Şimdi Ara

ATİKER TSİ MONTAJI YAPTIRAN VAR MI? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
8
Favori
51.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sessiz_avci S kullanıcısına yanıt
    İnşallah problem çıkmaz.
  • Arkadaslar atiker atikfas in fiyati artmış 1 hafta önce 2300 tl idi şimdi 2500 tl olmuş. Onumuzdeki. hafta taktiriyorum.bu fiyat sizce normal mi birde muayene zamanım agustos da lpg yi ruhsat a işletmek için çok masraf oluyorum neler yapmalıyım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 ay once 2400 e taktırdım.5000 bin km oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende dün atiker atikfast di taktırdım. Biraz can sıkıcı olaylar ama bakalım şimdi kesin degerleri ölçüm yapıp paylaşacagım. Performans konusu çok iyi. Arıza lambası yakmadı. Titreme şu bu yok.
  • Hayırlı olsun Güle güle kullanın.
    Maliyet ne kadar oldu. Bir de can sıkan şeyler den kastınız nedir.
    Ölçüm sonuçlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vdvd

    Hayırlı olsun Güle güle kullanın.
    Maliyet ne kadar oldu. Bir de can sıkan şeyler den kastınız nedir.
    Ölçüm sonuçlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyoruz.

    Çok tşk ederim. 2300 / 10 taksit e aldım. Bu gün benzin e zam gelecek diye benzin i full edim ve lpg yi de fulledim. 54 lt lik simit tank kullanıldı ve 41 lt lpg aldı. Can sıkan konu arac 1.5 gün montajda kaldı ve aracımı teslim almaya gittim. Teslim alırken aşırı derecede lpg kokusu vardı. Ustaya lpg kokusu normal mi diye söyledim 1 saat 4 pencereyi aç lpg kokusu kalmaz. Montaj sırasında sorun oldu ve onun için lpg kokuyor denildi. Tamam dedim ve aracı teslim aldım. 2 saat 4 pencere açık dolaştım ve performans titreme motor arıza lambası gibi hiç bir sorun yok. Lpg kokusundan başka ve 92 tl lik lpg ile gazı fulledim. ertesi gün arabaya lpg kokusundan dolayı binemedim. Ankaradayım ve lpg montajı yapılan yer biraz uzakdı yanımızda sanayi var ve sanayi de arabayı gaz kokusundan dolayı gösterdim. kimse bakmak istemedi montaj ı yapan yere gidin dediler. 1 ustayı zorla ikna ettim ve lpg tankından gaz kaçırıyor abi hemen montaj olan yere git allah korusun büyük kaza gelir denildi. Lpgciye gittim. gaz kaçak test i yapıldı ve tankdan lpg kaçırıyor denildi. Ne yapacagız dedim. Normalde bu tanklar fabrikadan geliyor ve fabrikaya iade edilmesi gerektigi ama isterseniz lpgnizi bitirin öyle gelin dediler. Bende hayati bir durum sözkonusu iken nasıl böyle dolaşıyım dedim. Yarın gelin tankınızı yenisi ile değiştirelim dediler. Bende içindeki gaz ne olacak 92 tl gaz verdim dedim. Malesef ona bir şey yapamayız bizlik bir durum yok denildi. Bende sonuçta siz kontrol etmediniz mi ? arabayı siz teslim etmediniz mi nasıl sizlik degil testi siz yapmadınız mı dedim. Ortam gerildi. Sonuçda lpg parası havaya uçtu ve tank ve şamandıra değiştirildi. Şimdi sorun yok gibi görünüyor. İlk izlenim e göre araç 60 tl lik lpg ile 467 km yaptım benzin de 2 diş düştü. şimdi benzini de fulledim ve lpg yi de fulledim degerleri paylaşacagım. Benim düşüncem kesinlikle lpg taktırın geç kalmayın. Reyuna arkadaşıma da buradan çok tşkler.
  • sessiz_avci S kullanıcısına yanıt
    İlginç. araç tanktan lpg kaçırıyor yarın gelin değiştirelim diyorlar. nasıl bir zihniyet. tamam tankın delik olması onun suçu değil. ancak yeterlice bakılmadığı testlerinin yapılmadığı aşikar. bunda geç. kaçak var deyip git yarın gel nedir ya. işin maliyetini söylemiyelim. ALLAH korusun can taşıyor bu araçlar. bu kadar basit olmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_usta

    İlginç. araç tanktan lpg kaçırıyor yarın gelin değiştirelim diyorlar. nasıl bir zihniyet. tamam tankın delik olması onun suçu değil. ancak yeterlice bakılmadığı testlerinin yapılmadığı aşikar. bunda geç. kaçak var deyip git yarın gel nedir ya. işin maliyetini söylemiyelim. ALLAH korusun can taşıyor bu araçlar. bu kadar basit olmamalı.

