Şimdi Ara

## ATi Catalyst 7.10 Beta Kullanıma Hazır ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2900XT sahipleri performans artışı oldu mu ?

Birde konu dışı ama CrySis'in Beta versiyonunda 2900XT, 8800GTX den daha iyi değerler alıyormuş (söylenti) doğru mudur ?
  • fx57 teşekkürler
  • bende ccc açılmıo cl.exe düzgün başlatılamadı die hata verio nedendir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadtneverdie

pcıe 2 cıkacak bunlar hala agp kart yapıyor bılsem satmazdım benım celeron 600 ü

evet ama agp ninde hala ciddi anlamda kullanıcı kitlesi mevcut.. zamanında satılan o kadar agp destekli anakartın hepsi çöpe gitmedi ve bir şekilde hala kullanılıyorlar...
  • Adaptive anti alasing te multi sampling diye bir secenek eklemisler gayet te guzel ıse yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smith&Wesson

bende ccc açılmıo cl.exe düzgün başlatılamadı die hata verio nedendir...

net framework 2.0 ın kurulu olması gerekir...
  • 7.9'dan sonra 7.10 gelmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saint2

7.9'dan sonra 7.10 gelmez...

Kaç gelir peki?
  • yaw kouyla pek alakasi yok ama matematikci oldugum icin dayanamadim . 7.9 dan son ra 8.0 gelir yahu 7.1=7.10=7.100=7.1000=... sifirlarin onemi yok . haa bu bildigin virgullu sistem degil derseniz o zaman eyvallah . ama hakliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

yaw kouyla pek alakasi yok ama matematikci oldugum icin dayanamadim . 7.9 dan son ra 8.0 gelir yahu 7.1=7.10=7.100=7.1000=... sifirlarin onemi yok . haa bu bildigin virgullu sistem degil derseniz o zaman eyvallah . ama hakliyim

7.10 2007 nin 10. aynı temsil etmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XIII -- 25 Eylül 2007; 16:44:12 >

• peki ayni ayda 2 tane driver cikarirsa . saka bi yana tesekkurler. ogrendigim iyi oldu
  • bu yeni sürüm dx9'ları etkilemeyecek sanırım?????(örn:x1950pro)
  • vista driver ı yokmu bunu be
  • 7.9 u vistada ve 64bit xp de çalıştırdıklarını söyleyen arkadaşlar vardı en son tam hatırlamıyorum ufak bir araştırmayla bulursun vardır...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.