Şimdi Ara

Ati Catalyst

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim X1800GTO'nun yazılımı Ati Catalyst sistemi çok zorluyor bunda bir anormallik yokmu?Bu arada kullandığım Catalyst orjinal cdsi ile birlikte gelen sürümü....

• zorluyor derken ne gibi bir zorlamadan bahsediyorsun
  • Ekrana gelirken oluşan gecikmelerden bahsediyor arkadaş.
    Malesef kataliz kötü kodlanmış bir yazılım. O yüzden pc yi zorluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Ekrana gelirken oluşan gecikmelerden bahsediyor arkadaş.

evet o bende de öyle,programla alakalı bir durum inanılmaz zorlanıyor makina açılırken entrasan bi şekilde yazmışlar artık hangi beceriksiz yazdıysa
  • Evet arkadaşlar bu sorunlardan bahsediyorum bende catalyst i sildim sadece radeon driverları kaldı zaten o/c de yapmıyorum böyle kalsın dedim...Oyunlara bir etkisi olmaz dimi Catalyst in silinmesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Ekrana gelirken oluşan gecikmelerden bahsediyor arkadaş.

Onun için en iyisi klasik kontrol paneli bazı özellikler gözükmüyo ama performans açısından iyi.
  • son sürümü yükleyin belki iyileştirme yapmışlardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    nVidia DSR sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • catalty i sılıp atı tool kullanabılırsın
  • Yok ben direk sadece driverları kalmasına karar verdim:) fazla teferruata gerek yok:) yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar....
  • bide "award winning" bi program amma cok sorunluymus yahu gerçi bnde hcbi sorunu yok ama millet acaip sorunlu diyor genelde. 6.6 kullanıorum gayet iyi
  • Arkadaşlar eskiden şöyle bi şey vardı: Sağ tık ile özelliklere girip ekran kartı menüsüne ulaşıp, oradaki 3D bölümünden direkt AA,AF ve diğer ayarları yapabiliyorduk. Bu olay 5-6 aydır yok. Ya ccc yüklüyoruz, ya da sadece driver kurup ati tool kullanıyoruz. Niye kaldırdılar ki eski yöntemi. 24-25 mb idi hem... Ben de hiç memnum değilim ccc den.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.