Şimdi Ara

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
142.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATI Radeon X1950GT 256MB GDDR3 256-bit AGP8x ekran kartım var, Catalyst 7.6 kurulu (7.7 ve sonrasında performans ciddî derecede düşmüştü.). Windows Vista Ultimate 32-bit Build 6000 kullanıyorum.

7.8 ve 7.9 zaten HD2XXX serisine odaklanmıştı. 7.6'da kaldım.

Acaba 7.10'a güncellesem 7.6'daki gibi veya daha fazla performans alabilir miyim oyunlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Ekim 2007; 13:40:40 >

凡有血氣者,都要嘗死的滋味
  • Sapphire.2600XT ddr3 kartım var oyun oynarken oyunu aşşağıya alıyor catalyst control centre host application hata raporu veriyor ati catalyst control programı takılı kalıyor hata raporu gönderiyimmi gönderme diyorum programı kapatıyor kart 51 derecede kalıyor gpu 99 catalyst control 7.10 versiyonu yüklü yardım edebilen arkadaş varmı yada bu sorunla karşılaşan
    bendehttp://www.driver-driver.com/ati-ekrankarti-driver.html siteden indrin diecektim

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

ATI Radeon X1950GT 256MB GDDR3 256-bit AGP8x ekran kartım var, Catalyst 7.6 kurulu (7.7 ve sonrasında performans ciddî derecede düşmüştü.). Windows Vista Ultimate 32-bit Build 6000 kullanıyorum.

7.8 ve 7.9 zaten HD2XXX serisine odaklanmıştı. 7.6'da kaldım.

Acaba 7.10'a güncellesem 7.6'daki gibi veya daha fazla performans alabilir miyim oyunlarda?

Performans artışı olacaktır bence..
  • arkadaşlar ati raedon X1650 serisinin en güncel sürümünü nerden bulabilirim sitesine baktım ama tam olarak link verirseniz çok sevinirim cs openglde oynayamıyorumda? bide güncel sürümü yüklerken eski ekran kartını sileyimmi üstüne mi yükleyim?

Yenilikler :

Company of Heroes ve CrySis'in DirectX 10 performanslarını arttıran, bunun yanında Call of Juarez, Lost Planet: Extreme Condition ve Unreal Tournament 2004'ün de performanslarını attıran, CrossFireX'e (2,3 veya 4 ekran kartını bir PC üzerine bağlayabilme özelliği) destek sağlayan ve bazı oyunlarda görülen hataları düzeltiyor.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • arkadaşlar benim ekran kartım asus eah2600pro benim için en iyi driveri verirmisiniz race driver grid i oynayamıyorum lütfen yardım edin
  • ATI x 1050 512 ekran kartım var fakat cd dı sı yok bunu pc de aktif hale getirmek için bi link verirmisiniz . şimdiden teşekkürler...
  • 8.3 İndirme sayfasını bulmaıyorum 8.12 yazıoooooo

• ati 9200 için yazılım güncelemesi istiyorum yardım....
  • ATI Radeon HD 3550 ekran kartı driveri aradım hiç bir yerde bulamadım.Kendi sitesinde arıyorum en yakın 3300 vardı tıkladım başka bir siteye yönlendiriyor ne iş anlamadım.Elinde mevcut olan varsa güncel haliyle paylaşabilir mi,Tşkler.

Bir de ATI'lerden anlamadığım için bu catalistlerle displayler arasında ne gibi fark var.2 türlü indirim seçeneği vardı anlamadım.catalistler 40-50 mb,displayler 19-25mb

Orijinalden alıntı: rotos99

BenDe WinDows 7 için atı driver lazım ama bit dediniz anlayamadım???? benim Bilgisayar 4çekirdekli casper nirvana var bilgisayar olarak cdsini görmyor orjinal olanı

Milattan önce kalma konuyu hortlattınız. Tebrik ederiz..

Orijinalden alıntı: Ephésus

quote:

Orijinalden alıntı: rotos99

BenDe WinDows 7 için atı driver lazım ama bit dediniz anlayamadım???? benim Bilgisayar 4çekirdekli casper nirvana var bilgisayar olarak cdsini görmyor orjinal olanı

Milattan önce kalma konuyu hortlattınız. Tebrik ederiz..

bu birşey mi 2001 konularını hortlatmak moda oldu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.