karara dayanılarak kaldırılan çanak antenin yeniden kurulması istemine ilişkindir.

    Dosyada toplanan bilgi ve belgelere, özellikle bilirkişi raporu içeriği ile yerel mahkemenin kabulüne göre; iptali istenilen ve 04.06.2002 günlü olağanüstü toplantıda alınan kat malikleri kurulu kararının Kat Mülkiyeti Yasasının 29. maddesinin 2. fırkasında öngörülen koşullara uygun alınmadığı, bu bağlamda toplantının yeri, zamanı ve gündeminin toplantıdan en geç onbeş gün içinde tüm kat maliklerine (davacı kat malikine) yöntemince bildirilmediği, ayrıca yasanın 30. ve izleyen maddelerinde belirtilen karar yeter sayısının sağlanmadığı anlaşılmakla bu kararın iptali gerekmektedir.

    Öte yandan kat maliklerinden birinin diğer tüm kat maliklerinin rızası olmaksızın ya da tüm kat maliklerince alınmış bir karar bulunmaksızın ortak çatıya uydu anten takabilmesi için bu tesisin o kat malikinin arsa payını aşmaması, diğer kat maliklerinin de aynı tesisi kurmaları durumunda her birine yeterli bir alanın bulunması, anten sisteminin anayapıya ve bağımsız bölümlere zarar vermemesi ve yapının statiğini olumsuz yönden etkilememesi, ayrıca çatıda aynı nitelik ve özellikte merkezi anten sisteminin bulunmaması gerekir. Sözü edilen koşulların tümünün gerçekleşmiş olması koşulu ile bir kat maliki öteki kat maliklerinin rızası olmaksızın bu tesisi kurabilir. Somut olayda davacı kat malikinin kat malikleri kurulunun 07.02.1999 günlü kararına dayanılarak ortak çatıya kurmuş olduğu ve 04.06.2002 günlü kararla kaldırıldığı anlaşılan çanak antenin yukarıda açıklanan koşullara uygun olduğu bilirkişinin yerinde yaptığı inceleme sonunda anlaşılmış ve bu olgu mahkemece de kabul edilmiştir. Gerek davacının anlatımından, gerekse davalıların savunmalarından çatıda merkezi bir anten sisteminin bulunduğu anlaşılmakta ise de bunun uydu anten niteliğinde olmadığı ancak sınırlı sayıda kanalın izlenebildiği belirlenmiştir. Günümüzdeki sosyal ve kültürel yaşam ve bunun gerekli kıldığı iletişim ve bilgilenme gereksinimi gözönünde tutulduğunda uydu antenin yurt ve dünyadaki gelişmeler, yenilikler konusunda bilgilenme ve yararlanma olanağı sağlayacak nitelikte bir sistem olduğu kuşkusuzdur. Açıklanan tüm bu nedenler karşısında davacının ortak çatıya koşullarına ve tekniğine uygun biçimde çanak anten taktırması konusunda kendisine izin verilmesine hükmedilmesi gerekirken mahkemece merkezi anten sisteminin bulunduğu ve davacının uydu anten taktırması için bir zorunluluğun olmadığı gerekçesiyle davanın reddine karar verilmesi doğru değildir.

    Açıklanan nedenlerle davacı tarafın yerinde görülen karar düzeltme isteminin kabulü ile dairemizin 03.02.2005 gün ve 2004/8987-2005/379 sayılı onama kararının kaldırılmasına, mahkeme kararının yukarıda açıklanan nedenlerle BOZULMASINA, istek halinde temyiz onama harcı ile karar düzeltme harcının düzeltme isteyene iadesine, 17.05.2005 gününde oybirliğiyle karar verildi.

    ÖZET: Tekniğine uygun olması, işgal ettiği alanın, ait olduğu bağımsız bölümün arsa payına isabet eden miktarı aşmaması, anayapıdaki tüm bağımsız bölümler için yeterli yer bulunması ve tamamı yapıldığında anayapıya zarar vermeyeceğinin anlaşılması kaydıyla ortak yer nitelikli çatı ya da terasa diğer kat maliklerinin muvafakatı aranmadan güneş enerjisi sistemi kurulmasına izin verilmektedir.

