Şimdi Ara

ATHLON II X3@X4 445==x4 645 3.1GHZ....115 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATHLON II X3@X4 445 3.1GHZ.........4. cekirdek sorunsuz acılmıstır...işlemci ATHLON 2 X4 645 OLMUSTUR....
    işlemci 3 aylık kutulu-faturalı-stok fanlı...

Fiyat...115 TL......

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merman -- 24 Nisan 2011; 13:16:10 >

• pm
  • Çok güzel parçalar, fiyat da pazarlıkla güzel olur gibi, ilgi olmaması ilginç. İntelde eşdeğer performansta bu fiyata bileşenler bulmak imkansız.
    Q9550 ile denk neredeyse işlemci x4 haliyle, ve Q9550 nin 340 dan aşağı forumda bulunmadığını düşünürsek artık siz değerlendirin :)

Hayırlı satışlar.
  • tek tek satış olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Çok güzel parçalar, fiyat da pazarlıkla güzel olur gibi, ilgi olmaması ilginç. İntelde eşdeğer performansta bu fiyata bileşenler bulmak imkansız.
    Q9550 ile denk neredeyse işlemci x4 haliyle, ve Q9550 nin 340 dan aşağı forumda bulunmadığını düşünürsek artık siz değerlendirin :)

Hayırlı satışlar.

tesekkrler....
  • Takip...
  • quote:

Çok güzel parçalar, fiyat da pazarlıkla güzel olur gibi, ilgi olmaması ilginç. İntelde eşdeğer performansta bu fiyata bileşenler bulmak imkansız.

Hayırlı satışlar.

yok artık bu kadarda abartmayalım lütfen Q9550 lede su athlonu bir tuttun ya helal...12 mb cache bellek var sanırım bu işlemcidede açılınca çekirdeği

athlonun inteldeki karşılığı dual core dur..bunu sanırım sen hariç herkez biliyor bu forumda...

bu arada PM attım erman kardeşim hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 810
    5 yıl önce açıldı
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@deon

quote:

Hayırlı satışlar.

yok artık bu kadarda abartmayalım lütfen Q9550 lede su athlonu bir tuttun ya helal...12 mb cache bellek var sanırım bu işlemcidede açılınca çekirdeği

athlonun inteldeki karşılığı dual core dur..bunu sanırım sen hariç herkez biliyor bu forumda...

Default halde bile Q9550 açık ara önde değil. Bunda sadece çekirdek açarak Q9550 yi geçeceği testler bile olabilir. . Verdiğim site yalan söylüyorsa tabi bilemem.
    http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/compare,2417.html?prod[4415]=on&prod[4454]=on

ben günlük 3.5GHZ, x3 710@x4 810 kullanıyorumi ve Q9550 ye çok yakın performans verdiğini garanti ederim. Sentetik testlerde everestte, hep üstlerde işlemcim + 3d 06 işlemci puanı 5k.
    x3 445 in de yaklaşık puan alacağını düşünüyorum, hiç alamazsa 4.5k alsın. örnek olsun diye yazdım bunu.

Varsa elinde Q9550 , yapalım karşılıklı testleri.

• quote:

ben günlük 3.5GHZ, x3 710@x4 810 kullanıyorumi ve Q9550 ye çok yakın performans verdiğini garanti ederim.

penoma lafım yok ..

penom = core2duo/Quad

bu arada Q9550 de dahil kullanmadığım intel / AMD işlemci hemen hemen yok gibi..
    ama tutupta şimdi bir athlonu Q9550 ile karşılaştırırsan ayıp olur..

yok hala ısrar ediyorsan ben şimdiden pes dedim tamam şampiyon sensin o zaman
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı satışlar.

Default halde bile Q9550 açık ara önde değil. Bunda sadece çekirdek açarak Q9550 yi geçeceği testler bile olabilir. . Verdiğim site yalan söylüyorsa tabi bilemem.
    http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/compare,2417.html?prod[4415]=on&prod[4454]=on

ben günlük 3.5GHZ, x3 710@x4 810 kullanıyorumi ve Q9550 ye çok yakın performans verdiğini garanti ederim. Sentetik testlerde everestte, hep üstlerde işlemcim + 3d 06 işlemci puanı 5k.
    x3 445 in de yaklaşık puan alacağını düşünüyorum, hiç alamazsa 4.5k alsın. örnek olsun diye yazdım bunu.

