Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 4650 Klubü/Oyunlardan Görüntüler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
1
Favori
59.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, davet ediyosunda oraya Monster ların fiyatını yazmayı unutmuşsun.

Biz burda 1.200 - 2.000 tl. fyat aralığındaki dizüstü bilgisayarlarla canavar gibi oyun oynayabiliyoruz.

Piyasada 2.000 tl nin üstüne bile satılan GT130 lu, 9600Gt kartlı bi sürü notebook varken (benimki 1.200 tl lik), biz Ati 4650 li notebooklarla şu anki oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. En kötü ihtimalle 1 senede yaşamayız.

Ben 4650 imden çok memnunum yani

quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Yok yok o kadar uzağa gitmeyin canııım. Monster a davet ediyorum;

3D MARK 06 = 13.652

ATI Mobility Radeon HD 4650 Klubü/Oyunlardan Görüntüler

Gerçi benim yaptığımda Fenarbahçe lokaline gidip "Real Madrid, Fenerden her halükarda iyidir" demek gibi oluyor. Kafama şişe , bardak falan yemeden sıvışayım.
    En iyi bilgisayar herkesin kendi bilgisayarıdır, kırıcı olduysam özür , herkese iyi forumlar...

• Arkadaşlar Hd 4650 nin ddr2 olan versiyonu var mı?Varsa bunu nasıl anlayacagız?ekran kartı acıklamasında hd4650 yazıyor sadece?
  • Dostum savaşa girdiğim yok.GTA4 denen oyunu da oynamayı hiç düşünmüyorum bu makinada.Ondan rahatım biraz
    quote:

EKRAN KARTI SAVAŞLARI
    @WaRMaSTeR , @Death666 , @charnel eller yukarı

quote:

Orijinalden alıntı: charnel
    En kötü ihtimalle 1 senede yaşamayız.

Peki 1 sene sonra napacaksınız
    Valla olmaz olmaz ama Mısır'daki Paşa akrabam ölürde miras gelirse, gider "Monster" i alırım arkadaş. O zaman GTA4 benden korksun.
    Yeni cihaz almayı düşünen ve bu yazıları okuyan maddi durumu yerinde arkadaşlar, kafanızda bazı şeyler şekillenmiştir, karar vermek için daha fazla alternatifler olduğunu anlamışsınızdır sanıyorum, yeni bir cihaz alırken bunlarıda göz önüne alırsınız. Tabi aşağıdakileri de

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-alienware-m17x?c=us&l=en&s=dhs

http://www.alienware.com/products/m17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&SubCode=SKU-DEFAULT

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemliboy

Arkadaşlar Hd 4650 nin ddr2 olan versiyonu var mı?Varsa bunu nasıl anlayacagız?ekran kartı acıklamasında hd4650 yazıyor sadece?

Var hocam.Vista puanlarından anlayabilirsin.

GDDR3 bellekli HD 4650 vista puanlarını koyuyorum buraya.

• gpu z programıda gösterir memory type bölümünde
  • 1 sene sonra hiçbişey yapmıycam. Şu anda olduğu gibi PS3 ümde sorunsuz bir şekilde oyunları oynamaya devam edicem.

Ben notebookta oyunu sadece PS3 te olmayan 1-2 tane oyun için düşünüyorum. yada ps3 te para vermek istemediğim bir kaç oyun için.

Yoksa zaten PC ye desktop olsun, notebook olsun oyun merkezi gözüyle bakmıyorum..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charnel
    En kötü ihtimalle 1 senede yaşamayız.

Peki 1 sene sonra napacaksınız

• Merhaba,
    Alienware konusunu ben daha önce açmıştım burada, Türkiye'de yok, ABD'den getirmek lazim, Monster'dan biraz daha ucuza geliyor fiyatları ama 3000-4000 TL gibi. 2 tane HP dv6 serisinden bi makina, 3 tane Samsung R522 alınabiliyor bu paraya. İşte bu noktada, geleceğe yönelik birşey alalım deyip Monster gibi aletlere bu parayı bayılmak mı yoksa HP dv6 ya da Samsung R522 alıp ilerde işlemci ve ekran kartını upgrade ederim mi demeli sorusu gündeme geliyor. Charnel ve Warmaster gibi arkadaşlar, elinizdeki dizüstülerin işlemcileri ve ekran kartları upgrade edilebiliyor mu biliyor musunuz? Örneğin dv6-1140et'nin P8600 işlemcisi yerine ve R522'nin T7350 işlemcisi yerine herhangi bir daha üst model core2duo işlemci (P9550 misal) takılabilir mi? Ben HD 4650 kullanan bir dizüstü almayı düşünüyorum lakin Samsung ile HP arasında 500-1000 TL'ye varan fark (pahalı olan HP) Samsung'a meyletmeme yol açıyor ama upgrade edilemiyorsa işlemci ve ekran kartları, o zaman tekrar düşüneceğim. İnternette araştırdım biraz, Türkiye'de dizüstü parçası (işlemci ve ekran kartı) satan bir yere rastlayamadım. Yalnızca HDD ve RAM var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar.

