Yeni Catalyst driverı çıkmış sanırım. İndirsem oyunlarda grafiklerde bir değişim olur mu? Daha iyi oynayabilir miyim(GamerOSD sayesinde?)
bariz derecede fark eder. sanırım grafiklerde %20 e kadr fps fark ediyordu ama orta seviye kartlar için ne kadr olur onu bilemem
anakart sorununu ne yaptın.
Hayır... fazla bir performans artışı yok... ama yinede en iyisi en son sürücüyü kullanmaktır... azda olsa belki farkeder ama hissetmezsin bile...
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist
Hayır... fazla bir performans artışı yok... ama yinede en iyisi en son sürücüyü kullanmaktır... azda olsa belki farkeder ama hissetmezsin bile...
hocam
dh haberlerinde okumuştum da %20 e kadr felan fark var diyodu
quote:
Orijinalden alıntı: highgen
bariz derecede fark eder. sanırım grafiklerde %20 e kadr fps fark ediyordu ama orta seviye kartlar için ne kadr olur onu bilemem
aldım intel işlemci(2.0ghz) ve anakart
- Peki bu smartdoctor'da engine motoru fln var. Bunları çoğaltsam ve altta overclock tuşuna bassam ne olur
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
quote:
aldım intel işlemci(2.0ghz) ve anakart
- Peki bu smartdoctor'da engine motoru fln var. Bunları çoğaltsam ve altta overclock tuşuna bassam ne olur
he senden katıldın yani intele para verenler ordusuna
Yani amd de güzel de, anakarta uyum sağlasaydı amd alırdım. 1-2 yıl sonra değiştirirm amd yaparım belki. Ama asus'a uyum sağlamassa söver ve lanet okurum amd'ye
yaa uyum sağlamama çakışma diye bişii yok senin anakartın pci ex slotuna ait bi sorun
neyse hayırlı olsun hangi parçları aldın.
quote:
quote:
hocam
evet aynı haberi bende okudum ama öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum.. belkide okuduğumu unutmuşumdur %2-%6 arası birşeyler farkediyordu sanırsam... belki yanlış hatırlıyorumdur... zaten yılların oyunları ile test ediyorlar hala... hala farcry....
Benim en büyük problemlerimden birini halletti 10.8. Çift ekran ve crossfire kullanıyorum. Cursor bozuluyordu özellikle divx seyrettikten sonra. Onu düzeltmişler sonunda. 6 aydır bekliyordum.
quote:
quote:
quote:
hocam
evet aynı haberi bende okudum ama öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum.. belkide okuduğumu unutmuşumdur %2-%6 arası birşeyler farkediyordu sanırsam... belki yanlış hatırlıyorumdur... zaten yılların oyunları ile test ediyorlar hala... hala farcry....
haklsınız hocam aklım nvidanınkine gitti onlarda max %12ymiş
Ya 10.7 smart doctor da oc tuşu var. Garantili oc fln değil ama
En güncel driver kullanmanız elbette iyi olur.
Hem oyunlarda sürücüsel anlamda problem yaşamassınız hemde performansta ufak tefek iyileştirmeler olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme