Şimdi Ara

Atılım pilotaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oradan sonra büyük ihtimalle özele gireceksiniz. Anlık olarak THY pilot boy-kilo sınırı, en düşük 1.57 en büyük 1.95cm beden kitle endeksi ise 20-30 arası olmak zorunda. Bunlar size fikir verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronauns

Oradan sonra büyük ihtimalle özele gireceksiniz. Anlık olarak THY pilot boy-kilo sınırı, en düşük 1.57 en büyük 1.95cm beden kitle endeksi ise 20-30 arası olmak zorunda. Bunlar size fikir verebilir.
    Hocam aslında ben askeri pilotluk düşünüyorum ama 160la kara bile yapmaz herhalde diye pilotaj düşünüyorum

• Sınava girdin mi yoksa 2020 tayfadan mısın hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-705CBCE6B

Sınava girdin mi yoksa 2020 tayfadan mısın hocam ?
    2020 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Hocam aslında ben askeri pilotluk düşünüyorum ama 160la kara bile yapmaz herhalde diye pilotaj düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Evet maalesef 1.60 ile hava harp okuluna giremezsiniz, kara ve denize girersiniz fakat oradan pilotluğa büyük ihtimalle geçemezsiniz çünkü tekrar boy-kilo testine tabi tutuluyor pilotluğa geçecekler. Hava Harp Okulunu tutturursanız yine de bir deneme amaçlı mülakatlara gidebilirsiniz fakat kara harp okulunu tutturursanız (orada boy sınırı 1.60) pilotluğa geçerim ümidiyle gitmenizi tavsiye etmem çünkü yine boy-kiloda kalırsınız ve o okuldan çıkış yapamayacağınız için istemediğiniz bir hayat yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

• quote:

Evet maalesef 1.60 ile hava harp okuluna giremezsiniz, kara ve denize girersiniz fakat oradan pilotluğa büyük ihtimalle geçemezsiniz çünkü tekrar boy-kilo testine tabi tutuluyor pilotluğa geçecekler. Hava Harp Okulunu tutturursanız yine de bir deneme amaçlı mülakatlara gidebilirsiniz fakat kara harp okulunu tutturursanız (orada boy sınırı 1.60) pilotluğa geçerim ümidiyle gitmenizi tavsiye etmem çünkü yine boy-kiloda kalırsınız ve o okuldan çıkış yapamayacağınız için istemediğiniz bir hayat yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam tsk sağlık yönetmeliğine göre bu boyla khoya girebiliyorum ama ayrı kara havacılık için boy kilo belirtilmemiş varsa bile ben bulamadım ama bence 160la olunabilir ama siz daha iyi bilirsiniz bu işin içindesiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ EKONOMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam tsk sağlık yönetmeliğine göre bu boyla khoya girebiliyorum ama ayrı kara havacılık için boy kilo belirtilmemiş varsa bile ben bulamadım ama bence 160la olunabilir ama siz daha iyi bilirsiniz bu işin içindesiniz

Alıntıları Göster
    Kara Havacılık seçimleri okul içinde yapıldığı için maalesef internette bir bilgi bulamazsınız, benim de tam bir bilgim yok sadece kara havacılıkta tekrar özel bir teste tabi tutulup gerekli şartları sağlayanları aldıklarını biliyorum. Bu şartlar arasında askeri havacılık için pilot boy-kilo sınırı olan 1.65cm den uzun olma şartının olduğunu tahmin ediyorum. Yine de bu konuda kesin bir bilgi bulursam ben söylerim tekrar, siz de kesin bir bilgi bulmadan eğer kazanırsanız girmeyin bence çünkü sınır varsa tekrar diyorum istemediğiniz bir meslekte hayatınız geçebilir.

• quote:

Kara Havacılık seçimleri okul içinde yapıldığı için maalesef internette bir bilgi bulamazsınız, benim de tam bir bilgim yok sadece kara havacılıkta tekrar özel bir teste tabi tutulup gerekli şartları sağlayanları aldıklarını biliyorum. Bu şartlar arasında askeri havacılık için pilot boy-kilo sınırı olan 1.65cm den uzun olma şartının olduğunu tahmin ediyorum. Yine de bu konuda kesin bir bilgi bulursam ben söylerim tekrar, siz de kesin bir bilgi bulmadan eğer kazanırsanız girmeyin bence çünkü sınır varsa tekrar diyorum istemediğiniz bir meslekte hayatınız geçebilir.

