Şimdi Ara

ATI 8500-9000 EKRAN KARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atinin bu kartlarını kullanan var mı bana öneride bulunacak. memnun musunuz. ge force 4mx lerden iyi mi.şu ana kadar bi sorunla karşılaştınız mı. teşekkürler.

• ATI 8500 GF4 Mx ten cok daha iyi. Gayet memnunum. Denediğim her oyunda sorunsuz ve akıcı şekilde kullandım. Bunu almanı tavsiye ederim.
    9000 de iyi ama 8500 ondan daha iyi ve hızlı. (9000 rakamı 8500 den daha büyük diye yanılıp ondan daha üst bir model zannetme)
  • Pepo +1
  • 8500ler 9000den daha iyi-hızlı olduğu için artık 9100 diye üretilcek zaten ondan dolayı 8500 tavsiye ederim
  • sevgili ati kullanıcıları:
    8500 veya diger atilerde sürücü problemi oluyor diye duymuştum aslı var mıdır acaba. 64 8500 ile 128 arasında çok büyük fark var mı
    o zaman 4 mxler yerine 8500 almak mantıklı.
  • bildiğim, eger 8x değilse 64 mb lıkların ram leri 128mb olanlaredan daha hızlı calısıyor ve bu da 3dmark puanına ya da overclock kapasitesine yansıyor
    radeon8500 > mx440
  • Ekran kartında imparator Ati. Diğer markalar eşekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by topaz42</i>
    <br />Ekran kartında imparator Ati. Diğer markalar eşekti.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>+1
  • gigabyte radeon 8500 ü ankarada bulabileceğim yer var mı?
  • ben 9oooPro vivo almayi tercih ettim(his marka ozellikle)
    cunku 8500le ler 250/250 calisiyo
    9000pro 64mb 275/275 calisiyo overclock yapmadigim icin 275/275 daha mantikli geldi.bunun disinda daha yeni bi kart oldugu icin ve vivo ozelligi yani disardan(kameradan)goruntu kaydedebildigim icin 8500e tercih ettim,,
    daha yeni aldim bende henuzhicbir problem yok oyunlarda,,gelelim mxserisine..
    serverda ekran krti aradigim bunca hafta herkes uzak durmami soledi bende ayni fikirdeyim bu arada mx atinin destekledigi bazi seyleri destekleyemiyor..bisi daha son olarak bu karttaki goruntu kalitesi inanilamazz !kucuk bi videoyu kocaman ve net izleyebiliyorsun,,,
  • Ben olsam biraz beklerdim radeon 9100 alırdım onun biosunu iyileştirmişler.8500 gibi ama ben olsam beklerdim...

Radeon 9000 vivo kullanan arkadaşa bi soru:küçük bir videoyu net izleyebiliyorsun söylemişsin.radeon 9000 de böyle bi özellik var ama yazılım desteği olması gerek .ne kadar doğru bu.gerçektende her ufak pencere videoyu yazılım desteği olmadan tam ekran net izleyebiliyormusun ?
  • yaptıgım araştırmalara göre 8500ler 9000den daha iyi ama piyasada yok bazı yerlerde mesela vatanbilgisayarda 8500 le var. bu light edition nasıl acaba. ayrıca atinin sürücülerinin bazı oyunlarda problemi oldugu gerçek. mesela need for speed. şu anda piyasada yeni
    gelen kartlarda var 4mxlerin. mesela özellikle msi'ın 4mx440 x8 çok iyi bir kart ve kutusunda 10 tane cd var nerdeyse (yanılmıyorsam) ayrıca eklenmiş bir çok özellik ve direct x 8.1 destekli bir kart. bu şekilde bu kartları diğer firmalarda çıkartıyor. yine mesela gigabyte ve abit... bu kart kalite fiyat performans bakımından 8500 ve 9000 lerin rakibi... ayrıca bu düzey kartların fiyatlarıda aynı 8500-9000 ler 110-138 dolar arası. yeni 4mxlerde 110 dolar gibi.+kdv tabi ki. ayrıca şu da var.1 yıllık 32mx geforce var bende.yani standart sıradan bir kart.unreal 2'yi 800x600 32 bit bazı özellikler medium bazıları high. gölgelendirmeler açık gayet rahat oynuyorum. yani yeni bir kart çok mu fark eder.yoksa bu kartların hepsi kandırmaca mı.
    bu konulara da yorumlarınızı alayım. teşekkürler.

• michael bende bundan once tnt2 vardi onun goruntu kalitesini iyi bildigimden o kart ile bir kiyaslama yaptim sunu soyliyim daha iyi bilen varsa hatami duzeltsin,bu kartla acrigim video lardaki goruntuler inanilamaz guzellikte ve kucuk oldugunu hatirladigim bir video icin ya bu kucuk kalitesiz degilmydi diye dusunmeye basladim yani bunca zaman videolari yada oyun yapan sirketleri suclarken haksizmisim,,,

elcompony sana kucuk bir hatirlatma yapiim 9000pro(gigabyte) 110+kdv
    vivo olani yani bendeki 138+kdv ve gf4 un vivo olani asus video magic ti galiba adi 145+kdv gibi bir fiyatti

michael bu goruntuyu netlestirmek icin videoyu izlerken bi progam filan acmadim bastan yuklemistim herseyi sadece,,oyuzden programlami net bukadar kendindenmi bilemiyorum.

son olarak elcompony forumda gordugum kadariyla enuksek o/c u yapan(gf4mx)e --can-- ve 3dmark puani 5800civari
    9000pro da nebi de var oda o/c yapmis onunda puani 9800 yani birak kafa tutmayi yetisememis bile benim sana onerim 8500 olabilir herkes biraz daha hizli oldugunu soyluyo fakat dedigim gibi eskileri 275/275 ti simdikiler 250/250 9000pro 275/275 karar senin ama benim onerim hereyden once kaltelisi gf4 dahi alsan kalitesiz alma ayrica ti4200 yada 9500pro gibi kartlar almadikca aradaki fark pek onemli degil(radeonlar arasinda)
    9100ude oyuzden beklemedim zaten kac haftadir bekliyorum hem 9100de vivo varmi oda mechul.falan filan buarada cok onemli bi<font color='blue'>NOT</font id='blue'>:
    eger bir cihazin ornek olarak muzik setinin fiyati pahali yada orta derecedese [ucuzsa hele:)] ustunde birdolu isik demolar garip sekilli kabinleri (hoparlor) varsa o set ten iyibir netice alman pek kolay degil
    ancak pahali fakat sade duran duzgun iyi marka bir set varsa onda ayni durumu yasamazsin buyuk ihtimal cunku goz boyamaya ihtiaci yok demektir
    gf4 unde 10tane cd vermesini buna bagliyorum,,
    fazla kasma icinden geleni al mutlu mutlu kullan ben oyle yaptim baskalarindan cok kendi dusunceme gore davrandim.
    Sayglar ve bol sans

• 64 > 128 demek yanlış olur
    ayrıca bayağı perfonmans farkı var :)
  • up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oooooooooooo 2003 de açtığım konu hortlamış hey gidi günler hey. 10 sene geçmiş üstünden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.