Şimdi Ara

## ATi’den 8800GS’ye Yanıt: 110$’a HD 3690 Geliyor ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 8600gt sonic+ dan 5 fps fazla olur en fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: cem77

Yaptıkları iş 2600XT yi öldürmekten başka bişey olmıyacak maalesef

Ölsün yahu boşver, zamanı gelmişti zaten. Artık 8600 ve 2600ler mevcut fiyatlarından aşağı inmeliler. Bu yeni kartlar hiç değilse nispeten etiketlerinde yazan meblağları hakeder.

+1095
    Güzel kart, puanı ilgi çekici.
  • 9500 GT'ye karşı çıkarılabilecek bir kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyah845

habger için tesekurler

vay ilk defa değişiklik yapmışsın habGer için teşekkürler he, bu senin için büyük gelişme
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAXİMUUM

110$ dalarmı ?

Nezaman ankarada piyasaya düşer acaba

ben pc alicam sizce ne zaman alayım fiyatlar ne zaman düşücek bellimi veya ne zaman yeni parça cıkıcak ??

cevabınızı bekliyorum simdiden tşk ler

valla hocam bence beklenecek kart...hiç değilse bu çıkınca 8600gt ler bile 15-20dolar düşer......sistemi alacaksanda bi tane pci s3 bul..bu kartı bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

quote:

habger için tesekurler

vay ilk defa değişiklik yapmışsın habGer için teşekkürler he, bu senin için büyük gelişme

demekki copy-paste yapmıyormuş,klavyeyi kullanıyormuş bunu anladık

• quote:

quote:

habger için tesekurler

yahu taktın sende bu adama nezaman teşekkür etse bişiler buluytorsunuz adama sonunda teşşekür etmeyecek . ki bende anlayamıyorum her habere teşekkür etme yorumunu . ben bi çok haberi okuyup geciyorumn hatta bi ara ban yedim 3 ay sora actım banımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 18 Ocak 2008; 23:16:40 >

• quote:

quote:

habger için tesekurler

belkide arkadaş teşekkür ederek rütbenin yükselecegini zanediyor yada dh yöneticileri bi kıyak gecer.

• Ne zaman yeni x1950(XXX) gibi kart yapar AMD-Ati işte o zaman yeni ekran kartı alınır
  • haber okuyan biri teşekkür ederek verilen emeğe saygı gösterebilir...sonuçta kimse bu haberleri okumak için para ödemiyor..(reklam vb gelir o ayrı konu)...herkes anlamak zorundada değil...kişi sadece piyasa takip ediyordur,teşekkür ile yetinir....abartmayın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

Valla onu bunu bilmem de bu serilerin tepe modelleri bile beni performans bakımından (fiyatı katmıyorum bile...) tatmin etmezken bu çıkarılan kartlar kanımca boşa harcanan zamanı teşkil ediyor.

ATi'den rica edelim size göre kart üretsin

8600GT/2600XT bile oyunların en az %95'ini rahatça oynatabiliyorken hala neden burun kıvırırsınız anlamak mümkün değil.

Üstelik bilgisayar kullanan herkes Crysis vb. oynamıyor, oynamak zorunluluğu da yok...

AGP halen kullanılıyor.Hala agp yongası kullanan anakartlar kapış kapış satılıyor.Üreticilerin özellikle sapphire firmasının agp üzerinde yeni kartlar üretmesi eski sistemlere ilaç etkisi yapıyor
    Tabi birde bilgisayardan anlamayan insanlara kazıklanan agp kartlar var.Türk insanı MB 'a bakıp ekran kartı almaya devam ettikçe AGP de aynı hızda devam eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

quote:

quote:

habger için tesekurler

belkide arkadaş teşekkür ederek rütbenin yükselecegini zanediyor yada dh yöneticileri bi kıyak gecer.

her haberde aynı şeyi görünce insanın sinirleri bozuluyor bir süre sonra, yahu ne diye zamanını insan böyle boş bişey için harcar ki onu merak ediyorum, artsa nolcak mesaj sayısı ödül filan verdikleri yok mesajı artana

• 3dmark skoru harika görünüyo da merak ettiğim bişey var.GPU-Z programının altında niçin 3850 yazıyo.belki de 3690 yeni çıktığından ve program tanımayıp aynı gpuya sahip oldğundan 3850 diye geçiyor sanırım.Ah be ATİ ne zaman şöyle sağlam, nispeten düşük güç tüketimli ve fiyatı ile 2er 2er almak isteyeceğimiz kartlar çıkarmıyorsun.fiyat uygun ama performans anlamında çok şey beklemiyorum ,bikere 128 bit bu saatten sonra iş yapmaz,şunu nvdianın 9600ünde yaptığı gibi 256 yapsaydı ne güzel olurdu.bu kart tahminim 8600 gts ayarında bişey olur.zaten bir sonic+ bile o/c ile gts ayarına geliyo ve fiyatı 160 civarı.madem yeni bi kart çıkarıyon diğerlerinden farkın olmalı .bu kart sadece seçenek sayısını artırıyor.ancak performansı bi 8600 gtsnin üstüne çıkarsa işe yarayabilir.umarım tahminim de yanılırım da bu kart atinin yeni f/p kartı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

Galiba 8600GTS ayarında bir kart.

8600gts bunun eline su dökemez bi kere 3dmark puanından anlaman lazım.

Kart 8600gts'den %50 daha hızlı olacak sanırım ve fiyatıda gayet uygun 128 bit'e kızanlarıda anlamıyorumki kendileri çok bildiklerini sanıyorlar 110 dolara 256 bit kart kimse yapmaz nvidia bile yapmaz.

Bu bit olayına kafayı takanlara bidaha

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

bence 8600gt sonic+ dan 5 fps fazla olur en fazla

Sende 8600gt var galiba 5 fps olayı oyundan oyuna değişir bi kere 10 fps alırken 15 fps alması gayet başarılı olur aynı şekile 50 fps alan 8600 gts'dende 25 fps fazla alırsa ne olcak.Fanatiklik yapmayalık fanatiksek bile fanatik yorumlar yapmasak daha iyi olur.
  • Bu karttan bi nane olmaz. Hala 128 bit kart üretip adamı katil edecek bunlar. Ya bi kartın ucuz olması için illa 128 bit olması mı lazım. Bu kartın gözümde 8600gt + lardan pek bi farkı yok. Hatta tutacağını da sanmıyorum 9600 ler piyasaya sürülmek üzereyken. Amd resmen Atiyi de kuruttu.
  • 110 dolarlık kartın 256bit olmasını bekleyenleri anlamıyorum bende
  • adam gibi oyun oynamak isteyen en azından 3850 veya 9600 almalı diye düşünüyorum..
  • 110 dolarlık kart ne bekliyordunuz gtxi geçmesini mi gayet iyi fiyat ekran kartına fazla para vermek istemeyenler için uygun
  • 100-110 yazılmış , yani 100$ altına alınma ihtimali de olabilir, 3-5 ay için bir çok kişinin can simidi olabilir, DX10.1 kaç kart varki bu fiyata.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.