Şimdi Ara

Atiker soralı sistem sıkıntılarım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım 97 model Toyota corolla 1.6 xei
    Aracı aldığımda üzerine atiker sıralı sistem daha yeni takılmıştı.
    Askerim görevden izne geldikçe sürüyorum onun haricinde aracım kapalı garajda kalıyor ailem çalıştırıp 2 günde bir gezdirir çıkarır arabayı Sonra tekrar getirir yerine koyar.
    Araçta motoru sağlam yağ yakma vb birşey yok gidiyor gitmesine ama gel gelelim 2 izindir motoru parçalayıp atasım geliyor.
    Araç benzinde çalışırken giderken basarken sorun yok ancak lpg ye geçtiğimiz zaman motor bölümünde hemen sanki buji ateşlemesi gibi sürekli çıt çıt çıt çıttt çıt diye sürekli ses geliyor.
    Atiker servisine gittim gösterdim. Adam demesin mi öyle bi sorun yok la ben arabamın sesini bilmez miyim. Neyse bağladık bilgisayara ayarladık falan.(söylemeyi unuttum bu çıt çıtttt sesi aracın içinden duyulabiliyor dışından ise daha çok duyuluyor ama benzine alınca hiç bir şekilde duyulmuyor.) biri dedi enjektörü baktır gittik servise bişi yok sesi farklı bi ustaysa gittik egzoz manifotu dedi gezmediğimiz adam kalmadı kimse sorunun ne olduğunu bulamadı enjekteleri komple değiştirsem ses yine geçmezse boşa masraf egzoz manifotla bi ilgisi yok Bu çıt sesine ayar oldum ya arabayı satıcam gli alıcam Yada böyle bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü. Aracın motoru sağlam tüpte klima açık 200-210 benzinden 220 230 görüyor yağ yakma hava alma gibi sorunlar yok her izinde aracımın filtre değiştirir yağı 2 izinde bi değiştirir hava filtre temizletir standart bakımları sürekli yaptım yağı suyu eksik olmaz lütfen yardım edin yakında gene izne çıkıcam bu durum canımı sıkıyor 😔😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Atikere harcadığın paraya yazık vereceğin her kuruş israf, Tavsiyem baştan ya arabayı sat yada bineceksen kiti değiştir atikerde sorun bitmez, para harcadıktan sonra yapamıyosun.
  • Haklısın Reiz arabayı satıp gli ye geçicem Yada 2006-2010 arası bakıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaz enjektörünün bağlantı ayaklarına titreşim takozu takın .enjektörün vibrasyon sesini böylece minimize eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.