• İşlemci upgrade edilebilir..
  • Sayın tcebeci,
    1 ay önce, 64 bit'lik 128 MB nVidia AGP ekran kartımı çıkarıp yerine 128 bit'lik 512 MB ATI AGP kart taktım. Dediğiniz MXM 2 ve MXM 3 bağlantılarını anlamadım, bildiğim kadarıyla AGP 8x bağlantısına AGP 8x ve altı bütün kartlar takılabiliyor. Şu anki 512 MB üzeri RAM'e sahip kartların hemen hepsi PCI-e 16x bağlantılı, anakartta bu slot var ise PCI-e 16x bağlantılı bütün kartlar (ister 128 bit ister 256 bit olsun) takılabilir. Ekran kartının bit hızı kendi içindeki bir hız, anakarta bağlantı slotuyla ya da anakart ile alakalı değil diye biliyorum. Aynı şekilde ekran kartının RAM'leri de kendi RAM'leridir, anakartla ilgisi yoktur. Mesela benim anakartıma DDR RAM takılabiliyor ama yeni ekran kartım DDR2 RAM'e sahip. Yanılıyorsam, aydınlatırsanız sevinirim.
    Saygılar.
  • benim bildigimde aynen öle önemli olan giriş anakart da takıcagın kartın girişi varsa uyumludur ve takmış bi arkadas bit olayına grafik programları için yapılan özel ekran kartları var 512bit ama onlarla oyun oynuyamıuosun oyun performansı çok düşük arkadasın anlamadıgı shader çekirdek ve bellek hızı bit stream ve trasnformetör sayısı ekran kartı kombinasyonunu oluşturur ve hepsi performanssı etkiler tek başına bit fazla bişi ifade etmez
    quote:

Orijinalden alıntı: argyle666

Sayın tcebeci,
    1 ay önce, 64 bit'lik 128 MB nVidia AGP ekran kartımı çıkarıp yerine 128 bit'lik 512 MB ATI AGP kart taktım. Dediğiniz MXM 2 ve MXM 3 bağlantılarını anlamadım, bildiğim kadarıyla AGP 8x bağlantısına AGP 8x ve altı bütün kartlar takılabiliyor. Şu anki 512 MB üzeri RAM'e sahip kartların hemen hepsi PCI-e 16x bağlantılı, anakartta bu slot var ise PCI-e 16x bağlantılı bütün kartlar (ister 128 bit ister 256 bit olsun) takılabilir. Ekran kartının bit hızı kendi içindeki bir hız, anakarta bağlantı slotuyla ya da anakart ile alakalı değil diye biliyorum. Aynı şekilde ekran kartının RAM'leri de kendi RAM'leridir, anakartla ilgisi yoktur. Mesela benim anakartıma DDR RAM takılabiliyor ama yeni ekran kartım DDR2 RAM'e sahip. Yanılıyorsam, aydınlatırsanız sevinirim.
    Saygılar.

http://www.notebookcheck-tr.com/NVidia-Quadro-FX-2500M.10205.0.html ---> ah buda bir örnek 256 bit karta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 26 Ağustos 2009; 20:57:56 >

• arkadaslar oncelıkle herkeze hayırlı ramazanlar sızlerle bırkac dusuncemı paylasmak ıstıyorum katılır yada katılmazsınız her turlu yoruma acıgım

arkadaslar bukadar tartısmaya hıc gerek yok bence notebook lara asırı derecede gorev yukluyoruz
    hem tasınabılır olacak hem butun oyunları full + full oynayacak hem en yuksek ıslemcı olacak hemde ucuz olacak gonul daha neler ıster vs. vs. vs. her guzellık bır arada olmuyor maalesef nekadar ekmek okadar kofte bukadar basıt

teknolojı hergun okadar hızlı ılerlıyorkı bugun alacagımız bır urune 1 sene sonra kımse yuzune bıle bakmayacak

ekran kartı olayına gelınce 4650 ekran kartı bır makına almayı dusunuyorum dv6-1241et yı bekleyenlerdenım (samsung r620 yıde alabılrım daha karar vermedım) 4650 ekran kartı ıyı bır ıslemcıyle suan ıcın bırkac oyun harıc cogunu full oynatıyor ve bana yeter.

