Selamlar . Ben X850XT kullanmaktayım . bundan önce iki kere üstündeki kondansatörlerden üç tanesi kopmuştu , dün yine koptu ve yine lehimlettim . Eve geldim macununu yeniledim ve fanını taktım . Sonra bilgisayarı açtıktan sonra herşey güzel gidiyor sanmışken görüntüler iç içe geçmeye başladı ve reset attı . Sonra sıcaklık ile alakalı olduğunu düşündüğüm için kart üstüne iki tane 9cm fan koydum . Bundan sonra masaüstündeyken bir hata çıkmamaya başladı . Sevindikten sonra HD bir film acıp izlemeye başladım , ama 10 dakika sonra filmin görüntüleri ve masaüstüm yine aynı şekilde bozulmaya başladı . Bundan sonra kartın üstüne bir tane de işlemci fanı koydum , ATI TRAY TOOLS ile fan hızını 100 yaptım ve oldu . HD film izleyebilmeye başladım fakat oyuna girdiğim zaman aynısı olmaya başladı . Aşağıya bir kaç fotograf koydum . Biri ATT'deki karıncalanma , diğeri de kartımın fotografı . Kartı daha fazla soğutma imkanım yok , aklıma gelen tek şey kondansatörler ile ilgili bir sorun olması ..
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar , şimdiden teşekkürler ve saygılar ..