Şimdi Ara

Atlanta HD Box görüntü kalitesi nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu cihazın görüntü kalitesi olarak özellikle sd konusunda yarım yamalak bilgiler mevcut kullanan arkadaşlar bu başlıkta sadece görüntü kalitesini tartışabilirlermi..

• HD box kullanıyorum. Gayet güzel Parasını hakediyor...
  • bazısı görüntülerin bilhassa sd lerin çamur, donuk vs. yazmakta siz dijital platformda kullanıyormusunuz..
  • donanım haber forumda

173 sayfa olmuş bır konu var ve

3 seneyi aşkın süredir cihaz hakkında yorum yapıyor

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=36355116&mpage=173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 28 Temmuz 2013; 18:10:44 >
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    okudum... kimisi x versiyonda iyi kimisi x versiyonda kötü vs. yorum yazmış son durum nedir.başlığıda bu yüzden açtım
  • hocam ben kullanıyorum.Goruntu kalitesini karşılaştırma sansim olmadigi için bilemiyorum kotu diyenler neye gore kotu diyor iyi diyenler neye gore iyi :)Cihazın sahibi olan yada satan herkes iyi diyor tum urunlerde.
    Ben projeksiyon ile de izliyorum goruntu kalitesinde sikinti yok benim açimdan.Hiremco fx turbo hd kullanıyordum daha once o da aynı idi.Ancak paylaşım kullanıcaksan biraz sıkıntılı.IPTV de problem oluyor.server kaynakli degil cihaz kaynakli.Pc de simple tv ile takilma olmuyorken atlanta da ses takılarak geliyor.Pc de takılmadan izlerken atlanta da belli bir sure sonra(kafasına gore 5dk,10dk) başlatılmadı diyip kaliyor.Kanal değiştirip geri donmek zorunda kaliyorsunuz.Herzaman yapmiyor tabi bunu.Mesala dun maci izlerken ikinci yari bi gitti bir daha gelmedi.hiçbir iptv kanalini acmadi.Laptop dan izlemek zorunda kaldik.Paylaşım kullanmıcaksan bu paralar vermene gerek yok zaten.

Simdiden hayırlısı olsun..
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ip tv ile pek işim yok sanırım daha doğrusu düşünmedim genelde d smart modul kullanmayı düşünüyorum kafamda karışık yada almayıp d smart kendi cihazını da almayı düşünüyorum sizin dediğiniz olaylar can sıkıcı gözümde almıyor uğraşmayı.. bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv+ görüntü kalitesi berbat
    4 yıl önce açıldı
    ATLANTA HD 4K CI NASILDIR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece SD görüntü kalitesi arıyorsanız eski IBM chipset li cihazları önerebilirim. Örn. Topfield 5200CI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.