Şimdi Ara

ATI Crossfire NVidia SLI ve NVidia Physx Hakkında Genel Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer konu üst konu olarak talep ederseniz değerlendirilir size geri dönüş yapılır üst konu olursa sürekli güncellemen gerekli
  • güzel paylaşım olmuş sağol
  • Üst konu olursa elimden geldiğince güncellemeye çalışırım.Yorumlarınız için teşekkürler.
  • her kart olmasada Fermi serisinde SLı kurulumu yeri geldiğinde %113 performans kazandırıyor...SLI Scaling ultra yüksek
  • 2way slı candır
    4way slı cana can katandır

ATI Crossfire NVidia SLI ve NVidia Physx Hakkında Genel Bilgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

2way slı candır

aylik 10 bin kazansam yaparim. onun disinda yapmanin dogru bisi oldugunu dusunmuyorum. (ama cok guzel duruo be )

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

2way slı candır

Isı borularında da kestane pişiririz

• Arkadaşlar elimdeki anakart Gigabyte GA-EP45T-UD3P (2 PCI 3 PCI-E x1 2 PCI-E x16
    Power Supply: OCZ 650 wt
    Ekran kartlarım gigabayt gtx460 1 gb ve zotac gtx260 se
    bunlarla sli yapma şansım var mı acaba?

daha önce başka bir başlık açıp yazmıştım buradan ogrendim yapılamayacagını. peki birini Physx için atamak da mı olmuyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Arkadaşlar elimdeki anakart Gigabyte GA-EP45T-UD3P (2 PCI 3 PCI-E x1 2 PCI-E x16
    Power Supply: OCZ 650 wt
    Ekran kartlarım gigabayt gtx460 1 gb ve zotac gtx260 se
    bunlarla sli yapma şansım var mı acaba?

daha önce başka bir başlık açıp yazmıştım buradan ogrendim yapılamayacagını. peki birini Physx için atamak da mı olmuyor acaba?

SLI yapamazsınız GTX 260 ı Physx kartı olarak atayabilirsiniz.
  • Bunu tam olarak nasıl gerçekleştirebileceğime dair bir rehber var mı acaba bir de psu yeter mi sizce q6600 işlemciyi 3.3 de kullanıyorum ayrıca
  • Konunun sahibine;

noktalama işaretlerinden sonra 1 boşluk bırakılır, öyle bitişik yazılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Konunun sahibine;

evet güzel tespit
  • SLI için anakartta nf200 olması gerek değilmi ?
  • quote:

Konunun sahibine;

Hocam kullanmayanlar da var ama en kısa zamanda düzeltiyorum
  • Kullanmayanlar böyle konu açmıyor ama... Özene bezene bir iş yapmışsınız, böyle küçük hatalar (aslında büyük) olmasın diye söyledim. Gerçekten göze batıyor çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 23 Eylül 2010; 1:17:20 >
  • nakartım;

Gigabyte x48-dq6

zotac gtx 480 amp
    zotac gtx 275

iki kartı da taktım ve 2side çalışıyor gtx 480 tamam ama nvidia kontrol panelde fizik kartı seçiminde gtx 275 i görmüyor, gpuz ile de baktım onda da görmüyor...

sürücü 258.96, 260.63 ayrı ayrı kurdum denedim ve fizik sürücülerinide ayrı olarak kurdum... ikisinde de sonuç aynı...

nerde yanlış yaptım?
  • quote:

Kullanmayanlar böyle konu açmıyor ama... Özene bezene bir iş yapmışsınız, böyle küçük hatalar (aslında büyük) olmasın diye söyledim. Gerçekten göze batıyor çünkü...

Hocam düzelttim.Bir daha konu açarken daha dikkatli olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

nakartım;

Gigabyte x48-dq6

zotac gtx 480 amp
    zotac gtx 275

iki kartı da taktım ve 2side çalışıyor gtx 480 tamam ama nvidia kontrol panelde fizik kartı seçiminde gtx 275 i görmüyor, gpuz ile de baktım onda da görmüyor...

sürücü 258.96, 260.63 ayrı ayrı kurdum denedim ve fizik sürücülerinide ayrı olarak kurdum... ikisinde de sonuç aynı...

nerde yanlış yaptım?

Hocam nasıl yapıldığını tam olarak bilemiyorum. Çünkü daha önce öyle bir sistem kurmadım yanlız şunu deneyebilirsin.
    Önce tüm driverleri sil. Sonra GTX480 i PC den çıkar.GTX275 in driverini kur. Böylelikle GTX275 i Physx atarken büyük ihtimal görecektir. Daha sonra GTX480 i PC ye takıp driverını kurun. İşe yarayabilir. Ama kullanan biri daha fazla yardımcı olacaktır.

• Arkadaşlar bu konuyla ilgili osrular sürekli olarak devam ediyor ve forum sürekli aynı konularla kirleniyor.Bu konunun üst konu yapılması için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirezzak

Arkadaşlar bu konuyla ilgili osrular sürekli olarak devam ediyor ve forum sürekli aynı konularla kirleniyor.Bu konunun üst konu yapılması için ne yapmam gerekiyor?

kardeş öyle hemen yapılmaz öncelikle bölüm yetkilisine PM ile ulaş (Confusion nickli yönetici) o gerekeni söyler sana
    konu uygun görülürse yapılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 30 Eylül 2010; 19:06:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.