arkadaslar powercolor 9600pro kart icin en uygun driver hangisidir. bi de bu softmode kur diyolar bu driverdan 2 tane mi var. bi tane techpowerup.com sitesinde var o da 36 mb falan orjinal ati catalisyt driver zaten 34 mb falan olmasi lazim. auzerine 2mb falan bi sey daha eklenmis heralde. bi de softmode driver da .net platformu uzerinde calisiyo acaba.
siz deneyimlerinize dayanarak hangisini tavsiye edersiniz. kurulumla ilgili ipuclari faydali bilgilerin oldugu link yada bilgi verebilirmisiniz.
saygilar
Ben baya bi sürücü denemeleri yaptım zamanında;
Orjinal,Softmod,Omega,NDA
Testlerde en yüksek NDA alıyordu ama oyunlarda sıkca sorun çıkarıyordu,softmod ojinal driver'dan daha optimize fakat omega ve nda'nın gerisinde kalıyordu,omega ise tam anlamıyla bench ve oyun stabilite sürücüsüdür
hızaşırtma yapacaksan softmode sürücülerini kur.yoksa normal catalyst sürücüleri en saglıklılarıdır.
hımmm güzel bisoru sorulmuş ve güzel de bicevap verilmiş eywallah
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Ben baya bi sürücü denemeleri yaptım zamanında;
Orjinal,Softmod,Omega,NDA
Testlerde en yüksek NDA alıyordu ama oyunlarda sıkca sorun çıkarıyordu,softmod ojinal driver'dan daha optimize fakat omega ve nda'nın gerisinde kalıyordu,omega ise tam anlamıyla bench ve oyun stabilite sürücüsüdür