Athlon X2 7850+ ,2.8GHz,2MB,rev.B3,AD785ZWCJ2BGH,95W,SocketAM2+ nasıl bir işlemcidir anakartın kaldırdığı en iyisi bu görüşlerinizi merak ediyorum ona göre alacağım yada almayacağım
geforce 7600 gs ama sanırım onuda değiştireceğim işlemciyle beraber
yokmu başka bu işlemci için bi fikri olan almama değermi
Athlon x2 7750 düz model kullanmaktayım. İşlemci güzel çift çekirdek olmasına rağmen L3 önbelleğinin olması yüzünden almıştım.Ancak çok fazla o.c olmuyor. Ve 65nm olması nedeniyle değerler çok fazla olmasa da sıcak gibi.
Sizin alacağınız ise black edition yani çarpan kilidi açık ve daha rahat oc yapabileceğiniz bir işlemci çok rahat şekilde 3.0-.3.2 ghz arasında kullanırsınız çarpan arttırarak. Piyasada kaldı mı bilmiyorum ama o işlemciye 100 TL üzeri verilmez bu saatten sonra. Ancak sizin kullanabileceğiniz en iyi işlemci ve komple upgrade düşünmemeniz nedeniyle alınabilir.
bu işlemci serisi ile ilgili forumda ciddi miktarda bilgi mevcut araştırma yapmadan konu açmayın
quote:
Orijinalden alıntı: ftrzk
Athlon x2 7750 düz model kullanmaktayım. İşlemci güzel çift çekirdek olmasına rağmen L3 önbelleğinin olması yüzünden almıştım.Ancak çok fazla o.c olmuyor. Ve 65nm olması nedeniyle değerler çok fazla olmasa da sıcak gibi.
Sizin alacağınız ise black edition yani çarpan kilidi açık ve daha rahat oc yapabileceğiniz bir işlemci çok rahat şekilde 3.0-.3.2 ghz arasında kullanırsınız çarpan arttırarak. Piyasada kaldı mı bilmiyorum ama o işlemciye 100 TL üzeri verilmez bu saatten sonra. Ancak sizin kullanabileceğiniz en iyi işlemci ve komple upgrade düşünmemeniz nedeniyle alınabilir.
saol hocam
bende de x2 7850 black var çok güzel işlemci herşeye yetiyor 3.38 hızında kullanıyorum tavsiye ederim aslında satıcam phenom 965 almak için ama fiyatların düşmesini bekliyorum oda keyfe değişeceğim al kesinlikle pişman olmassın normal 2.8 ile 3.3 arasında örnk gta4 de rahat 8-10 fps artış oluyor bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme