Şimdi Ara

Ati Mobility Radeon x1300 Driver Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim ekran kartı driverları ile ilgili bir problemim var.Ekran kartı driverlarını güncellemek için laptopdaki eski driverları komple kaldırıp ati'nin sitesinden Ati Mobility Radeon x1300'ün son güncel Driver'ını indirip kurmaya çalıştım ne yazıkki kurulum sırasında "Kurulum varolan donanımınız veya işletim sisteminiz ile ilgili uyumlu bir sürücü bulamadı" hatası veriyor ve driverları kurmada başarısız oluyorum.
    Denediğim yöntemlerden bir kaçı mobility modder la düzeltmeyi denedim hiç bir değişiklik olmadı.
    Elle aygıt yöneticisinden tanıttım ama tam kurulamadı bazı aksaklıklar doğdu.
    game.amd den son Cataly driverları indirip denedim sonuç hüsran.
    Şu andada Dna xp driverlarını deniyorum.
    Bilen veya bilgili olan,bu problem ile daha önce karşılaşıp çözen yada yardımcı olacak birileri var ise şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Hayat Belgesi -- 20 Ocak 2010; 16:15:44 >

• Kardeş Catalyst in Türkçesini indirdiysen onun içinde ekran kartı sürücüsü gelmez. Ayrıca indirmen gerekir. "Display Driver" yazan dosya 10-15 MB civarı boyutlu. Önce onu yüklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigteacher

Kardeş Catalyst in Türkçesini indirdiysen onun içinde ekran kartı sürücüsü gelmez. Ayrıca indirmen gerekir. "Display Driver" yazan dosya 10-15 MB civarı boyutlu. Önce onu yüklemelisin.

İndirdiğim:
    Catalyst Software Suite 75.6 MB 9.11 11/17/2009 Tamı tamına ayrıntıları bu.
    Package Includes:
    Display Driver
    Catalyst Control Center
    WDM Driver
  • o zaman muhtemelen yanlış kart için olanı indiriyorsun.
    www.amd.com
    sitesinden girip doğru çipseti seçtiğinden emin ol.
  • Yanlış indirmediğime eminim.Defalarca kontrol ettim.
    Driverları türkçe indirdiğim için option 2 yide indirmem gerekiyormuş öylede denedim sonuç yine aynı.
    Sanırım sorun driverları xp de x1300 için tanıtamamakdan oluyormuş ama nasıl işin içinden çıkacağımı bilmiyorum.
  • Yardım edebilecek kimse yok mu ?
    Sorun halen devam ediyor.Elimden gelen herşeyi yaptım ama halen çözüm bulamadım.
  • Kendin ekran kartı sürücüsünü manuel olarak yüklemeyi dene.

* Display driver dosyasını bir klasöre aç.
    * Denetim masası aygıt yöneticisi kısmından ekran kartının sürücüsünü bulup güncelleme kısmına gir.
    * Sürücünün yükleneceği yer olarak sürücü paketini açtığın klasörü göster.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigteacher

Kendin ekran kartı sürücüsünü manuel olarak yüklemeyi dene.

* Display driver dosyasını bir klasöre aç.
    * Denetim masası aygıt yöneticisi kısmından ekran kartının sürücüsünü bulup güncelleme kısmına gir.
    * Sürücünün yükleneceği yer olarak sürücü paketini açtığın klasörü göster.

Tanımıyor görmüyor yani.Senin söylediğinin bir benzerinide ben denedim kur inf dosyasından x1300 ü bulup tanıttım ama bu seferde kod 10 hatası verdi yüklemedi bende internetten 9.3 mobile driverlarını buldum uzun uğraşlar sonunda onu kurdum son güncel driverlar olmasada yinede tanıdı kartı ve yüklendi sağolsun ati ekran kartları ne kadar iyi olduğunu kanıtlamış oldu bana

• Aslında ben o da olmadıysa dizüstü bilgisayarının sitesine bak diyecektim.
    Neyse çözmüşsün bir şekilde.
    Kart değil de yazılım olayı biraz naneli ATI nin.
  • yardım edicek yokmu aynı sorun bendede var banada bir çözüm bulsanız?
  • ati senin ben ...... allah belanı versin senin ne biçim yazılım bu. yazanların iki kuruş aklı yok. catalyst ın içinde nasıl driver olmaz. hadi onu geçtim olmasın tekrar herşeyi sil baştan yapıp driveri yüklerken nasıl olmazda bilgisayar bunu otomatik tanımaz. allah belanızı verisn yapcaığınızıda yapmıycağınızıda zehir ettiler günlerimi adi insanlar. yok böyle bir muhabbet ya
  • nefretim o kadar büyüdükü şeytan diyor kasayı aç çıkar kartı postayla ati şirketine yolla üzerinede yaz allah belanızı versin. öğrenci olmasaydım yapmasını bilirdim ama üç kuruşluk harçlığımızla yemiyor işte
  • ulan hiç düşünmezdim gün gelirde bir gün xp sayesinde bir işimi yapacağımı bi sorunu çözeceğimi. sistem geri yüklemeyle bir kaç gün öncesine gitttim ve sorunsuz bir şekilde yüklenmiş çalışan ekran kartıma kavuştum. ama yinede allah belasını versin:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.