Şimdi Ara

Ati radeon hd 5670 1gb 128 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaşlar Benım bi sorunum var hemde çoook buyuk arkadaslar
    işlemcim : intel pentium 4 cpu 3.2 ghz
    ram : 2 gb
    ekran kartı: ati radeon hd 5670 power color 1/2.8 gb 128 bit ddr3
    psu :fsp atx- 400 watt gerçek
    anakart : asus p5gc mx/gbl

arkadaşlar geL gelelım bu pc yı 1 haftada topladım fakat counter strike 1.5 de bile fps 10 da yanı acaip kasıo ekran kartı sebebıle sanırım driveri herşeyi guncel zaten 0 aldım ekran kartımı cd den yukledım.Sımdı arkadaşlar sızce nıcın boyle oluyor benım arkadasımın ekran kartı daha dusuk fps 100 alırken kasmazken bır gıdım benımkısı boyle ekran kartı ile alakalı bı sorun fılanmı var ekran kartım amd mi uyumlu yani intel işlemci filan olunca desteklemıyormu lutfen yarım edın bırde bu ozellıklere gore guzel bı ekran kartı solersenız yarın onu alıcam bu ekran kartını aldıgım yerden cunku kutunun ustunde made in china fılan yazıo ati cin malımı yoksa bumu çakma anlamış degilm.Lutfen yardım edın 150 tl verdım boyle olması benım moralı mı cok bozuluo arkadaslar

• Tam emin değilim ama kartın hypermemory bir kart olduğundan sistem raminden çalıyor gibime geldi.2.8 gb yazıyor. eğer çalıyorsa ramin yetmiyordur diye düşünüyorum.
    kartların çoğu çinde yapılıyor.O konuda müsterih ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Tam emin değilim ama kartın hypermemory bir kart olduğundan sistem raminden çalıyor gibime geldi.2.8 gb yazıyor. eğer çalıyorsa ramin yetmiyordur diye düşünüyorum.
    kartların çoğu çinde yapılıyor.O konuda müsterih ol.

aynen öyle o ekran kartını elinden çıkar payaşımsız olanını al derim ben veya 2 gb ektra ram al
  • tamam metin abi peki yarın ekran kartım ıdegıstırıcem ben ya staj yapıyorum valla yemn ederım harçlıgımı verdım hala ıstedıgımı elde edemedım ya babama verdım ben kasayı ıs yerınde 1 tane daha fan taktırdı kasam soguk o konuda bı sıkıntı yok psu yu bıle sıfır aldım metin abi yarın gidicem degiştirmeye ekran kartımı sence ne alayım abi oyunlar da fılan ıyı olucam bişekilde olsn bole ram den çalmayacak alırsam bu sıkıntı olmaz mı abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_1994fb

tamam metin abi peki yarın ekran kartım ıdegıstırıcem ben ya staj yapıyorum valla yemn ederım harçlıgımı verdım hala ıstedıgımı elde edemedım ya babama verdım ben kasayı ıs yerınde 1 tane daha fan taktırdı kasam soguk o konuda bı sıkıntı yok psu yu bıle sıfır aldım metin abi yarın gidicem degiştirmeye ekran kartımı sence ne alayım abi oyunlar da fılan ıyı olucam bişekilde olsn bole ram den çalmayacak alırsam bu sıkıntı olmaz mı abi

bak sana şu kadarını söyleyeyim işlemcin düşük 5670 veya 5750 den yukarısını alma vede paylaşımlı olmasın dikkat et
  • Şimdi şöle onur kardeşim.
    İşlemcin epey zayıf.Güncel oyunlarda çok zorlanır. Tek çekirdek ve eski nesil.
    Ama HD4670 serisi bir ekran kartı alabilirsin.Mesla şöyle bir kart. 5670 ten çok az zayıftır ve işlemcin için ideal.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-r4670-md1g-1-gb-hd-4670-gddr3-128-bit-ekran-karti.aspx
    Ama dikkat et hypermemory dediğimiz ,sistem raminden çalan bir ekran kartı alma.
    Ekran kartının kutusuna dikkat et. Öyle 1GB/2.8GB gibi bir yazı olmasın. YANİ, mesela tek 1 gb yazısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Aralık 2011; 0:55:59 >

• Tamm metin abi ve jeet saolun valla cok yardımcı oldunuz allah razı olsun teşekkür ederim 2 nizede yardım ettıgınız ıcın.yarın bakcam aldıgım yerden paylaşımcısız olsunda güzel bişey olsun 1 gb 128 bit olanından alıcam iyi aksamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.