Şimdi Ara

Ati driverını windows ve güvenli kip haricinde nasıl silebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hp g62 notebook var recovery sonrası ne windows ne de güvenli kip açılıyor. cihazda iki ekran kartı var biri intel hd diğeri ati 5470. daha önce güvenli kipe girip ati driverini kaldırdığımda veya devre dışı bıraktığımda sistem açılıyordu.ama şimdi güvenli kipe de girmiyor.normal açılışta start windows yazısından sonra direk ati ekran kartına bağlandığı için ekran kararıyor ve öyle kalıyor.hirens boot cdsi veya diğer yollarla ile ati driverini kaldırma imkanımız var mı? hirens boot ile sistemi açtım tüm ati dosylarını (registrydeki dahil) sildim ama olmadı. sizin öneriniz nedir? garantisi devam ettiği için recovery ve hp tool bölümlerini silmek istemiyorum.(notebook benim değil zaten).Ayrıca win7 dvd si ile kurulum yaparken de hata verdi.sanırım bütün diskleri birleştirip formatlamak lazım.ama recovery bölümünden dolayı formatlama yapmak istemiyorum.
    Hirens bootta acronis veya benzeri programlarla recovery bölümünün imajını alsak sonra formatlasak o recoveryi daha sonra kullanabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 12 Ekim 2012; 17:31:42 >

• system32 driversin icinde atinin bi sys dosyasi olmasi lazim onu sildiginde driveri gormeyip normal acicak sistemi ondan snra istedigin driveri kurabililrsin diye biliyorum isterseniz bi deneyin bu sekilde ama dosyanin ismini tam hatirlamiyorum.
  • your uninstaller! 7 programıyla..
  • başka bi win7 dvd si ile c: yi formatlayıp yeni windows kurdum.fakat ati 5470 ekran kartını kurunca yine ekran kararıp gidiyor.yeniden başlattığmda da durum aynı.sadece intel hd kurulu ilen sorun yok.bi kaç farklı driver denedim yine aynı.acaba ati ekran kartı bozulmuş olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.