Şimdi Ara

Atilla nedir? Nerde çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, atillayı ben hiç görmedim ama söylentilere göre çooooooooooooook güçlü bir knight online canavarıymış. Hem de knight online'ın en güçlü canavarı!!! Onu 10 tane 70 lwl assassin bile yere deviremezmiş. Hatta 40-50 tane 70 lwllik adam bile yatıramazmış onu. Bir arkadaşım atillanın sadece 2 kere yattığını ve ilk kez onu oyun yöneticisinin yatırdığını söyledi. Bir de atilla en son zombilerde görülmüş. Atilla hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: mumin_gunes

Arkadaşlar, atillayı ben hiç görmedim ama söylentilere göre çooooooooooooook güçlü bir knight online canavarıymış. Hem de knight online'ın en güçlü canavarı!!! Onu 10 tane 70 lwl assassin bile yere deviremezmiş. Hatta 40-50 tane 70 lwllik adam bile yatıramazmış onu. Bir arkadaşım atillanın sadece 2 kere yattığını ve ilk kez onu oyun yöneticisinin yatırdığını söyledi. Bir de atilla en son zombilerde görülmüş. Atilla hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın.

SADECE

• zombide çıkmıştı bende gidim dedim gittim biz party kurduk kestik
    party:
    1500 bufçu ve 300 healci priest
    1920 healci priest
    3 60+warior
    3 60+ assasian
    kestik
  • senin level kaç
    hadi leveli geçtim hiçmi zombi kemedin
    atillayı 63 warrior tek başına healsiz kesti
  • 60 lvl warriorumla pot içerek kesiom
  • arkadaşlar, ben 41 lwl lighting edanayım. Atilla hakkında sadece söylenti kaynaklı bilgiler biliyorum. Beni bilgilendirdiğiniz için tşk ederim. Arkadaşlarıma hep atillanın çok güçlü bi canavar olmadığını sölüyordum ama inanmıyorlarda sanırım bu yazılar iyi bir kanıt olacak.
  • quote:

Arkadaşlar, atillayı ben hiç görmedim ama söylentilere göre çooooooooooooook güçlü bir knight online canavarıymış. Hem de knight online'ın en güçlü canavarı!!! Onu 10 tane 70 lwl assassin bile yere deviremezmiş. Hatta 40-50 tane 70 lwllik adam bile yatıramazmış onu. Bir arkadaşım atillanın sadece 2 kere yattığını ve ilk kez onu oyun yöneticisinin yatırdığını söyledi. Bir de atilla en son zombilerde görülmüş. Atilla hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Arkadaşın sana yanlış bilgi vermiş...

Atilla o kadar güçlü bi hayvan değildir...60 + bi Warrior hp pot kullanarak kesebilir..

Atilla zombilerin orda çıkar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beramusta 3kişi 60+ 2ases 1i wariır pot la kesmiştik.Sana ezik birisi abartarak anlatmış belliki
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

60 lvl warriorumla pot içerek kesiom

aynen
  • Arkadaşlar, atilla nasıl bi canavar resmini çeken varsa gönderebilir mi resmini? Çok mrk ettim de...
  • Atilla bir bostur.

26.895 HP si vardır. Leveli 85 dir.

ZORMU KESİLİR ?

Hayır. 60+ Bir Warrior Kesebilir.

WARRİORUN ATİLLA KESMESİ MİNUMUM ŞARTLAR

1200+ AP

533 + DEFANS

1500+ BUFF / 300 DEFANS ALIRSIN.

3K HP / 800 DEFANSLA BİDE HEAL VARSA MUTLAKA KESERSİN.

Zaman alır ama kesersin. Atilla kendisine HP basan boslardandır. Very Slow yerine Normal atakla saldırılırsa daha seri kesilir.

NE ÇIKAR? = Priest Pendant

Nerde Çıkar. El Morad için söylüyorum. Lufersondaki yerlerini bilmiyorum.

1: Zombilerin Orda.

2: Kalluga kapısının önündeki yokuşun hemen üstünde Lamirosların yakında.

Elmorad ve Luferson dışında başka biyerde çıkmaz. Eslant / CZ vs.

Boss Event olursa Moradonda Bolcana görebilirsin Ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 1 Ağustos 2006; 9:48:48 >
  • quote:

Arkadaşlar, atilla nasıl bi canavar resmini çeken varsa gönderebilir mi resmini? Çok mrk ettim de...

Czde ataros mudur nedir bowlda öle bi yaratik var ona benzio Fazla Abartmaya Değecek Bir Yaratik değil 1500 HP SC BASIP POT'LA KESER 60+ Bi warrior.
  • 64-65 warrior potla keser

daha düşükse 960 heal la keser
  • Lunar kapısında değil Kalluga da çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_tulip

Lunar kapısında değil Kalluga da çıkar.

eet haklısın. karıştırdım.
    kalluga doğru.
    Hatta ben hep 16:00 / 1630 arasında görüyordum orda.
    Zaten lunar kapının önünde yokuşta yok lamiyalar falan da yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 1 Ağustos 2006; 9:48:26 >
  • quote:

Arkadaşlar, atilla nasıl bi canavar resmini çeken varsa gönderebilir mi resmini? Çok mrk ettim de...

http://img401.imageshack.us/img401/3316/atillabt9.jpg

tam kafası cıkmadı ama olsun

bu arada bu resmı 1 ay falandan daha önce cektiigm icin kendı adamım eziksimdi yine ezik ama daha güclü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 31 Temmuz 2006; 17:12:23 >

• quote:

koptum ya
  • kardeş sen yenisin heralde ben 49 lwl 300 defansla ati bana 2 çekio düşün artık(yani güçsüz)70 battle priest var o tek başına ati dönüo yani ati çerez
  • biz de kestik 1 tane 1920 heal 1 tane 1200 buffer 1 tane 60+ warrior 1 de ben 55 lvl rogue o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diomodes

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

60 lvl warriorumla pot içerek kesiom

aynen

ben 61 lwl roguem le potla kesdmm !!

abartcak bi yaratık deeil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.