Şimdi Ara

ati mobility radeon x1600 win7 32 bit driver olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar diablo 3 oynamak istiyorum ama ekran kartından dolayı hep sorun veriyor driverı bir türlü bulamadım. yanlış yerlere mi bakıyorum acaba?

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.10&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=Windows+7+-+32-Bit+Edition&keywords=&items=20

• vista driveri deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

vista driveri deneyin

vistayıda bulamadım
  • amd nin sitesinden AMD Catalyst 10.2 sürümünü indir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

amd nin sitesinden AMD Catalyst 10.2 sürümünü indir...

arkadaşım link versen iyi olur çünkü bulamıyorum. bulduklarım ya xp oluyor ya mobility olmuyor bisürü bişeyler oluyor direk link versende uğraşmasam ?
  • http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx?type=2.4.2&product=&lang=us&rev=&ostype=Windows%207%20-%2032-Bit%20Edition

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

ikisinide dene 2. olan büyük ihtimal uyacaktır
  • 2. sini denedim sonuç aynı şimdide 1 e bakıyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmety_35 -- 3 Temmuz 2012; 13:05:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toshiba Satellite A100 mi kullanıyorsun?
  • evet
  • x1600 olduğuna eminmisin ekran kartının intel olmasın?

AIDA64 Extreme Edition programı ile bak vga da marka model ne yazılı?
  •  ati mobility radeon x1600 win7 32 bit driver olmuyor
  • hmm..intenette baktim x1400 ve intel olarak yazılı ama malesef windows 7 ve vista desteği yok sen eniyisi xp sp3 e geri dön
  • ati hatirladigim kadari ile ekran karti suruculerini c de ati klasorune cikariyordu.
    Aygit yoneticisinden standart vga yi guncelleyerek driveri elle gosterip mobility 1600 u yukleyebilirsiniz...
  • eskiden bulup yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ben bulmaya devam ediyim sağolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

ati hatirladigim kadari ile ekran karti suruculerini c de ati klasorune cikariyordu.
    Aygit yoneticisinden standart vga yi guncelleyerek driveri elle gosterip mobility 1600 u yukleyebilirsiniz...

haklısın oraya çıkarıyor dediğini yapıcakken başka birşey denedim ve pc iflas etti aygıt yöneticisine girdim vgaya gelip sürücüyü güncelleştir dedim elle göstermeyip internetten buluyim dedim yüklendi ve bilgisayar aniden kapandı şimdi ne zaman açsam 2 dk sonra kapanıyor şimdi tekrar format atıyorum önerileriniz olursa bekliyorum format bitince hepsini deniycem

• guvenli kipe gir. driveri elle guncelle.. internetten driver buldugunu sanmis ama bulamamis goruldugu gibi.
  • format attım ama bilgisayar hala kapanıyor anlamadım
  • xp kur boşuna uğraşma
    çok ısınmış olabilir pc ondan kapanıyor olabilir
  • tamam artık olmuyor kardeş xp sevmiyorum şimdi elimde hem xp cd si yok hemde onun bütün driverlarını tek tek kurmam gerek internetten aşırı uğraş vermem gerek şimdi windows7 de sadece ekran kartını halletsem işlem tamam olucakta işte bakcaz artık.
  • oda işe yaramadı. ya şu işi bilen yok mu lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.