bır arkadas 1 sene sonra neyapacaksın dıyor 1 sene sonra full degılde medıum ayarlarda oynarım bukadar basıt

ben ılla notebookta en ıyı grafık ayarlarıyla oyanacagım dıyorsa monster allıanware tarzı 3000-4000 lıralık makınalar alacaklarkı oda parası coksa oda en fazla 2 sene gıdecek 2 sene sonra oda aynı olacak gercı 3000-4000 tl lık degıl dız ustu , masa ustu makınalar bıle crysıs ı full ayarlarda oynatamıyor ama neyse o konuyada gırersek uzar gıder.

maalesef bende hıc hoslanmasamda devır tuketım devrı ben 4000 tl makına alayım bana 5 sene gıtsın yeter demekle olmuyor bugunun parasıyla 2 sene sonra alacagınız 2000 tl lık makına bugun aldıgınız 4000 tl lık makınadan daha performanslı olacak.

bana 4650 ekran kartlı bır notebook u her turlu yeter boylece sevdıgım oyunları full ayarlarda olmasada her turlu mekanda oynayabılecegım ıntrernete gırecegım fılmımı ızleyecegım vs. vs. 2 sene sonrada eger ıhtıyacım olursa yenısı alacagım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: argyle666
    ekran kartını upgrade ederim mi demeli sorusu gündeme geliyor.

Ekran kartı ve upgrade kelimelerini Türkiye'de kullanmak pek iyi bir şey değil. Bilinen sebeplerinin yanında bende bir-iki sebebini söyleyeyim.

Biliyorsunuz üreticiler normal DDR2 ve DDR3 ramlerin bile birbirinin yerine takılmasına müsade etmiyorlar. Örneğin diyelim nvidia 9600M GT niz var, MXM 2 arabirimle anakarta bağlıdır, bunu diyelimki G130M ye upgrade edeceksiniz. Aldığınız puan farkı %20 yi geçmez, oyunlarda bu %20lik farkta sizi uzun süre götürmez.
    O zaman bende şöyle okkalı 1. sınıf 256 bit taktırırım da diyemezsiniz çünki bu tür kartları bağlantı arabirimi MXM 3. Yani kapılar bu yönde de kapalı. Açık olan kısımda ise bulunabilirlik, fiyat ve yetersiz performans kazanımı bizi bekliyor olacak.

Bu arada bana 1 kişi gösterin laptop işlemcisini upgrade etmiş. Gidip elini öpeyim. Yani o işte fantazi

EDİT: Şu Japonları severdim ama Playstation 3 ' e Windows çekirdeği koymaktan son anda vazgeçtiler. Eğer bu kıyağı yapsalardı şu anda hepimiz, PS3 leri hem süper bilgisayar hem de oyun makinesi olarak kullanıyor olacaktık. Ama olurmu kardeşim sonra Sony Laptopları kime satacaklar.

Öp elimi diyeceğim ayıp olacak t7500 ü t9500 e upgrade ettim geçen yaz Acer 5920g de, 6930g deki 4650 de 5920 g ye uyuyor, 6930g ye de 8935g bulunan 1gb ddr3 900mhz ramli hd4670 almaya niyetlendim mxm-a formunda olduğunu öğrendim hüsrana uğradım ram hızı 800 Mhz hızını üzerine çıktığında mxm_II enerji açısından yeterli olmuyormuş bu yüzden artık Acer mxm-a ve b formuna geçiş yaptı artık 4650 nin upgrade i pek olası değil. Bir de samsuns alacak arkadaş işlemci upgrade edilir mi demiş. Kuzenim o işe zor diyor sadece hdd ve ram e ulaşmak mümkünmüş arka kapaktan, işlemci sökmek için herhalde önden kalvyeyi falan kaldırıp ulaşılacak, yani samsung da ekran kartı ve işlemci upgrade olayına sıcak bakmıyor kanımca.

