Bildirim
Ati Catalyst mi Omega Driver mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimse yok mu
şuna bir el atın be -
valla ben omega driverlarını kullandım bi süre ama pek bi fark görmedim..tek avantajı aa ve af ayarlarının daha fazla olması..istersen kurabilirsin x nin önermemesi çok de bişey ifade etmiyo bence....ama anakart driverları için beta olmayan bişey kurmak daha iyi olur sanırım -
ben de omega driver da aslında bir fark göremedim ama ne demişler bin bilsen de bir bilene danıç
ati catalyst 4.12 ye ne diyorsun peki -
bende uzun suredir omega kullaniyorum, ama benim tercih sebebim stability yuzundendi. Herkesde ole mi olur bilmiyorum ama omega driverlari bende daha stabil calistirio sistemi, perf kaybida olmuyor -
Aralarında pek fark yok. Sonuçta Omega da baz olarak catalyst sürücülerini kullanıyor. Normal kartlarda birşey farketmiyor. Asıl omega sürücülerini 9800 se ve 9500 pro kullananlar softmod yapmak için kullanacaklara tavsiye ederim. Diğer kart sahipleri orjinal Ati Catalyst sürücülerini kullanın bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X