Şimdi Ara

ATI 6510 Nvidia GT630 Hangisi İyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, oyun oynamak için markalı bilgisayar alacağım. Casper'ın modellerinde bu iki ekran kartı var. Aralarında sadece 33 TL fark var. Bir türlü karar veremedim. ATI 6510 2 GB (1 GB ayrılmış bellek), Nvidia Geforce GT630 3 GB (2GB ayrılmış bellke).

Bu ekran kartlarından hangisiyle oyunları en yüksek ayardayken kasmadan oynayabilirim?

• D şıkkı hocam yani hiçbiri.....
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 12:49:13 >
  • Bahsettiğini iki kartın da oyun performansı pek iç açıcı değildir. Notebook'ta oyun oynamak istiyorsanız kesenin ağzını açmanız gerekiyor. Bir de casper'dan uzak durmak
  • Elimdeki bütçe 1350 TL'dir sadece. Yüksek performasa sahip sisteme pek bütçem yok. Toplama bilgisayar tercihim olmadfığı için toplama bilgisayar kesinlikle almıyorum. Sadece markalı bilgisayar alacağım için mecburen Casper'ı tercih etmek zorunda kaldım. Asua, HP gibi modelleri alaxcak kadar fazla param yok şimdilik. Biraz bu ekrean kartlarıyla ilgili daha detaylı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Neymiş 6510 aslında 6510 değilmiş 5550'nin etiketi değiştirilmiş haliymiş. (!)

Sen böyle diyenleri takma.Al 6510'lu sistemi BF3'ü High'da çok rahat oynarsın.
  • hd 6510 bf3'ü high mi oynar yapma hocam minimun ayarda anca oynar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside kötü ama gt 630 hd 6510 dan hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

hd 6510 bf3'ü high mi oynar yapma hocam minimun ayarda anca oynar

Geç bir cevap olacak ama anlatamadım herhalde.

Bf3'ü 4 Gb Ram,İ5 işlemci ve 6510'la high'da oynuyorum.

Edit:Şu ekran kartını kullanmadan konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeasForLıfe -- 28 Ocak 2013; 17:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdeasForLıfe

quote:

Bf3'ü 4 Gb Ram,İ5 işlemci ve 6510'la hig'da oynuyorum.

yav he he
  • Hangisini aldın kardesim bende casperin iki modeli arasında kaldım sen hangisinia aldın sevdinmi casperi?
  • Notebook alıcaksanız ekran kartı en az 7670m-635m-525m-540m gibi ekran kartları olsun.
  • hp'den uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Orijinalden alıntı: IdeasForLıfe

quote:

Bf3'ü 4 Gb Ram,İ5 işlemci ve 6510'la hig'da oynuyorum.

yav he he

Tam alıntılayıp aynısını yazacaktımki sen benden hızlı davranmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi arkadaş,o dediğin iki kartla bırak full ultrayı,low'da bile anca oynarsın.O yüzden toplama pc yapman lazım.Aslında bilgisayar toplamak sanıldığı kadar zor değildir.Bir iki video izle zaten analayacaksın ne kadar kolay olduğunu.

• Bence marka bilgisayarlardan uzak dur. Firmaların yaptığı parça alıp birleştirip üzerine kar koyup satıyorlar. Aynı paraya siz daha iyi bilgisayar kurabilirsiniz.
  • Hazır bilgisayar konusunda burda kimseden yardım beklemeyin , çünkü kimse size hazır pc önermez. Hazır pclerde olabilecek en ucuz parçaları birleştirip en pahalı şekilde satarlar. 6510 ve 630 ekran kartlarının vasatıdır ve oyunlarda performans sağlamaz (istersen 100 GB olsun bir halt olmaz) , hayal kırıklığına uğrarsınız. Hazır bilgisayara vereceğiniz parayla daha iyi donanımlı bilgisayar toplayabilirsiniz. Bu konudan anlamam felan demeyin çok ta zor birşey sayılmaz bilgisayar toplamak , sonunda buna değdiğini farkedersiniz.

Bu arada laptoptan bahsetmiyoruz diye umuyorum.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 24 Nisan 2013; 17:29:00 >
  • Biz buralarda hazir sistemleri pek sevmeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Merhabalar, oyun oynamak için markalı bilgisayar alacağım. Casper'ın modellerinde bu iki ekran kartı var. Aralarında sadece 33 TL fark var. Bir türlü karar veremedim. ATI 6510 2 GB (1 GB ayrılmış bellek), Nvidia Geforce GT630 3 GB (2GB ayrılmış bellke).

Bu ekran kartlarından hangisiyle oyunları en yüksek ayardayken kasmadan oynayabilirim?

Allaaaaaaah yandın hocam sen. Hazır PC konusunu buraya yazmicaktın. Çünkü kimse hazır PC ile ilgilenmez burda. Adamlar ne sistemler topluyor. Görsen ağzın uçuklar

Kısaca özet geçeyim. Casperdan alırsın pc. Ama sonra parçaların fiyatını topladığında göreceksin ki 300 400 hatta 500 liradan fazla para verdiğini

En güzeli burdan sistem tavsiyesi bölümüne git oraya konu aç yada ordaki konulara bak. Bütçeni belirt adamlar sana söyler o bütçeye en iyi performans hangisinden alırsın. Hem çok seviliyor bu tarz konular baya yazan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 24 Nisan 2013; 17:52:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.