Şimdi Ara

Ati Catalyst'i Güncellesem Fark Eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Catalyst driverı çıkmış sanırım. İndirsem oyunlarda grafiklerde bir değişim olur mu? Daha iyi oynayabilir miyim(GamerOSD sayesinde?)

• bariz derecede fark eder. sanırım grafiklerde %20 e kadr fps fark ediyordu ama orta seviye kartlar için ne kadr olur onu bilemem

anakart sorununu ne yaptın.
  • Hayır... fazla bir performans artışı yok... ama yinede en iyisi en son sürücüyü kullanmaktır... azda olsa belki farkeder ama hissetmezsin bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Hayır... fazla bir performans artışı yok... ama yinede en iyisi en son sürücüyü kullanmaktır... azda olsa belki farkeder ama hissetmezsin bile...

hocam

dh haberlerinde okumuştum da %20 e kadr felan fark var diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

bariz derecede fark eder. sanırım grafiklerde %20 e kadr fps fark ediyordu ama orta seviye kartlar için ne kadr olur onu bilemem

aldım intel işlemci(2.0ghz) ve anakart

- Peki bu smartdoctor'da engine motoru fln var. Bunları çoğaltsam ve altta overclock tuşuna bassam ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

bariz derecede fark eder. sanırım grafiklerde %20 e kadr fps fark ediyordu ama orta seviye kartlar için ne kadr olur onu bilemem

aldım intel işlemci(2.0ghz) ve anakart

- Peki bu smartdoctor'da engine motoru fln var. Bunları çoğaltsam ve altta overclock tuşuna bassam ne olur

he senden katıldın yani intele para verenler ordusuna

• Yani amd de güzel de, anakarta uyum sağlasaydı amd alırdım. 1-2 yıl sonra değiştirirm amd yaparım belki. Ama asus'a uyum sağlamassa söver ve lanet okurum amd'ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa uyum sağlamama çakışma diye bişii yok senin anakartın pci ex slotuna ait bi sorun

neyse hayırlı olsun hangi parçları aldın.
  • quote:

quote:

Hayır... fazla bir performans artışı yok... ama yinede en iyisi en son sürücüyü kullanmaktır... azda olsa belki farkeder ama hissetmezsin bile...

hocam

evet aynı haberi bende okudum ama öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum.. belkide okuduğumu unutmuşumdur %2-%6 arası birşeyler farkediyordu sanırsam... belki yanlış hatırlıyorumdur... zaten yılların oyunları ile test ediyorlar hala... hala farcry....
  • Benim en büyük problemlerimden birini halletti 10.8. Çift ekran ve crossfire kullanıyorum. Cursor bozuluyordu özellikle divx seyrettikten sonra. Onu düzeltmişler sonunda. 6 aydır bekliyordum.
  • quote:

quote:

quote:

hocam

evet aynı haberi bende okudum ama öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum.. belkide okuduğumu unutmuşumdur %2-%6 arası birşeyler farkediyordu sanırsam... belki yanlış hatırlıyorumdur... zaten yılların oyunları ile test ediyorlar hala... hala farcry....

haklsınız hocam aklım nvidanınkine gitti onlarda max %12ymiş

• Ya 10.7 smart doctor da oc tuşu var. Garantili oc fln değil ama
  • En güncel driver kullanmanız elbette iyi olur.

Hem oyunlarda sürücüsel anlamda problem yaşamassınız hemde performansta ufak tefek iyileştirmeler olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.