Şimdi Ara

Ati 4850 Toxic Oyunlarda donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI K8N Neo
    Amd 4000+ co 2.5 ghz stabil
    4gb dual twinmos ddr2 ram
    X-fi Extreme music ses kartı
    Ati 4850 Toxiv 512 mb


    sistemimi daha çok 8800gt sonic palit ile kullandım.Onu sattıktan sonra dh de 2 elden garantili bir Ati 4850 Toxic edition aldım. Fur mark da testler iyi puan veriyor. Ati toolda da bir sorun gözükmemekte fakat tüm oyunlarda donmalar var. Grafikler kasıyor. Vista x64 işletim sistemi kullanıyorum. Vistaya format attım ve yeniden kurdum. En son catalyst ve önceki ati sürücülerini de yükleyerek farklı sürücü versiyonlarında kartı denedim. Ancak tüm oyunlarda kasma donmalar atlamalar devam etmekte. Eksi 8800gt sonic çok akıcıydı bu kart ise Ati oyunu olan Devik May Cry da bile grafiksel takılmalar yaşıyor. Ses kartımı çıkardım denedim, pcı slotlarda yerini dğeiştirdim denedim sorun düzelmiyor. OC siz denedim her şekil denedim.

    Kartın sahibi kesinlikle ekran kartında oyunların akıcı olduğunu ve sorun olmadığını belirtiyor. Bu sorun bir çakışma veya sürücü sorunu olabilir fakat günlerdinb yaptıysam ne denediysem çözemiyorum. Artık bu yüzden yeni sistem almak zorundayım. Anakartımla mı çakışıyor acaba.

    Bu Atilerde donma takılma kaplamalarda grafiksel kasılma sorunu yaşayanlar elbet vardırt nasıl çözülür sorun nedir bileniniz var mı.

    Yardımınızı bekliyorum. 1 haftadır uğraşıyorum nerdeyse.



  • Herşeyi denemişsin . Birde pc'yi servise götürmeyi dene.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: psikotosk4

    Herşeyi denemişsin . Birde pc'yi servise götürmeyi dene.



    Arkadaşım ozaman ne anlamı kaldı bilgisayar araştırmalarının testlerinin onlara vahiy mi gelecek sonuçta sistemi düzeltmek için
  • Güç kaynağın yetmiyor olabilir...Kaç watt bi kaynağa sahipsin..?Ayrıca işlemcin biraz zayıf kalmış gibi görünüyor...
  • 550w FSP
  • işlemcim zayıf kalsa bile az yük bindiren oyunlara kadar yapar mı bunu.. bütün oyunlarda yapıyor... böyle atlamalar oluyor donma yok.. kaplamalr atlıyor adeta VYSNC den bahsetmiyorum bu arada. Yani çaresi yok ati kartta bi sorun bulamıyorum sistemde bir sorun var gibi.. mecburi sistemimi değiştireceğim..

    30 derece cpu ısısı temizledim fanını da.
  • Benim tek üzüldüğüm şey bu kadar büyük bir platformda kimse yardım edemiyor anlaşılan, sanırım herkes tatilde PSU veya İşlemci değil sorun arkadaş zaten önceden oynuyordum diyor şimdi bi gariplik oldu diyor. Bu durumda ekran kartı ile anakart arasındaki çakışmayı tetikleyen bi neden olması lazım inşallah bizden daha tecrübeli insanlar yardım eder sana, kolay gelsin tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.