• Geçen sene 8600mgt ler pek bir revaçtaydı ve kraldı ama bu sene laptopta fiyat performans kartı 4650 ve 20 Gtexel/sn teksture doldurma oranı hakikatende 8600m gt den çok çok kuvvetli 9600mgt yi de geçmiş durumda( bence 4650nin ddr2 si bile ddr3lü 9600mgt den iyi şahsi fikrimdir sabittir ama başkalarına da saygılıyım). Bu sene 4650 li laptop alınır. Nacizane tavsiyem en ucuzunu alın, öyle işlemci falan çok bir şey fark etmiyor( 4 5 fps benim için çokta mühim değil aradakii fiyat farkına nazaran aslolan ekran kartıdır) ve samsung hakikaten gerek ısı tasviyesi gerekse yüksen o.c. potansiyeli ile benim favori tercihim şu an. Seneye yeni kral çıkar elinizdeki ucuza alınmış laptopu satın ve yeni kralın ucuzunu alın gene de şu sene aldığınız 1. sınıf son derece pahalı laptoptan ucuza mal olur ve bu seneki en iyi laptop a yakın performans sergiler. ( Misal iyi işlemciyle 4650 lerin 9800m gs i neredeyse yakalaması) Ama ben de tcebeci arkadaşımız gibi ömrümde bir kullanamayacakmıyım süper laptop diye hayıflanıyorum ve her sene bir monster almaya niyetlenip parasını da toparlayacak gibi olsam bile bir türlü o paraya kıyamıyorum seneye deyip sallıyorum. Ama bir ün usb 3.0 falanda çıksın kıyıp alacağım iyice yaş geçmeden ama bence mantıklısı olabildiğince ucuz performanslı olanı tercihdir, monster fantezidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

Geçen sene 8600mgt ler pek bir revaçtaydı ve kraldı ama bu sene laptopta fiyat performans kartı 4650 ve 20 Gtexel/sn teksture doldurma oranı hakikatende 8600m gt den çok çok kuvvetli 9600mgt yi de geçmiş durumda( bence 4650nin ddr2 si bile ddr3lü 9600mgt den iyi şahsi fikrimdir sabittir ama başkalarına da saygılıyım). Bu sene 4650 li laptop alınır. Nacizane tavsiyem en ucuzunu alın, öyle işlemci falan çok bir şey fark etmiyor( 4 5 fps benim için çokta mühim değil aradakii fiyat farkına nazaran aslolan ekran kartıdır) ve samsung hakikaten gerek ısı tasviyesi gerekse yüksen o.c. potansiyeli ile benim favori tercihim şu an. Seneye yeni kral çıkar elinizdeki ucuza alınmış laptopu satın ve yeni kralın ucuzunu alın gene de şu sene aldığınız 1. sınıf son derece pahalı laptoptan ucuza mal olur ve bu seneki en iyi laptop a yakın performans sergiler. ( Misal iyi işlemciyle 4650 lerin 9800m gs i neredeyse yakalaması) Ama ben de tcebeci arkadaşımız gibi ömrümde bir kullanamayacakmıyım süper laptop diye hayıflanıyorum ve her sene bir monster almaya niyetlenip parasını da toparlayacak gibi olsam bile bir türlü o paraya kıyamıyorum seneye deyip sallıyorum. Ama bir ün usb 3.0 falanda çıksın kıyıp alacağım iyice yaş geçmeden ama bence mantıklısı olabildiğince ucuz performanslı olanı tercihdir, monster fantezidir.

Hocam imzandaki laptop ın parçalarını nerden temin ettin?

• @tcebeci arkadasım tabıkı zevkler ve renkler tartısılmazıstedıgın urunu almakta serbestsın
    quote:

Benim yeterli bütçem olsaydı eğer ben 2. tercihi seçerdim. Ölümlü dünyada 1. sınıf ekran kartı alıp kullanmak suçmu? Oyunlarda kasmasını istemiyorum, "Anti Aliasing" gibi bir teknoloji varken neden bunu kapatıp oyun oynayayım.

tabıkı de suc degıl bız kımseyı suclamıyoruz paran varsa en ıyısını al full ayarlarda oyna sonucta ben yazımda ne dedım nekadar ekmek okadar kofte

quote:

Şu soruma cevap vermenizi rica ediyorum; diyelimki Dubai ye gittiniz Dell XPS veya Alienware gibi bir oyun canavarı laptopu 2000 TL ye gördünüz. Yok ben onu almam gelir Türkiye den 1500 TL ye HD 4650 olanı alırım diyen biri varsa ben bütün yazdıklarıma yanlış diyeceğim.

