Şimdi Ara

ati radeon x700pro vs nvidia 7300gt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu iki karta dair karşılaştırmalı bir test bayağı araştırdım ancak bulamadım.bu kartlardan hangisi daha performanslıdır.siz olsanız hangisi tercih edersiniz.

lütfen marka fanatikliği yapmadan gerekçelere dayandırarark cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 20 Ocak 2008; 11:51:37 >

• walla kardeş nvidia hiç kullanmadım fx5200 hariç ama bende x700 se ekran kartı walla bu karttan memnunum ben iyi bi işlemci ile bişiler yapıyor birde x700pro gddr3 olanınmı senın dediğin eger buysa benımkınde cok daaha iyi bi performans verir ama benım tavsiyem nvidianın 8000 serileri ile atı nın 2*** ve 3*** serilerine bakk cunku yenı cıkan bazı oyunları x700 seileri açmıyor
  • şu an her iki kartta elimde mevcut ben sadece hangisini taksam daha fazla performans alırım onu merak ediyorum.bendeki x700 gdd3 bellekli olanlardan 256mb.
    7300 ise 512mb 7300gt.yanılmıyorsam o da gddr3.x700lerin bazı oyunları açmama sebebi smart shader 3.0 desteğinin olmamasıdır.

kartlar hakkında yeterince bilgi sahibiyim aslında ama ben şöyle karşılastırmalı bi 3d mark testi yada oyun testi gibi birşeyler arıyorum.cevapladığın için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 20 Ocak 2008; 13:22:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    NVİDİA GEFORCE 7300GS
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.