Şimdi Ara

ATI HD-4650 Overclock Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ekran kartımdan daha iyi performans alabilmek için ekran kartını hız aşırtma yapmak istedim modeli ve markası konu başlığında yazıyor zaten ilk denememde oldu ancak bir süre sonra ATI tray tool ile yaptığım profile yani hız aşırtma profiline geçerken ekranda karıncalar oldu (çekmeyen bir televizyon gibi) bunlar renkliydi ve ardından ekranda no signal yazcı pc yi kapatıp açtım sorun kalmadı ekran açıldı görüntülerde bir bozulma yok hatta oyun bile oynadım. Sizce neden hız aşırtma profiline geçerken böyle bir durum oldu programdan kaynaklanıyor olabilirmi ayrıca fanın çalışma seviyesini manuel %100 yaptım ne olur ne olmaz diye ama yinede bu sorun ortaya çıktı ve şimdi MEM overclock seviyesini (kartın ulşa bileceği en yüksek seviyeyi) ölçerken ve kaydederken sorun yok ancak GPU nun ulaşa bileceği son seviyeyi test etmeye çalıştığımdada aynı sorun baş gösterdi daha önce yaptığımda bu sorunlar oluşmamıştı bir anda oldu.

ATI HD-4650 Overclock Sorunu

• öö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiznick -- 18 Aralık 2010; 21:40:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.