Şimdi Ara

ati driver ve video sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür bilgisayarda video oynatmaya kalksam bilgisayar kilitlenior. bütün codecleri silmdim tekrar yükledim ne fayda.... ama fark ettim ki ekran kartının driverını kaldırınca çalışıor tıkır tıkır. yeniden kurarsam yine sonuç hüsran(5-6 farklı driver denedim) başına daha önce gelen veya çözümü bilenler HELPPPPPPPPPPPP

• yaaa yok mu bilen
  • LAPTOPUN yUKLEME CD SİNDEN TEMİZ BİR YUKLEME YAP.
    Samsung S23 Ultra
    Audi A3 Sedan 1.0 stronic & VW ID.4
    Asus X55JX 171D & Huawei D15 2024
  • eski bir versiyonunu yükle atinin.
    i9 12900K @ 5.5ghz, Asus z690 hero, Zotac 4090rtx, Samsung 980-990 pro m.2 nvma 2TB, Samsung 750 evo SSD 2 x 250 gb (Raid 0), Corsair 32GB (2x16GB) Vengeance Siyah 5200MHz CL38 DDR5 Dual Kit Ram, Corsair Dominator Airflow (ram fan), ASUS ROG CHAKRAM RGB Qi ŞARJ VE YAN JOYSTICK 16000 DPI GAMİNG MOUSE, ASUS ROG Balteus QI Aura Sync RGB Gaming Mouse Pad, Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB Uzatma Kablosu, Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu), Asus ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Cooler Master Ml 360 Illusion 360mm Argb Işlemci Sıvı Soğutucu, LG C2 48" TV-Monitor, 28" Predator 4K G-sync, , Enermax 1200w rew. PSU, Uzay sistem
  • eski bir versiyonu değil bence az araştır son versiyonlarda bile bug olabiliyor windows unu kontrol et updatelerinin hepsini almaya özen göster ... oc den bile kaynaklanabilir vs

http://spaces.msn.com/sonererten/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel driver sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben downloada bırakıom makineyi bazen. 2 gündür açıktı makine restart attım ve bu sorun başladı. hala çözülmedi eski yeni ne kadar driver varsa deniom olmuo yeniden kurcam windowsu bu gidişle
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

2 gündür bilgisayarda video oynatmaya kalksam bilgisayar kilitlenior. bütün codecleri silmdim tekrar yükledim ne fayda.... ama fark ettim ki ekran kartının driverını kaldırınca çalışıor tıkır tıkır. yeniden kurarsam yine sonuç hüsran(5-6 farklı driver denedim) başına daha önce gelen veya çözümü bilenler HELPPPPPPPPPPPP

2 gündür açıkdı demişsin virüs fln girmiş olması arada
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.