Merhaba arkadaşlar. Son günlerde aklıma gelen bi soru var, sizlere sormak istiyorum.
Öncelikle belirteyim, bu işlerden anlamam. Bende Ati x550 ekran kartı var. Şimdi kartı yenilesem ne alırsam kart yanmaz ? Anakart girişleri falan varmış, ondan yanıyormuş. Yardımınız gerekli.
anakartın pciex destekli anladığım kadarıyla.power ın sağlam olursa o anakarta istersen 4870x2 tak gene yanmazama hala yanmaktan kastını anlamış delim bütçeni söylersen sana daha iyi yardımcı olabiliriz
bütçe 200 ytlye kadar çıkar ama işin içine tüm sistem girerse ekran kartına ayrılacak bütçe azalabilir. yanmak derken ben birisiyle konuşmuştum da ekran kartıyla ilgili, eğer ekran kartını yanlış takarsan yanar demişti. girişlerle ilgili bişeyler demişti. anlasam daha iyi yardımcı olabilirdim. bilgisayardan hiçbişi anlamazdım bir aralar babam gitmiş elinde bilgisayarla geri gelmişt. öyle alındığı için bilgisayarım hiçbişey anlamıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme