Şimdi Ara

ATİ KULLANICILARI,FEAR İÇİN GİZLİ OPTİMİZASYON (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi demekki öyle bi oyunmuş ki adıyla Pcyi korkutuyo bu ne ya adını değiştirince 10 fps fazla

9600xt de 24 average fps hiç fena sayılmaz ha ((:

bu arada hazır konuyu açmışken bendeki onboard ses kartı ile her oyundan cillop gibi ses alırken
    FEAR'dan kulak tırmalayıcı irenç bi ses alıorum, gerek konuşmalar, gerek cisimlere çarpma, onları itme ve devirme sesleri;
    hep oyuna hakim ve yüksek bi cızırtının arkasında kalıolar ve arkasından geliolar..sadece çatışma sesleri normale yakın..

ama seste genel böle bi anormallik var bu anormalliği nassı yok ederim.. c-media xear 3d audio driver lar güncel,
    ama en son tarihlisi yeni bi update i çıktıysa bilmem, bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim..
    benzer ses sorunu yaşayanınız vardır elbet içinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjin -- 23 Ocak 2006 2:45:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

benim 9800pro da olmadı :( hiç fark etmedi, 1fps bile :(

Bendede aynı 1 fps bile artmadı...

Ben hayatımda fear kadar çöplük oyun görmedim.( bide boiling point vardı)

al benden de o kadar
  • Süper. Acaba başka oyunlar için böyle optimasyonlarda var mıdır?
  • olay tamamen ticari.. daha öncede yaşandı bu tarz durumlar.. şuanki kullandığımız ekran kartı teknolojisi bilgisayarın diğer parçalarına nazaran 5,6 vizyon öndeymiş.. Yıl 2006, Star Warsı 1974de çevrilmesine olanak tanıyan teknoloji istese bugün öyle şeyler yaparkiii hepimiz ağzımız açık bakakalırız.. ama ozaman dünyadaki zengin sayısı artmaz işte olayın özü bu :)

quote:

Orjinalden alıntı: java
    Olay muhtemelen ATI nin oyunu da olabilir... Önce düşük performans gösterip sonra X1800 serisinin piyasaya çıkmasıyla yeni sürücüyle büyük performans atılı yapılması ATI ye şüphesiz dikkat toplanmasını sağlayacaktı... Bir dönemler nvdia nın 4x serisi sürücülerle yaptığı büyük eprformasn atılımları vs gibi...
    Kısacası ortada birşeyler dönüyor ama ATI de pek masum değil sanırım...
    Ben FEAR.exe nin adını KORKU.exe diye değiştirdim, madem öyle işte böyle...

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.