Arkadaşlar benim X1800GTO'nun yazılımı Ati Catalyst sistemi çok zorluyor bunda bir anormallik yokmu?Bu arada kullandığım Catalyst orjinal cdsi ile birlikte gelen sürümü....
zorluyor derken ne gibi bir zorlamadan bahsediyorsun
Ekrana gelirken oluşan gecikmelerden bahsediyor arkadaş. Malesef kataliz kötü kodlanmış bir yazılım. O yüzden pc yi zorluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Ekrana gelirken oluşan gecikmelerden bahsediyor arkadaş. Malesef kataliz kötü kodlanmış bir yazılım. O yüzden pc yi zorluyor.
evet o bende de öyle,programla alakalı bir durum inanılmaz zorlanıyor makina açılırken entrasan bi şekilde yazmışlar artık hangi beceriksiz yazdıysa
Evet arkadaşlar bu sorunlardan bahsediyorum bende catalyst i sildim sadece radeon driverları kaldı zaten o/c de yapmıyorum böyle kalsın dedim...Oyunlara bir etkisi olmaz dimi Catalyst in silinmesi?
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Onun için en iyisi klasik kontrol paneli bazı özellikler gözükmüyo ama performans açısından iyi.
son sürümü yükleyin belki iyileştirme yapmışlardır
Yok ben direk sadece driverları kalmasına karar verdim:) fazla teferruata gerek yok:) yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar....
bide "award winning" bi program amma cok sorunluymus yahu gerçi bnde hcbi sorunu yok ama millet acaip sorunlu diyor genelde. 6.6 kullanıorum gayet iyi
Arkadaşlar eskiden şöyle bi şey vardı: Sağ tık ile özelliklere girip ekran kartı menüsüne ulaşıp, oradaki 3D bölümünden direkt AA,AF ve diğer ayarları yapabiliyorduk. Bu olay 5-6 aydır yok. Ya ccc yüklüyoruz, ya da sadece driver kurup ati tool kullanıyoruz. Niye kaldırdılar ki eski yöntemi. 24-25 mb idi hem... Ben de hiç memnum değilim ccc den.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme