Bildirim
ATI RADEON XPRESS 200 Series güncelleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Al bakalım sana son driver...
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp
Eskisini kaldırmadan kurma -
quote:
Orjinalden alıntı: forious
Al bakalım sana son driver...
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp
Eskisini kaldırmadan kurma
Catalyst Software Suite indircem galiba sonra ne yapmam gerekiyo! Eski sürücüyü nasıl kaldırabilirim! -
Evet onu indireceksin.
Denetim masası/Program ekle kaldır dan yapacaksın -
quote:
Orjinalden alıntı: forious
Evet onu indireceksin.
Denetim masası/Program ekle kaldır dan yapacaksın
ÇOK SAĞOL! -
bende bu ekran kartını (ATI RADEON XPRESS 200 SERİES) pc'ye haftasonu takıp, bu verdiğiniz linkten driverini yükleyeceğim...
acaba bu kartın şu anki ve önceki fiyatı nedir? bilen var mi acaba?
birde kartı pc me takıp direk diriverini yüklesem çalışır mı? pc min özellikleri şunlar
3.20 işlemci
120 gb harddisk
512 mb ram
şimdiki kullandığım ekran kartı ise ASUS Extreme N5750 V61.21
fikirlerinizi bekliyorum.......inşallah pc kaldırır şu ATI RADEON XPRESS 200 SERİES i -
Bu ekran kartına vista kaç puan veriyor.. -
bende ATI RADEON Xpress 200 Series var guncelliyim diorum ama sonra bozulmasın goruntu gitmsin ... korkuyorum yapmaya nası yapcam anlatabilirmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: keskinkral
bende bu ekran kartını (ATI RADEON XPRESS 200 SERİES) pc'ye haftasonu takıp, bu verdiğiniz linkten driverini yükleyeceğim...
acaba bu kartın şu anki ve önceki fiyatı nedir? bilen var mi acaba?
birde kartı pc me takıp direk diriverini yüklesem çalışır mı? pc min özellikleri şunlar
3.20 işlemci
120 gb harddisk
512 mb ram
şimdiki kullandığım ekran kartı ise ASUS Extreme N5750 V61.21
fikirlerinizi bekliyorum.......inşallah pc kaldırır şu ATI RADEON XPRESS 200 SERİES i
merhaba onboard xpress 200 serisi ramden ne kadar alabiliyor yani maximum kaç mb a çıkıyor. elimde ki bilgisayarda
pentium d 2,80 ghz işlemci var 512x2=1gb ram var birde bu ekran kartı var. bu bilgisayara win7 + office 2010 kurmak istiyorum ne yapmalıyım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X