    ustalık sonuçda böyle bir şey ve bunu yapan lpg ci ankaranın en büyük lpglerinden. Arabayı alırken koku var diyorum 1 saate geçer koku deniliyor.
  • sessiz_avci S kullanıcısına yanıt
    Bu ustalık değil sorumsuzluk. Yaptığı işin ne olduğunu bilmiyor. olabilir montaj esnasında şamandra kaçırabilir. rekor kırılabilir. fabrikasyon arızalı çıkabilir. bunda bişey yok. dünya halidir. ancak kaçağı görüp bugün git yarın gel ne demek ya. Çok tehlikeli.
  • merhaba karel,ben 2012 1.2tsi jetta comfotlıne kullanıcısıyım.2 ay önce aracıma gebzede bir firmada oradakı ustanın ısrarı üzerine Atiker AtikfastDİ taktırdım(2.500 tl),o zamandan beri kullanıyorum.sistemin mantığı şu;araç herzaman ilk çalıştırmada benzinle çalışıyor ısınma süresinden sonra LPG ye geçiyor ve lpg/benzin karışımıyla tüketim yapıyor.benim aracım şehir içi çok rahat 50 krş civarında yakıyordu,ama şuan lpg/benzin karma tüketim olarak tam net olmamakla beraber 30 krş yakmıyor diyebilirim.şehir içi/dışı karışık 70 tl lik yakıtla 300 km yaptım.bu veriler %90 doğru veriler.gelelim asıl meseleye yani sorun yaşarmıyım?ustanın bana söylediği şu;sakın korkma hiçbir problem yaşamayacksın,aracının bakımını düzenli yaptır yeter dedi.şuan bir problem yok,hatta acayip memnunum diyebilirim.sonuçta atmosferik lpg li motorlarda bile 80 bin km den sonra bobinleri değiştirmek gerikiyor(bu konuda tecrübeliyim).uzun lafın kısası kesinlikle hissedlir derecede tasarruf var.
  • Bende 1.4 tsi aracima taktirali 5 ay toplamda 7000 km oldu. Herhangi bir sorunla karsilasmadim ins karsilasmayizda. Benimle beraber arkadas honda jazz aracina taktirdi. Arıza lambasi yag lambasi yanma gibi sorunları var. Yani sorun olacaksa atmosferikte de olur tsi gdi vb hepsinde de olur. Onemli olan cozecek yada duzgun montaj yapacak isin ehli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

    A3 1.4 TFSI araca hangi marka model tavsiye edersiniz? Daha doğrusu LPG uyumlu mu bu motor? Motor adı CAX ile başlıyor
  • Merhaba EgeliLodos, bizim araçlar Tsi olduğundan sizin Tfsi uyum konusu nedir bilmiyorum. Candan mühendislik gibi firmaların konularına sorarsanız cevap verecektir sizlere.
  • günlerdir sitelerde forumlarda yorumları okuyorum. Ve bu yorumlara istinaden yaptığım çıkarıma göre; bizim 1.4 TSİ Passat Benzinli Benzinli girmişte haberimiz yok. 2.500 liraya lpg taktırıp 25.000 km amorti etmesini beklemek çoğu kullanıcıya gelmez. Ki zaten 25.000 km sonra bor bok bir sürü zımbırtısı, arızası başlar. iyisi mi biz benzinde sesimizi çıkarmadan az yürüyerek az arabayla kardeş kardeş geçinip gidelim
  • Merhaba, Ankara için usta önerebilecek var mı? 1.4TSI BMY motor koduna uyumu var mı bilmiyorum ama ben de düşünüyorum artık taktırmayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    ostim alınteri bulvarında üstün otogaz var..orayı öneririm yaptıkları montajın her daim arkasındalar..
  • Reyuna.... Merhaba bende aracıma atiker atikfast di taktırmayı düşünüyorum, aracım 2011vw cc 1.8 tsi yorumlarınızın tamamını okudum ağustos ayından bu yana yorum yapmamışsınız. Son durum yakıt tüketiminiz nedir? Sıkıntı yaşıyormusunız? Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemalcaliskan K kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    ortalama 82500 km de taktırdım şuan 95000 km deyim. ilk andan itibaren şuana kadar herhangi bir değişiklik yok. bir depo 33lt lpg ile yaklaşık (bazen daha çok bazen daha az oluyor) 380 km şehir içi gidiyorum. bununla beraber ortalama 50 tl benzin alıyorum.
  • aracıma lpg taktırmamak için baya uğraştım, ayak diredim ama maalesef bu benzin fiyatları ile başa çıkamadım. sırf araç az yaksın diye gaza bile basamıyordum. artık lpg taktırmaya karar verdim. inanın kullanıcı yorumları çok etkileyici oluyor, gönül sıkıntısız ve tasarruf oranı yüksek olan sıvı sistem istiyor ancak maliyet çok fazla... deneyimlerini paylaşan tüm formdaşlara teşekkür ederim. bende aracımı bugün Aksaray'da Reyhan otogaz'a Atiker Atikfast Dİ taktırmak için verdim. deneyimlerimi zaman geçtikçe sizlerle paylaşmak isterim. herkese bol kazançlı sürüşler diliyorum...
  • bende aynı psikoloji ile bu yola girdim. dediğiniz gibi keşke sıvı sistem takıtırabilse ancak çok maliyetli. sessiz_avcı adlı arkadaşta taktırdı.esnaf kaynaklı bazı problemler dışında sorun yaşamadı.siz taktırdıktan sonraki deneyimleri bizimle paylaşırsanız yararlanırız. sizin araç dsg miydi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.