soruna cevap vereyım
    tabıkıde yurt dısına gıtsem ve elımde fırsatım olsa bende yurt dısındakı 2000 TL lık makınayı alrım ama yurt dısına cıksam o makına burda 4000TL
    oncelıkle forumdakı arkadaslar ellerındekı paraya gore alabıleceklerı en ıyı urunu bulmaya calısıyor yanı f/p makınelerını alıp kullanmak ıstıyorlar ve forumdakı cogu arkadasda urunlerı Turkıyeden alıyor.Maalesef Turkıyedekı vergıler dıstırıbutor karları , bayı karı, son satıcı derken fıyat yukselıyor . gonul ısterkı bısde aynı urunlerı yurdısındakı fıyatlarla alalım ama sımdılık yapacak bırsey yok

quote:

@vurushlee
    arkadaşım size bilhasasa cevap vermek isterim, en başta size de hayırlı ramazanlar.
    Şu anda Amerikada satılanın 3 katı pahalı fiyatıyla iPhone alanlar yazını okurlarsa yarın iade etmeye giderler.
    Ona bakarsan sıfır araba alıyorsun marşa basıp 1-2 kilometre gittiğinde arabanın değeri o anda kullanılmış sınıfına girip 3000-4000 TL ucuzluyor.
    Bunlar hayatın gerçekleri.

Niye uc katı pahalıya aldıkları urunlerı ıade etsınler paraları varsa alsınlar bız servet dusmanı degılız hem alırken yurt dısında daha ucuz oldugunu bılmıyorlarmı tabıkı bılıyorlar ozaman alan razı satan razı herkez ıstedıgı urunu ıstedıgı fıyata alabılır. sıfır araba alıyorsun kullanma sadece plaka tak hooop ıkıncı ele dustu evet hayatın gerceklerı
    bunlar parası olanlar ıcın bız burda parası sınırlı olanlar ıcın ellerındekı sayılı parayla en ıyısını almaya calısanlar ıcın konusuyoruz.

quote:

"HD 4650 bana yeter" demişsin ne güzel bir karar, alıp kullanman dünyanın en akıllıca işi olur, ama senin için.
    Benim için ise HD 4650 nin 2 katı performanslı bir cihaz almak akıllıca olur.

ne guzel bak bende sende ıhtıyaclarımızı bılıyoruz bır laptoptan ısteklerımızı beklentılerımzı bıze nelerın yetecegını bılıyoruz. notebook yada masa ustu farketmez neypacagını bılmeyen ıhtıyaclarının dısında fazlasını alan amaaan almısken ıyısı olsun dıyıp kullanmayacagı bırsuru ozellıge dunyanın parası verenlerden degılız

banagelıpte bılgısayar almak ıstıyorum dıyenlere su soruları soruyorum alacagın bılgısayarla ne ıs yapacaksın
    dersmı calısacaksın ınternetten fılm muzuık ındırıp chatmı yapacaksın
    oyunnmu oynayacaksın oyun oynarken yuksek kalıtede mı oyun oynamak ısıtyorsun yoksa orta ayarlarda oyunu akıcı bır sekılde calıstırsın yetermı dıyorsun seklınde karsımdakının ıhtıyaclarına gore hareket etmeye calısıyorum
    ama genelde basarılı olamaıyorum cunku amaaan olmusken ıyısı olsun dıyenler gıdıp BAZI ART NIYETLI (kımse alınmasın) satıcıları kucagına dusuyor.buda hayatın bır gercegı

