Şimdi Ara

Ati Radeon X850 XT Platinum Edition AGP 8X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En hızlı AGP kart. Kablolar içerik tam. 1.5 senedir sorunsuz kullanım. 300 YTL. Pazarlık payı vardır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takas var mı?
  • pm
  • pm attım
  • Takas düşünülmüyor fiyat aynı 200$. Teşekkürler...

• Pm lere cevap vermediğin için buraya yazayım bari. Kartı nasıl alıcaz senden. Kargo ile mi? Deneyerek almak isterdim.
  • Fiyat güzel umarım gerçek xt pe dir . Soğutucuyu kaldırıp çipin üzerine bakınca anlaşılır.Çipin üzerinde xt pe ifadeleri oluyor çünkü.
    Biliyorsunuz agp x850 pro ların çoğu xt pe olabiliyor bios değişikliğiyle.Soğutucuyu da değiştirdin mi al sana x850xt pe.
    Bende var bi tane pro dan türeme.16 pipe oldu.Gittim bi tane de orjinal xt,xt pe lerde olan fireball soğutucu buldum monte ettim.Netteki 3dmark testleriyle karşılaştırdım.10 puan ya düşük ya yüksek çıkıyordu.Yani bi tane agp8x x850xt pe'm olmuştu.Dıştan bakınca hayatta anlayamazsınız pro olduğunu.Etiketi de söktüm.Ancak soğutucuyu kadırıp çipin macununu silince anlarsınız gerçeği.
    Bunu neden söylüyorum orjinallik başka da ondan.
    Bildiğim kadarıyla bu kart türkiyede resmiyette hiç satılmadı.Dergiler hardwareciler 100 kadar getirmiş diye biliyorum.Bi de garanti den gelenler var eşdeğer olsun diye yani.Ara sıra çok nadir satılanlar da zaten yurtdışından bireysel getirenlerden çıkıyor.
    Ben bu kartı çok aradım ama sonunda 7800gs ye mecbur kaldım.Çünkü YOK !

(7800gs ikinci pc de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil1980 -- 29 Eylül 2006; 1:40:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX Rx 6800 XT Ekran Kartı
    2 yıl önce açıldı
    X850 PRO@XT AGP
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart USA newegg den alınmıştır. Orjinal X850 XT PE dir. Zaten üzerinde kendiliğinden silencer oluyor. Eskişehir ve Bursa da kartı isteyenler deneyebilir. Başka şehirlere kargo yapılır daha önce bu forumda 1.5 sene önce Pipeline ları açılan Silencer 5'li bir Geforce 6800 satmıştım. Alan arkadaşları hatırlamıyorum ama kutusunun jelatinleri bile duruyordu. Her an kartı hediye etme olasılığımda var. Donanım ile ilgili bir takas düşünülmüyor. Fiyat 200$

• bir p.m de benden.
  • hocam p.m attım görüşelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.