Varsa elinde Q9550 , yapalım karşılıklı testleri.

quote:

quote:

ben günlük 3.5GHZ, x3 710@x4 810 kullanıyorumi ve Q9550 ye çok yakın performans verdiğini garanti ederim.

penoma lafım yok ..

penom = core2duo/Quad

bu arada Q9550 de dahil kullanmadığım intel / AMD işlemci hemen hemen yok gibi..
    ama tutupta şimdi bir athlonu Q9550 ile karşılaştırırsan ayıp olur..

yok hala ısrar ediyorsan ben şimdiden pes dedim tamam şampiyon sensin o zaman

sentetik testler arkdslar....

http://www.anandtech.com/bench/Product/188?vs=50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merman -- 27 Mart 2011; 21:58:00 >

• http://www.anandtech.com/bench/Product/186?vs=50

demekki dünyanın en tarafsız kabul edilen sitesine göre Q9550 nin rakibi penom X4 955 -970 BE oluyor hemen hemen..
  • quote:

http://www.anandtech.com/bench/Product/186?vs=50

demekki dünyanın en tarafsız kabul edilen sitesine göre Q9550 nin rakibi penom X4 955 -970 BE oluyor hemen hemen..

kelime oyunları yapmıyalım 150 tl lik işlemci ile en az 350-400 tl ilk işlemci arasında okadarda fark olsun ayrıca sunada emın olun onbellek dusundugunuz kadar etkı etmıyor performansa..ayrıca hicckimse nickli arkds da zaten yakın oldugunu soyluyor.bencede aradaki fiyat farkına alcaagın performans farkı hiç degmez......

• Boşver, ben hariç zaten herkes biliyormuş, kimin neyi bildiğini ben verdiğim linkle belirttim. x4 haliyle q9550 ye yaklaşıyor, tabi biraz da oc ile. bu da stok fanla ekstra masraf gerekmeden yakalanan bir başarım. Yani 130tl ye nerdeyse 350 TL lik performans alınıyor. Athlon ama dual core a denkmiş , ben hariç bunu herkes biliyor :) Athlonları herhalde 940pin x2 lerle karıştırıyor hâla. 3 sene geriden takip ediyor diyeceğim ama üyeliği de o kadar yok :)
  • ne diyorsun kardeş sen ya:))sen bu formun onay merciii falanmısın ..öylemi snıyorsun.

burada istişare yapıyoruz..biraz medeni belirtsene fikrini..küçümsemeler falan...neyi ispatlamaya çalışıyorsun sen?

ermanla hem burada tartışıyoruz hemde PM den alışveriş yapıyoruz..sen ne iş yapıyorsun burada..her ilana lapin gibi atlayıp fikir belirtiyorsun? derdin ne?
  • quote:

ne diyorsun kardeş sen ya:))sen bu formun onay merciii falanmısın ..öylemi snıyorsun.

burada istişare yapıyoruz..biraz medeni belirtsene fikrini..küçümsemeler falan...neyi ispatlamaya çalışıyorsun sen?

ermanla hem burada tartışıyoruz hemde PM den alışveriş yapıyoruz..sen ne iş yapıyorsun burada..her ilana lapin gibi atlayıp fikir belirtiyorsun? derdin ne?

Senden başka herkes biliyor diyene bak :) Gelmiş şimdi bana küçümsemekten bahsediyor. Ben Q serisinde 8000, 9000, 6000 serisi birkaç işlemci kullandım onlarla da bazı testleri yaptım, amd ile de yaptım ona göre de yorum yaptım. Burda lapin gibi atlayan ben miyim yoksa sen mi :)

Forumda dahili bileşenler işlemci bölümüne girersen orda bir üst konu var işlemci performansları vs diye, o konu kimin fikri ile açılmış gir konuya bir bak bakalım. Biz göbekten sallamıyoruz rahat ol.

• quote:

quote:

ne diyorsun kardeş sen ya:))sen bu formun onay merciii falanmısın ..öylemi snıyorsun.

Senden başka herkes biliyor diyene bak :) Gelmiş şimdi bana küçümsemekten bahsediyor. Ben Q serisinde 8000, 9000, 6000 serisi birkaç işlemci kullandım onlarla da bazı testleri yaptım, amd ile de yaptım ona göre de yorum yaptım. Burda lapin gibi atlayan ben miyim yoksa sen mi :)

Forumda dahili bileşenler işlemci bölümüne girersen orda bir üst konu var işlemci performansları vs diye, o konu kimin fikri ile açılmış gir konuya bir bak bakalım. Biz göbekten sallamıyoruz rahat ol.

Adam haklı.
    4. çekirdeğin açılmasıı çok büyük şans olmuş bazısı 4. çekirdek açar bazısı l3 bellek sıfır alıpta bunu yapamayanlar var.

Konu dağılmasın iyi satışlar dilerim.

• l3 önbellek de açılsa harika olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: othervoicesf

l3 önbellek de açılsa harika olurdu..

O zaman fiyat artardı. Bu haliyle fp olarak güzel duruyor bence.
  • pm
  • İşlemci tarafımdan alınmıştır hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.