• tcebeci kardeş bizim sana anlattıgımız bi ekran kartı 256bit diye illa 128 biti geçecek diye bişi yok gt240m bile 4650 altında bi kart 4 çekirkdekli fx3500 bile 256 bit 4650 nin ve başka bir kaç 128 bitlik kartında altında performans veriyo senin illada zorladıgın olay çok saçma bi kart 256 bit diye yeni nesil tüm 128 bitlerden daha fazla götütür seni veya daha fazla performans verir bunların bitle hiç alakaları yok demiyorum ama çok az çünkü bir çok daha etken varo yüzden bi kart 128 bit diye 1 yılı var deme 4650ninde 1 yılı varsa emein ol 4 çekirdekli fx3500 inde 9700m gts inde 1 yılı vardır
  • Sayın tcebeci,
    280M demek istediniz herhalde, zira 230M 3. sınıf tırt bir karttır.
    Şu MXM 2 ve MXM 3 mevzusunu detaylı bir anlatsanız.
    Saygılar.
  • kardeş yani 9800 gtx in gta yı full ayarlarda açması sadece 256bit olması mı? bak diyorum ki fx 2500 devar 256 bit daha crysis , açamıyo yüksek detayda fx2500 de 256 bit ama 4650 den kötü bi kart elbette ekran kartları geliştikçe bitleride artacak ama sadece bitleri diil monstarın ekran kartı gtx260 4650 sadece bit olayında mı geçiyo?şu anda en iyi kart oluşunun sebebi sende 256 bit olamsı mı tekrar diyorum bit performans ta etkir ama senin dedigin kadar diil kesinlikle!!! bit genellikle tasarımcılar için geliştirilen ekran kartlarında vardır quad serisi mesela çünkü çizim programları bit e ihtiyaç duyarlar ve şunu sölim tabiki gtx260 128 bit koymak olmazdı ama Pipelines sayısınıda 128 koymak olmazdı dedigin markadaki ekran kartını kart yapan biti diil tüm bileşenleri sen eger 9800m gtx in gta yı oynatmasını bite baglarsan çelişkiye düşürsin o zaman aynı ayarlarda fx2500 ünde aynısını yapmasını beklersin ama o kart 2. sınıfın ortalarında bi kartdır yani oynatmaz bu kadar yazdıktan sonra kısacası bit senin söledigin gibi kesinlikler performansda etkili bir etmen diil dikkat etdiysen hiç demiyorum senin dedigin kadar diyorum bi bit yüzünden 2 ekran kartı yüzündende ayıp etmek istemem çok saçma demem ayıp olmuşsa pardon kusra kalma kıytırık ekran kartı markarı için kimseye kesinlikle ayıp etmek istemem
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

tcebeci kardeş bizim sana anlattıgımız bi ekran kartı 256bit diye illa 128 biti geçecek diye bişi yok gt240m bile 4650 altında bi kart 4 çekirkdekli fx3500 bile 256 bit 4650 nin ve başka bir kaç 128 bitlik kartında altında performans veriyo senin illada zorladıgın olay çok saçma bi kart 256 bit diye yeni nesil tüm 128 bitlerden daha fazla götütür seni veya daha fazla performans verir bunların bitle hiç alakaları yok demiyorum ama çok az çünkü bir çok daha etken varo yüzden bi kart 128 bit diye 1 yılı var deme 4650ninde 1 yılı varsa emein ol 4 çekirdekli fx3500 inde 9700m gts inde 1 yılı vardır

"Kardeş" diyerek iyi başlamışsın ama ''çok saçma" diye bitirmişsin kötü olmuş.
    O zaman bende şöyle diyeyim; bence senin mesajının tamamı saçma olmuş.
    Bir saçmalık daha gördüm internette gezerken. Monster firması fiyat aralığı 3000-7000 TL olan bütün performans laptoplarının tamamına gereksiz yere 256 bit ekran kartı takıp fiyatlarının yükselmesine neden olmuş.
    Hemen telefonla uyarmak lazım 128 bit ucuz kartlar var onları taksınlar.
    9800M GTX in neden GTA4 ü FULL ayarlarda nasıl oynatabildiğinin mantıklı açıklaması, tartışma konusu bu.

Ekran kartlarında; GPU hızı, GDDR3 Ram hızı, veriyolu genişliği( tartışma konusu olan meşhur BIT) , Transistör sayısı

• arkadaşlar merhaba. benim sorum biraz abes olacak belki çünkü herkes 4650 nin perf. artırmak istiyor benimki farlı. yakın zamanda samsung npr 520 aldım. t6600 işlemci var 4gb ram. ama ramin 1 gb ekran kartına ayrılmış yani ekran kartı 1gb yerleşik 1gb da ana sistem raminden alıyor. öğrenmek istediğim bu sistemden aldığı 1gb ı nasıl sisteme katarım çünkü sistem rami kullanılabilir 3gb yazıyor. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
  • Bu kavga niye halen gidiyor ki? Arkadaşlar karşı taraf sizi anlamadığı sürece olay bir yere gitmez. Ortaya kanıt sunuyorsunuz, bu kart bunu geçiyor alın size kanıt, alın size fps değerleri diyorsunuz. İsterse 3dmax gibi saçma bir programda 9000 yapsın crysisi yüksek değerde oynatamaz diyorsunuz, yine bir şey değişmiyor. Eee, daha neyin tartışması o zaman? Boşverin herkes bildiği gibi yapsın. (lafım kimseye değildir yaşadığım olayı örnekle açıkladım, artık bitsin şu tartışma. Ben forumdan ayrıldım, geri döndüm halen aynı tartışma devam ediyor. Ortada testler var daha ne?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 28 Ağustos 2009; 3:15:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.