Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 ile overclock çılgınlığı... (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
4
Favori
134.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane tarihin tozlu sayfalarindan arada bir cikip hatirlatiyor kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

hmm güzel kart

Mesut abi bile post kasmış

Sen ne arıyon burda :D
  • Bendede birtane var oc deniyeceğim ama hemen donuyor oc yaparken neden dir
  • ben de bu kartı yeni aldım.
    aslında agp kart devri kalmadı. ama sınıftaki bilgisayar eski ,agp destekli. ben hem monitör hem de projeksiyonda kullanmak için dvi ve vga çıkışı olan bu kartı aldım.
    tam istediğim gibi kartı aynı anda iki cihaza bağlıyorum. ama bir sorunum var:
    iki cihaza aynı görüntüyü veriyor. projeksiyon 800*600 çözünürlüğünde olduğu için monitörü de o çözünürlükte kullanıyorum. iki çıkışı ayrı ayrı ayarlayamıyorum.
    notebook larda hem ekran hem projeksiyon çözünürlüğü ayrı ayrı ayarlanabiliyor. bu kartta da o özellik var mı? varsa nasıl ayarlayabilirim.
  • Efsane dirildi

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsin. Görüntü ayarlarından ayarlayabilirsin.
  • 2010 dan beri halen kullanıyorum bunu.

2010 yazında ablam italyadan 2004 yapımı agp/ide kasa getirmişti... içinde de bu karttan vardı...

bu kartla 5 senedir pes 2010 oynuyorum... ama düşük ayarda çünkü shader modeli yetersizdi (sm 2.0).

bakalım ne zaman infilak edecek bu kart.? o kadar zaman geçmiş bana mısın demiyor .

1080p videoda kasıyor ama genede izliyorum. kart baya ısınıyor o sıra... umurumda değil...

bir tane de 2012 yılında aldığım toshibam var onu da ara sıra kullanıyorum...

iyi karttır gene de... lol, mount and blade, knight oynarken çoğu agp(sm2.0 model olanları) kartları kasıyordu. bunda yağ gibi akıyordu...
  • Vay be konu hortlayinca bir baktım zaman çok hizli geciyor farketmiyoruz çok tatlı zamanlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

2010 dan beri halen kullanıyorum bunu.

2010 yazında ablam italyadan 2004 yapımı agp/ide kasa getirmişti... içinde de bu karttan vardı...

bu kartla 5 senedir pes 2010 oynuyorum... ama düşük ayarda çünkü shader modeli yetersizdi (sm 2.0).

bakalım ne zaman infilak edecek bu kart.? o kadar zaman geçmiş bana mısın demiyor .

1080p videoda kasıyor ama genede izliyorum. kart baya ısınıyor o sıra... umurumda değil...

iyi karttır gene de... lol, mount and blade, knight oynarken çoğu agp(sm2.0 model olanları) kartları kasıyordu. bunda yağ gibi akıyordu...

aman hocam dikkat et pc nin diğer bileşenlerine zarar vermesin yanarken

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

quote:

zaten yeni ekran kartı alacağım agpli. 9550 ise ihtiyacı olana satarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A7142618 -- 6 Kasım 2015; 17:12:42 >

• Hey yavrum hey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

quote:

zaten yeni ekran kartı alacağım agpli. 9550 ise ihtiyacı olana satarım...

Efsane ve sağlam bir kart

• ahh nerde o alınan keyifler. bu kartın en önemli özelliği o dönemde ki takılan oyunlarda oc yapınca akıcılığa erişmesiydi. ve bu da ayrı bir haz veriyordu.
  • Konuyu acan editor bile baska siteye gecti be

• 2004 ylında İlk mesajımı bu konuya yazmışım. Sırf hortlatmak için aradım buldum. Meğer konu hala aktifmiş, bi hortlatma zevki vermediniz adama !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Konuyu acan editor bile baska siteye gecti be

Hiç sormayın.

• vay be bu karta 9600xt biosu yazıp nfs undercover da full ayarlara dayayıp saatlerce oynamışlığım var. şimdi ne o eski donanım keyfi ne de o oyun zevki var. adam almış 980 ti sli yapıyor öylesine yatıyor kartlar. biz eskiden donanımın suyunu çıkarırdık. athlon xp 2500+ ile bu kart ve 1gb ddr400 ramli sistem harbi oyun canavarıydı şimdi zavallı video bile izletemez. hey gidi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

vay be bu karta 9600xt biosu yazıp nfs undercover da full ayarlara dayayıp saatlerce oynamışlığım var. şimdi ne o eski donanım keyfi ne de o oyun zevki var. adam almış 980 ti sli yapıyor öylesine yatıyor kartlar. biz eskiden donanımın suyunu çıkarırdık. athlon xp 2500+ ile bu kart ve 1gb ddr400 ramli sistem harbi oyun canavarıydı şimdi zavallı video bile izletemez. hey gidi günler.

Underground olmasın o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 9 Kasım 2015; 23:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

vay be bu karta 9600xt biosu yazıp nfs undercover da full ayarlara dayayıp saatlerce oynamışlığım var. şimdi ne o eski donanım keyfi ne de o oyun zevki var. adam almış 980 ti sli yapıyor öylesine yatıyor kartlar. biz eskiden donanımın suyunu çıkarırdık. athlon xp 2500+ ile bu kart ve 1gb ddr400 ramli sistem harbi oyun canavarıydı şimdi zavallı video bile izletemez. hey gidi günler.

Underground olmasın o?

olabilir hocam geçmiş zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Underground olmasın o?

olabilir hocam geçmiş zaman.

Aynısını yapmıştım ordan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.