Şimdi Ara

Athens Server'ında i£k Türk Gui£di 'EliteTurks'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 Şubat itibariyle açı£mış o£an Si£kroad On£ine oyunundaki Athens server ında i£k TÜRK guild ' ini arkadaşım ANIL ' £a bir£ikte açmaktan
    do£ayı onur£u ve gurur£uyuz...

Guildimizin adı "EliteTurks"

Tüm arqadaş£arımıza ve biz£ere hayır£ı uğur£u o£ması temennisindeyiz...

Oyuncu a£ım£arımız baş£amıştır...

Aramıza katı£an her arkadaşımıza oyun içerisinde maddi manevi yardım£ar yapı£acaktır...

Aramıza katı£mak isteyen arkadaş£arımız varsa on£arda aradığımız öze££ik£er... {Şimdilik}

- 1 Haftalık deneme süresi...

- Aktif oyuncu o£ması...

- 18 {+} yaş o£ması...

Bu şartlarımızı kabul eden arkadaş£arımız bgnden itibaren her gün öğlenden sonra saat iki itibariy£e Mr_CoWbOy nickine pm atabi£ir£er...

Not : Arqadaşım ANIL a pm atmayınız... Tüm oyuncu a£ım£arı tarafımdan gerçek£eştiri£ecektir...

Saygı£ar.... Sevgi£er...

Mr.CoWbOy

İşte size i£lk gui£din i£k görüntü£eri....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 23 Şubat 2006 4:59:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _ANIL_

Ne gülüon çok mu komik
  • bi tebrik bile almamışız helal olsun be!... hayırlı olsun yazısı beklerdim birilerinden.. neyse...
  • Tßrkler.
  • selam hayirli olsun anil bir kayboldun o kaybolus bir baktimki guild kurmussunuz isim iyi olmus neyse bende girmek isterim ama bakal1m daha lvl 16 yim sp kasiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: baRCo

selam hayirli olsun anil bir kayboldun o kaybolus bir baktimki guild kurmussunuz isim iyi olmus neyse bende girmek isterim ama bakal1m daha lvl 16 yim sp kasiyorum

anıla söylemişin ama ben cevaplayım... bizim için level o kadar da önemli değil... oyun içerisinde pm atarsan konuşurus...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benide alırmısın guilde ıd:beko0705
  • guilde gelmek isterdim ama yas kurtarmıyo napalım
  • selam beyler lwl 16 2 gunde kstım kımıne sorsam yavas kstın kımıne gore hızlı hem okcu hem spear war duruma gore 2 sını de klnyorum yas 18 nıck ım volkanuA guılde gıreblırsem mutlu olurum..ii gunler
  • berkayabi0705 : oyun içerisinde Mr_CoWbOy nickine pm at görüşelim...

MU_aPaCh3 : sende oyunda at baka£ım pm... bi çare bu£urus... ;)

|/olk@n : Bizim için şu an£ık £eve£ pek önem£i dei£... Oyunda bana u£aş...

Herkese i£gisi için teşekkür£er...
  • ok şuan oyundamısın
  • Ben lvl 22yim.Eğer tief guild olcaksanız gelmek isterim
  • berkayabi0705 mesajı attığımın hemen ardından şu ana kadar oyundaydım... yine gircem dc olup duruo.. sabaha kadar yine online olucam bgn... her gün 2 itibariyle online...

ali_emre : şu an için guilde bi meslek yüklemiş durumunda değiliz... Şu an level atlamak üzereyiz... Meslek seçimini üyelerin oylarıyla belirleyeceğiz...
  • tamam
  • yaw bu kuş kaçıncı lvlden sonra oluyo
  • Hayırlı Olması Dileğiyle...
  • kırmıız kurdele dajha bi hoş olurdu...
    hayırlı olsun.
  • saolun arkadaşlar... bu arada oyuna girmeye çalışıorum dc olup duruo... sinir durumdayımm...
  • Guildiniz hayırlı olsun... Umarım babeldeki turk guildleri kadar ezik kalmazsiniz Serverda 54 ustu adamlar cirit atio. Power turk, Uniq turks vs. hcibirinde lvl 40 ustu adam gormedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123TT321 -- 28 Şubat 2006; 11:28:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.