Arkadaşlar Fifa bildiğiniz gibi ati kartlarda takılmalara neden oluyor. Bu yöntemi bilen varsa nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirse belki çözüm olabilir bu takılmalara ..
Yukarııı ..
ati 3650 kullanıyorum şahsen bende takılma yok
Kardeş oyunu hangi seviyede oynuyosun ve diğer bileşenler neler acaba ..
benim laptoptada takılıyor 4650 de,oyundan soğudum demoda bile bu kadar takılmıyordu.
Sistem imzamdaki gibi, oyunda top havadayken, sahanın bir ucundan öteki ucuna doğru havalanırken ve yere inerken anlık fps düşüşleri yaşıyorum, onun dışında 60fps'de oynanıyor. Sanırım herkesin şikayetçi olduğu, replaylerde 30fpsye düşme durumu maalesef bende de var, son sürüm ekran kartı sürücüsü kurulu olmasına ve görev yöneticisinden fifa.exe'yi yüksek öncelikli işaretlememe rağmen birşey değişmedi. Bu saçma sorun umarım çözülür, oyunu hd oynuyorsun, golleri neredeyse kare atlaya atlaya izliyorsun, iki sene önceki pes 2009'da bile superslowmotion replay gösteriyordu, yavaşlatılmış çekimi geçtim hiç değilse 60fpsde izleyebilelim şu tekrarları yahu.
wait for sync yi açın ati kartlarda hd4650 benim laptop sync kapalı iken kasılma var açıkken mis
Bizde denedik o dediklerini aa fayda etmedi. Sorun oyunda ya da ekran kartı driveri beklemek zorundayız.
İmzamdaki sistem ile iki oyunu çok rahat bir şekilde oynamam lazım. PES 2011'i hiç sorun olmadan yüksek detaylarda ve fps sabitleyici açıkken 60 FPS'de sabit oynuyorum. Ama FIFA 11'de durum böyle değil. Bazen öyle bi oluyor ki oyun x10 yavaşlatılmış gibi oynanıyor ve durduruyorum tekrar devam edince düzeliyor. Ve bunun gibi çok sorun oluyor FIFA'da. Umarım yakında bir güncelleme ile sorun çözülür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme