Şimdi Ara

athene's mi morellonomicon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar Lux a sardım pro oyuncuların build lerinde bazen athene bazen morello oluyor.Bunu karşı oyuncuya göre alıyorlar muhtamelen ama neye göre ve siz hangisini tavsiye edersiniz ?

• ben athene almiyorum pahali tog aliyorum ilk zaten surekli skill spam yapiyosun.Morelloda alinir cdr icin guzel once rabaddon,zhonya falsn tamamla sonra morellonomikon yapabilirsin cdr si iyi.Onden kage alabilirsin gpsi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Athene
  • Karşıdaki mid oyuncusu ap ise athene, ad ise morellonomicon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

ben athene almiyorum pahali tog aliyorum ilk zaten surekli skill spam yapiyosun.Morelloda alinir cdr icin guzel once rabaddon,zhonya falsn tamamla sonra morellonomikon yapabilirsin cdr si iyi.Onden kage alabilirsin gpsi var.

Tog daha pahalı, ayrıca CDR vermiyor, Lux'un candamarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

ben athene almiyorum pahali tog aliyorum ilk zaten surekli skill spam yapiyosun.Morelloda alinir cdr icin guzel once rabaddon,zhonya falsn tamamla sonra morellonomikon yapabilirsin cdr si iyi.Onden kage alabilirsin gpsi var.

Tog daha pahalı, ayrıca CDR vermiyor, Lux'un candamarı.

sadece tog yeter early icin 700g sonra seraph olunca shield ve guzel ap veriyor.Cdr icin zaten morello alsin benim favori itemim cogu apcye alirim.First athene alinmiyor genelde chaile de birakirlar.Ulti cd nerf yedi zaten eskisi kadar tflerde fazla atilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, benim sorum şu morellonomicon daki "ağır yara" diye adlandırılan özellik nedir, tam olarak ne işlevi vardır? Birkaç item daha var, ağır yara açmakla, alakalı ne işe yarar bu özellik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso766

Merhaba, benim sorum şu morellonomicon daki "ağır yara" diye adlandırılan özellik nedir, tam olarak ne işlevi vardır? Birkaç item daha var, ağır yara açmakla, alakalı ne işe yarar bu özellik?

%50 yenilenme can çalma gibi özellikleri azaltıyor
  • quote:

Merhaba, benim sorum şu morellonomicon daki "ağır yara" diye adlandırılan özellik nedir, tam olarak ne işlevi vardır? Birkaç item daha var, ağır yara açmakla, alakalı ne işe yarar bu özellik?

tutuştur ( ignite ) gibi hasar verir. 2 3 saniye boyunca canın azalır. ve iyileştirme etkileri azalır ( şifa heal basınca az gelir yüzde 50 olması gerek ) mundo ulti açınca o yüzden tutuştur atılır ya da swain için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53kenan53 -- 10 Temmuz 2014; 19:07:22 >
  • quote:

bende merak ediyorum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

bende merak ediyorum bunu

cevap üstte

• quote:

Can yenilenmesi etkilerini dusuruyor. Ornegin Mundo ulti, Volibear pasif gibi seylerin etkisini oldukca dusuruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • morellomimoiomiommo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53kenan53

quote:

tutuştur ( ignite ) gibi hasar verir. 2 3 saniye boyunca canın azalır. ve iyileştirme etkileri azalır ( şifa heal basınca az gelir yüzde 50 olması gerek ) mundo ulti açınca o yüzden tutuştur atılır ya da swain için

Hayir itemlerin actigi agir yaralar hasar vermiyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşında ap hero varsa athena, ad hero morello.
  • Morelloyu aradım morello dedi
  • Athene nerfinden sonra kesinlikle Morello
  • athene alınır morello çöp
  • morello alıyolar mainim orman ama middekiler öyle yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.