    Ortak yerler, anagayrımenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma ve faydalanmaya yarayan yerlerdir. Kat malikleri bu alanlarda arsa payları oranında ortak mülkiyet hükümlerine göre malik olurlar Çatı da anagayrımenkulün mutlak ortak yerierindendir. Ve radyo ve Tv. İçin ortak şebeke ve antenler de mutlak ortak yerler arasında sayılmaktadır. Y 5 HD 05.05.1986 E:1986/4990 K:1986/6173


    ************************************************** ***********************

    Y A R G I T A Y
    18.HUKUK DAİRESİ
    ESAS KARAR
    2002/8982 2002/10113
    Y A R G I T A Y İ L A M I
    Mahkemesi :H Sulh Hukuk Mahkemesi
    Tarihi :25.6.2002
    Nosu :2001/159-2002/951
    Davacı ve K.Davalı :Hüseyin Vek.Av.M
    Davalı ve K.Davacılar:Mehmet vs.Vek.Av.H
    Davalılar :Mahmut vs.
    Dava dilekçesinde projeye aykırı tesis ve değişikliklerin kaldırılıp eski hale getirilmesi ve tazminat; birleştirilen davada ise çatıdaki güneş enerjisi sistemlerinin ve uydu antenin kaldırılması, ortak yere müdahalenin men'i ve tazminat istenilmiştir. Mahkemece davaların kısmen kabulü cihetine gidilmiş, hüküm davalı ve karşı davacılar vekili Av.H ve davalı M ile davalı Ayşe tarafından ayrı ayrı temyiz edilmiştir.
    Y A R G I T A Y K A R A R I
    Temyiz isteminin süresi içinde olduğu anlaşıldıktan sonra dosyadaki bütün kağıtlar okunup gereği düşünüldü:
    Anagayrimenkulde (5) numaralı bağımsız bölüm maliki de olan yönetici Hüseyin açtığı davada, anayapının çekme katında (14) nolu bağımsız bölümün maliki davalı Mehmet ile kiracısı diğer davalı Hüseyin nın terastaki güneş enerji sistemlerinin su depolarını sökerek bağımsız bölümleri susuz bırakıp zarar verdikleri; ortak yer nitelikli terasa, kat maliklerinin muvafakatını almadan ve projesine aykırı olarak ilave oda yapıp bağımsız
    bölümlerine kattıkları ve terası ortadan bölecek şekilde boydan boya duvar inşa ettikleri ayrıca, terasa çıkışı sağlayan kapıyı devamlı kilitli tutarak diğer maliklerin çıkışını engelledikleri ileri sürülerek, projeye aykırı yapıların eski hale getirilmesine, teras kapısının açık tutulmasına ve uğranılan zararın tazminine karar verilmesi istenilmiştir. Bu davanın davalıları Mehmet ve Hüseyin tarafından bu davada davacı olan Hüseyin ile diğer yedi
    kat maliki haklarında açılan ve sonradan bu dava ile birleştirilen davada da, ortak yer olan terasa izinsiz kurulan güneş enerjisi sistemleri ile uydu antenin sökülüp kaldırılmalarına ve bütün kat maliklerinin muvafakatı alınmadan camekanın doğrama ile kapatılan balkonların eski hale getirilmelerine ve güneş enerjisinden sızan suların verdiği hasara dayalı zararın tazminine karar verilmesi talep edilmiştir.
    Mahkemece yeniden yaptırılan inceleme sonunda düzenlenen bilirkişi raporu ve toplanan diğer delillere dayanılarak, asıl dava yönünden; terasa yapılan ilave oda ile çekilen duvarın yıkılıp eski hale getirilmesine, terasa çıkış kapısının açık tutulmasına ve kanıtlanamayan tazminat isteminin reddine karar verilmiş, söküldüğü ileri sürülen güneş enerjisi sitemlerinin depolarının yeniden kurulduğu yargılama sırasında davacı tarafça beyan ve kabul edilmekle bu hususta bir hüküm tesis edilmemiştir. Birleştirilen dava yönünden de, teras katta bulunan güneş enerjisi sistemleri ile davalı Nurcan'a ait uydu antenin kaldırılmasına ilişkin talebin ve kanıtlanamayan tazminat isteminin reddine, bir kısım davalılara ait kapatılan balkonların ise eski hale getirilmelerine karar verilmiştir.
    Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı delillerle kanuni gerektirici sebeplere ve özellikle delillerin takdirinde bir isabetsizlik görülmemesine göre tarafların sair temyiz itirazları yerinde değildir.
    Ancak;
    Hükme esas alınan bilirkişi raporunda; birleştirilen davanın davacısı Mehmet'ın çekme kattaki bağımsız bölümünün üzerine ve terasa monte edilen güneş enerjisi ısıtma sistemlerinin, anayapıya zarar vermeyeceği, tüm kat malikleri için yeterli yer bulunduğu ancak bunların montajının tekniğine uygun olmadığı ve bu nedenle oluşabilecek su sızıntısından davalı-karşılık davacı Mehmet'in bağımsız bölümünün zarar görebileceği belirtilmiştir.
    Yargıtay uygulamalarında, tekniğine uygun olması, işgal ettiği alanın, ait olduğu bağımsız bölümün arsa payına isabet eden miktarı aşmaması, ana yapıdaki tüm bağımsız bölümler için yeterli yer bulunması ve tamamı yapıldığında anayapıya zarar vermeyeceğinin anlaşılması kaydıyla ortak yer nitelikli çatı ya da terasa diğer kat maliklerinin muvafakatı aranmadan güneş enerjisi sistemi kurulmasına izin verilmektedir. Bunların kaldırılmasının dava konusu edildiği hallerde sistemlerin bu koşullara uygunluğu yönünden bilirkişiye yaptırtılan inceleme sonucunda tekniğine uygun tesis edilmediğinin ya da diğer kat maliklerine zarar verilmemesi için gerekli önlemlerin alınmadığının saptanması durumunda, eksikliklerinin giderilmesi için tesis sahibi davalılara uygun mehil verilmesi, uyulmaması halinde tesisin kaldırılması yolunda hüküm kurulması gerekmektedir.
    Öte yandan, davalı- karşılık davacı Mehmet vekili temyiz dilekçesinde kaldırılmaları istemi mahkemece reddedilen güneş enerji sistemlerinin projeye aykırı olduğu gerekçesiyle kaline karar verilen terastaki ilave odanın üzerinde bulunduğunu bu nedenle odanın yıkılması sonucu güneş enerjisi sistemle rinin de kaldırılması gerekeceğini ileri sürmüştür. Bu bakımdan, öncelikle mahallinde bilirkişi aracılığıyla yeniden inceleme yaptırılarak dava konusu güneş enerjisi sistemlerinin, kal'ine karar verilen ilave oda üzerinde bulunduğunun saptanması durumunda; bu sistemlerin terasta bilirkişice önerilecek başka bir alana tekniğine uygun tarzda gerekli önlemleri içerecek şekilde nakledilmesi yolunda hüküm kurulması; anılan oda üzerinden bulunmadığının anlaşılması durumunda da güneş enerjisi sistemlerinin montajındaki eksikliklerin giderilmesi ve sistemin arıza yapması durumunda sızan suların alttaki bağımsız bölüme zarar vermesini önlemek amacıyla (su toplama kabı, tahliye borusu vs.) yapılması gerekli imalatların neler olduğunun bilirkişiye tesbit ettirilip bunların yapılması için davalılara önel verilmesi ve yerine getirilmediği takdirde sistemlerin kaldırılmasına karar verilmesi gerektiğinin düşünülmemiş olması doğru görülmemiştir.
    Bu itibarla yukarıda açıklanan esaslar gözönünde tutulmaksızın yazılı şekilde hüküm tesisi isabetsiz, temyiz itirazları bu nedenlerle yerinde olduğundan kabulü ile hükmün HUMK'nun 428. maddesi gereğince BOZULMASINA, temyiz peşin harçlarının istek halinde temyiz edenlere iadesine, 21.10.2002 gününde
    oybirliğiyle karar verildi.




