Şimdi Ara

Atibayı Sat Mehmet Topalı Bedavaya Oynat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atibayı Sat Mehmet Topalı Bedavaya Oynat

• Şampiyonluk yolunda rakibe vurulan en büyük darbe olur
  • Topal, Atiba'nın boşluğunu dolduramaz. Topal iyi bir kesici ama Atiba'nın temposu ve top hakimiyeti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topal sözleşme uzattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerim Frei

Topal, Atiba'nın boşluğunu dolduramaz. Topal iyi bir kesici ama Atiba'nın temposu ve top hakimiyeti yok.

kesinlikle ama bedavaya oynatmak varken bir de rakibine yumruğu lig başlamadan vuracaksın önemli olan akılcı davranmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Topal sözleşme uzattı

Azizin bugünkü konuşması hiç uzatılmışa benzemiyor
  • Açtığın 2-3 başlığı gördüm umarım troll amaçlıdır yoksa keşke Beşiktaşlı olmasan dedirtiyorsun insana.Biraz sakin ol.Seba ve Beşiktaşlılık duruşu ne bir öğren şaka bile olsa yakışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Bruma rize maçında kadroda yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atiba yi medyada goruldugu gibi kimse 10 milyona 5 milyona trasnfer etmez. Bunlara nasil inaniyorsunuz anlamiyorum. adam 34 oldu. Bir sene daha bu tempoda oynasin ben oper basimin ustune koyarim. Atiba gibi bi oyuncumuz varken neden satip yerine daha kotusunu koymaya calisalim ki? Topal i cok severim ama Atiba neredeee Mehmet Topal nerede allahinizi severseniz. Maceraya gerek yok bizim atibaya ihtiyacimiz var seneye.

Xabi Alonso, Schweinsteiger vs gelmeyecekse Atiba hicbiryere gitmesin.
  • Westham atiba için beşiktaşa 5 milyon pound vericek. Çok iyi para. Topalı ve gg yi bedavaya alıyoruz zaten.

Fb nin fişini sezon başlamadan çektik.

Ne halleri varsa görsünler
  • 33 yaşındaki Atiba için 5m pound.
  • Topal olunca bu sezonki topun yarısını oynayamazsınız. Bizde şu aptal ön liberolu sistemden kurtulmuş oluruz. Lütfen alın Topalı. 3.5m maaş:)

• atibanin yapacaginin yarisini yapacak adam ve maasi da atibanin 3 kati, bu parayi kazanacak oyuncu mu topal? veli kavlagin az gelismis hali

• Bulshizza kullanıcısına yanıt
    Topaldan dolayı mı 3 libero ile oynuyorsunuz bu nasıl bir sistem mantığıdır .

• Topalın teknik sıfır, anca atak kesmeye yarar. Atiba daha iyi, üç kuruş için başınıza bela almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pektemek 1.7 milyon euro alıp süre alamazken, Atibanın 1 milyon euroya oynaması bana dokunuyor.

Pektemeki sat Atibaya zam yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

33 yaşındaki Atiba için 5m pound.

Sen tüm sezonu yatarak geçiren 33 yaşındaki Hamit'e yıllık 2.75m ver sonra dinamo gibi Atiba'ya gelen 5m poundluk teklife gül
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

33 yaşındaki Atiba için 5m pound.

Sen tüm sezonu yatarak geçiren 33 yaşındaki Hamit'e yıllık 2.75m ver sonra dinamo gibi Atiba'ya gelen 5m poundluk teklife gül

Fernandes'e 25 milyon euro isteyenlerin, Atiba için 5m pound beklemesi normal.

Ayrıca Hamit'in yıllık ücreti ile nasıl bir alaka kurdun acaba?

• Düşününce mantıklı geliyor fakat Topal, Atiba kadar yarar sağlar mı? Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Çok büyük muamma.
    Atiba kalmalı.
  • _PoSEİDoN_ kullanıcısına yanıt
    3 ön liberolu demedim, ön liberolu dedim.

• Herkes tutturmuş bedava diye de kardeşim bu adamların aldığı maaşlar ve istedikler imza parası hayır kurumundan mı geliyor? Topal 2 milyon kazanıyor fenerde ve üstelik 2.5 istiyor yeni sözleşmesinde. Adamın sözleşmesi bitti ayrıca başka bir takıma giderse imza parası da isteyecek. Düşünüyor musunuz hiç bunları merak ediyorum. Bak gördün mü Atiba'dan gelen para üf püf oldu.

Ayrıca Topal nereye Atiba nereye... Atiba'nın yerini doldurabilecek tek isim küme düşen Aston Villa'dan Idrissa Gueye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.