Alıntıları Göster
    Hocam sağolun ama her ne kadar havacılığa ilgi duysam da askeriyede ilgi duyuyorum açıkçası kara havacılık olmazsa topçu istikham muhabere gibi bölümler de ilgimi çekiyor zaten harbiyeyi kazanamazsam dış kaynaktan başvurmayı düşünüyorum ayrıca harbiyeye ile alakalı bir instagram sayfasında harbiyeli bir arkadaşa sorduğumda okula alınıyorsa yapılabilir demişti sağlık ve derslerin çok önemli olduğunu söylemişti ne kadar doğru bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 9 Temmuz 2019; 19:5:16 >

• quote:

Hocam sağolun ama her ne kadar havacılığa ilgi duysam da askeriyede ilgi duyuyorum açıkçası kara havacılık olmazsa topçu istikham muhabere gibi bölümler de ilgimi çekiyor zaten harbiyeyi kazanamazsam dış kaynaktan başvurmayı düşünüyorum ayrıca harbiyeye ile alakalı bir instagram sayfasında harbiyeli bir arkadaşa sorduğumda okula alınıyorsa yapılabilir demişti sağlık ve derslerin çok önemli olduğunu söylemişti ne kadar doğru bilemiyorum

Alıntıları Göster
    O meslekleri seviyorsanız tabi olur kara harp boyunuz tutuyor. Hava harp denersiniz olmadı hara karp oradan da havacılık denersiniz olmazsa başka yoldan gidersiniz.

• quote:

O meslekleri seviyorsanız tabi olur kara harp boyunuz tutuyor. Hava harp denersiniz olmadı hara karp oradan da havacılık denersiniz olmazsa başka yoldan gidersiniz.

Alıntıları Göster
    Bencede bakalım artık umarım olabilirim

• https://www.donanimhaber.com/ilk-kez-bir-ucak-pilot-mudahalesi-olmadan-kendi-basina-indi--112350

Siz yapay zekaya koşa koşa giden bir dünyada gelecekte yok olacak mesleklerden gösterilen pilotluğu yazmayı hala ciddi ciddi düşünüyor musunuz ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

https://www.donanimhaber.com/ilk-kez-bir-ucak-pilot-mudahalesi-olmadan-kendi-basina-indi--112350

Siz yapay zekaya koşa koşa giden bir dünyada gelecekte yok olacak mesleklerden gösterilen pilotluğu yazmayı hala ciddi ciddi düşünüyor musunuz ??
    Evet

• Sizin kararınızdır saygı duyarım 10 seneye işsiz kalırsınız bu eğitimi ünide lisans olarak alacağınız için elinizde başka meslek de olmaz hayatta başarılar

• 50günde5k kullanıcısına yanıt
    hocam 180 kusur insanin hayatini bir makinenin kararlarina baglamak su anda dusunulcek en son sey, pilotlugun onu gayet acik ve devam edecektir fikrim boyle.

• gecen sene msu mulakatlarini gectim, sorularin varsa alabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

Sizin kararınızdır saygı duyarım 10 seneye işsiz kalırsınız bu eğitimi ünide lisans olarak alacağınız için elinizde başka meslek de olmaz hayatta başarılar
    Size de hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 9 Temmuz 2019; 23:3:35 >
  • harbiyeliali26 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinle aynı fikirde değilim şu an otomatik iniş sadece ils cat3 altyapısı olan pistlere yapılıyor yukarıda linkini attığım dh haberinde ils olmadan otomatik iniş gerçekleştirmişler bu demek oluyor ki pistin yeni ve teknolojik olup olmamasına bakmaksızın ucaklar otonom bir şekilde inebilecek. Uçaklarda sadece kalkış otopilotla yapılamıyor oto kalkış ihalarda var yani onun altyapısı da hazır mevcut. İnternetten araştırırsanız uçak üretici baba firmalar boeing ve airbus ın pilotsuz airline uçak çalışmalarını görebilirsiniz. 10-15 seneye kokpitte insana gerek kalmayacak hocam bu üzücü bir gerçek

• jandarma da helikopter pilotu alacakmış araştırabilirsin.

• 50günde5k kullanıcısına yanıt
    otomatik inis hava durumunun kotu oldugu zamanlarda pilotlarin en yardimci dostu olabiliyor, soyle dusunmek lazim ucakta her an her sey gerceklesebilir. elektronik bir arizada bile ucagin kendisi bunu degerlendirip uygun bir sekilde nasil indirebilir en kisa surede ucagi ? bence insanlar emercensi durumunda bir makineye gore daha iyi dusunebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.