  • Burak süpersin yaa :=)
    ama okuyamadım allahtan tlf da anlattın:)
  • Arkadaşlar bu cihaz için bir server almadan hd yayın izlenebiliyor mu izlenebiliyorsa hangileri?
  • Yasal Digiturk cryptoworks kartı takıp izleyebiliyor muyuz?Teşekkürler.
  • tabiiki izlersınız D SMART MODUL alırsanız sorunsuz ve mukemmel kalitede izlersiniz


    quote:

    Orijinalden alıntı: ts61ts1967

    Arkadaşlar bu cihaz için bir server almadan hd yayın izlenebiliyor mu izlenebiliyorsa hangileri?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesi

    Yasal Digiturk cryptoworks kartı takıp izleyebiliyor muyuz?Teşekkürler.

    tabiiki izlersiniz
    HD değil tabii:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cyberx26


    iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben daha evlenmedim :) istanbulda yaşamıyorum candostuma giden ben değilim hatlar iyice karıştı :)




    Arkadaşlar kim bu yeni evlenecek adam, çıksın artık ortaya :))
  • Orijinalden alıntı: candostum2007

    tabiiki izlersınız D SMART MODUL alırsanız sorunsuz ve mukemmel kalitede izlersiniz











    Atalanta ve dsmart modül fiyatı için pm atmıştım ulaşmadı galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mder -- 22 Mayıs 2010; 12:32:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.