Şimdi Ara

Athlon X2 7850+ ,2.8GHz,2MB,rev.B3,AD785ZWCJ2BGH,95W,SocketAM2+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Athlon X2 7850+ ,2.8GHz,2MB,rev.B3,AD785ZWCJ2BGH,95W,SocketAM2+ nasıl bir işlemcidir anakartın kaldırdığı en iyisi bu
    görüşlerinizi merak ediyorum ona göre alacağım yada almayacağım

• yani vereceğim paraya değer öylemi
  • valla osana kalmış testlere bak karşılaştır öteki işlemcilerle
  • valla hocam bendeki işlemci amd athlon tm 64 x2 dual core processor 3600 1,90ghz yani artık baya kasıyor bu ondan çok çok daha iyidir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambit91

valla hocam bendeki işlemci amd athlon tm 64 x2 dual core processor 3600 1,90ghz yani artık baya kasıyor bu ondan çok çok daha iyidir diye düşünüyorum

kesinlikle ozaman hiç düşünme
  • ekran kartınınz nedir acaba ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD 64X2 dual-core 5000+AM2 940
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geforce 7600 gs ama sanırım onuda değiştireceğim işlemciyle beraber
  • yokmu başka bu işlemci için bi fikri olan almama değermi
  • Athlon x2 7750 düz model kullanmaktayım. İşlemci güzel çift çekirdek olmasına rağmen L3 önbelleğinin olması yüzünden almıştım.Ancak çok fazla o.c olmuyor. Ve 65nm olması nedeniyle değerler çok fazla olmasa da sıcak gibi.

Sizin alacağınız ise black edition yani çarpan kilidi açık ve daha rahat oc yapabileceğiniz bir işlemci çok rahat şekilde 3.0-.3.2 ghz arasında kullanırsınız çarpan arttırarak. Piyasada kaldı mı bilmiyorum ama o işlemciye 100 TL üzeri verilmez bu saatten sonra. Ancak sizin kullanabileceğiniz en iyi işlemci ve komple upgrade düşünmemeniz nedeniyle alınabilir.
  • bu işlemci serisi ile ilgili forumda ciddi miktarda bilgi mevcut araştırma yapmadan konu açmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk

Athlon x2 7750 düz model kullanmaktayım. İşlemci güzel çift çekirdek olmasına rağmen L3 önbelleğinin olması yüzünden almıştım.Ancak çok fazla o.c olmuyor. Ve 65nm olması nedeniyle değerler çok fazla olmasa da sıcak gibi.

Sizin alacağınız ise black edition yani çarpan kilidi açık ve daha rahat oc yapabileceğiniz bir işlemci çok rahat şekilde 3.0-.3.2 ghz arasında kullanırsınız çarpan arttırarak. Piyasada kaldı mı bilmiyorum ama o işlemciye 100 TL üzeri verilmez bu saatten sonra. Ancak sizin kullanabileceğiniz en iyi işlemci ve komple upgrade düşünmemeniz nedeniyle alınabilir.

saol hocam
  • bende de x2 7850 black var çok güzel işlemci herşeye yetiyor 3.38 hızında kullanıyorum tavsiye ederim aslında satıcam phenom 965 almak için ama fiyatların düşmesini bekliyorum oda keyfe değişeceğim al kesinlikle pişman olmassın normal 2.8 ile 3.3 arasında örnk gta4 de rahat 8-10 fps artış oluyor bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.