14 Mayıs'a yaklaştığımız hemen her gün heyecan daha da artıyor. Çeşitli siteler de yavaş yavaş test sonucu yayınlamaya başlıyor. Son çıkan test sonuçları şu şekilde,
Test sitemi,
- ASUS P5W DH Deluxe - EVGA 122-CK-NF68-A1 - ASUS M2N32-SLI Premium - DFI ICFX3200T2R/G - AMD X2 6000+ - Intel Core 2 Duo E6700 - OCZ Platinum XTC PC2-8500 (2x2x1GB) - AMD Radeon HD2900XT - OCZ ve EVGA 8800GTX - ASUS 8800GTS 640MB - OCZ GameXstream PSU (new revision, rewired for 8-pin PCI-E connector) - Corsair HX620 - OCZ Vindicator coolers - WD RaptorX's 150GB - Pioneer DVR-110BK's
- Dell 3007WFP 30" LCD monitor (up to 2560x1600) - Benq FP241W (up to 1920x1200)
14 Mayıs'a kadar en azından kullanıcı testleri çıkana kadar her türlü test sonuca şüphe ile yaklaşmakta fayda var ama fikir sahibi olmak açısından da çıkan test sonuçlarını incelemek yararlı olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 9 Mayıs 2007; 18:01:33 >
Bekliyoruz..1950pro dual gibi olmasın ama..
quote:
Orjinalden alıntı: The_MAD
Bekliyoruz..1950pro dual gibi olmasın ama..
Valla resimlerini düzenliyorum. 14 Mayıs'a kadar en azından kullanıcı testleri çıkana kadar her türlü test sonuca şüphe ile yaklaşmakta fayda var ama fikir sahibi olmak açısından da çıkan test sonuçlarını incelemek yararlı olabilir
Bu R600 için bir üst topik açılmıştı yalanmı oldu o acaba? Yanlış anlama fx57 ama yine 2900 çöplüğüne döndü anasayfa.
quote:
Orjinalden alıntı: Dr. Lecter
Bu R600 için bir üst topik açılmıştı yalanmı oldu o acaba? Yanlış anlama fx57 ama yine 2900 çöplüğüne döndü anasayfa.
Haklısınız ancak üst konu içerisindeki veriler haricinde bu ürün hakkındaki testler bağımsız başlıklar altında açıldığı için konu üstten alındı.
company of heroes sistemi zorlayan bir oyun bu oyunda hd2900xt önde. diger oyunlarda fark yemiş gibi görünüyor bu kadar saçma bi test olamaz.... son kullanıcı testleri gelmeden bu tip testlere ihtiyatlı yaklaşmak gerekli......
şaşırdım test sonuçlarına...2900xt büyük darbe yemiş nvidia dan bu sonuçlara göre...inşaallah böle olmaz
böle deyildir heralde böle olursa ati batar ama olmaması lazım gtx i bile geçmesi lazım
Eğer testler doğruysa ve tarafsızsa gerçekten Ati büyük darbe yer.
zaten geç kaldılar. bi de 8800 gts nin ardında olursa tam bir hayalkırıklığı olur... testlere bakılırsa durum vahim
ee ati bunun içinmi bu kadar geç çıkardı kartları. Driver sorunudur diyecem ama artık yeter. Ortalıkta testen geçilmiyo en iyisi son kullanıcı testlerini beklemek...
bence sonuçlar aşağı yukarı böyle çıkacak.. yanlız farklı çözünürlüklerde kartların ram miktarları ve veriyolu genişliği farklı olduğundan biraz durum değişebilir.. ama benim anlamadığım bu kartın veriyolu genişliği daha fazla rakiplerşne göre....bu testlerde yüksek çözünürlüklerde yapılmiş...
Atinin önde olması lazim..bu koşullarda...daha düşük çözünürlüklerde durum iyicemi berbat yoksa?????
şüphe ile yakaşmak gerekiyor da kart baştan daha ezik başlıyor ama ya :S
bi yanlış anlama var;
dusuk olan degerler daha iyi
diye yazmak gerekiyor!
hd 2900 xt stalker de 27 fps ye düşecek kadar düşük kartmı. bu sözde test tamamen göz boyama.........
Test sonuçları birazgarip geldi bana
Nvidia kartlar SLİ yapılmış büyük ihtimal zira en basitinden 2560X1600 de o fpsleri biraz zor görürler.
Sanki nVIDIA biraz ezmiş
eğer sonuçlar gerçekten böyleyse ati için durum baya vahim
Slm
Eger bu degerler dogruysa bundan sonra HD2900XT kullanacaklar Company of Heroes oyununu oynarlar cünki bu degerlerin dogru olmamasini diliyorum yoksa AMD sinifta kalacak Grafik kartlarinda neyse sunun surasinda 5 gün kaldi asil degerler cok yayinda gelir.