Şimdi Ara

Atın Üstünde Ölmek ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • warrior "pain quota" atar aynı partydeki adam pvp yapıordur cleric gelir bi offering atar. o warior yüzünden partydeki herrkes pert olur. stall da atın üstünde altında farketmes. bu şekilde 80 lvllık adamlar bile ölür. başımıza geldi biliyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Kitap ismi gibi valla Atın Üstünde Ölmek , dizi çekilir buna , film çekilir , başrolde de Cüneyt abim oynar.

• bence atın suçu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

birşeyi merak ettim senin niye hp ile mp biraz dengesiz

extreme skilli açık. canı yarıya indiriyor attack çoşuyor ve defance yerin dibine giriyor
  • at seni sehre goturuyo akıllı at
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

birşeyi merak ettim senin niye hp ile mp biraz dengesiz

extreme skilli açık. canı yarıya indiriyor attack çoşuyor ve defance yerin dibine giriyor

doğru söylüyor

extreme skill acıncan can yarıya iniyor defans %40 aşagı iniyor phs. atack %75 mag. atack %88 artıyor
  • banada aynısı olmuştu fakat ben akrep zehriyle zehirlenmiştim
    universal pill yok hp yok sonuç goruntu aynı
  • hehehehe o olay europe charda bulunan buf dan oluyor.bir keresinde guildden 2 adamı kasarken olmuştu bu olayın aynısı.bana 2-3 tane parti mosteri vuruyordu ve bana gelen darbeleri buf partidekilerede paylastırınca birde baktım kasılan diğer 2 eleman yerde :))) ölmüşler.biri atın üstünden altına inmiş at saglamdı kurtu da.diğeride yerde 2.80 uzanmış.ilginç olan atın ölmemesi ve dirilmek için basınca townda atın üstünde dirilmesi :)).at boşa gitmemiş.:))

Atın Üstünde Ölmek ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZaNoWa_TR

hehehehe o olay europe charda bulunan buf dan oluyor.bir keresinde guildden 2 adamı kasarken olmuştu bu olayın aynısı.bana 2-3 tane parti mosteri vuruyordu ve bana gelen darbeleri buf partidekilerede paylastırınca birde baktım kasılan diğer 2 eleman yerde :))) ölmüşler.biri atın üstünden altına inmiş at saglamdı kurtu da.diğeride yerde 2.80 uzanmış.ilginç olan atın ölmemesi ve dirilmek için basınca townda atın üstünde dirilmesi :)).at boşa gitmemiş.:))

Atın Üstünde Ölmek ??

Hmmm.Başıma hiç gelmedi...Bug heralde

• ya ben bişi anlamadım bu ne biçim iş dir yahuu
  • ya bendede oldu hunterlikle çıktım kaçı önüne bi baktım 65lv crossbow cu thief...ata tıkladım biraz geç bindi lagdan ok havadayken ata bindimoku yedimde at üstünde yatmışımhareket etmeyi denemedim soldaki towna dönme tuşuna tıkladım veee başlayınca at altımda
  • çok güzel bir bug tipi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.