Şimdi Ara

ATI Sapphire 3870 + ASUS anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem aldım ama sistem kendisini kitliyor.Uzun zamandır ilgilenmiyorum bilgisayar işleriyle ondan tam bilemiyorum.
    Sistemi veriyorum.

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5200 + AM2 CPU
    M3A78-EM ATI 780G AM2 ASUS(140W CPU Support,Display Port,HDMI,Hybird CrossFireX ,1066 DDR2,Multiple VGA Out,DX10 Support,PCI Exp 2.0)
    ATI Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 Memory PCI Exp. Dual DVI-I / TVO
    1GB 1066MHz DDR2 HyperX PC2 8500 CL5 Ram

İlk olarak anakart-ekran özelliklerinden anlamıyorum.
    ikinci olarak ana sorunum deneme amaçlı Crysis kurdum,ilk başta dondu. Sonralardan daha ilerilerde donmaya başladı.
    Yani hep donuyor.Sebebi ekran ile anakartın çakışması olabilirmi?

Satıcı kişi bana Programı yüklediğim zaman anakart ile ekran kartı Crossfire olacağını söyledi ama programın nerde olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum.

• Hybrid CrossFire yapma. Yani program yükledikten sonra CrossFire olur mu bilmem ama olursa çok düşük performans alırsın. Yapma yani...

Güç kaynağın nedir? Asus'un ilgili BIOS güncellemelerine baktın mı (yeni BIOS versiyonda yapılan iyileştirmelere). Catalyst sürücüsü yükledin mi?

Bu arada X2 işlemcilerde DDR2 8500 denetleme desteği var mıydı?
  • Açıkcası şu an ne yapıp yapmadığımı bilemiyorum.Bütün Driverları progları kurdum anakart ve ekran kartında.
    Güç kaynağım 540W.BIOS güncellemesini de bilmiyorum
  • PM
  • Bendede aynı kart ve asus p5ql-e anakart var oyunlarda reset ve oyundan atmalar yaşıyorum . Çözüm nedir ? Kart ısınmıyor 65 derece en fazla . bütün driver versiyonlarını denedim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.