Bildirim
Athene-Ocelote troll game :)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu athene ne gereksiz biri. new meta diye her maç trollüyor bu adam nasıl diamond olmuş :D -
Siv HD de var işin içinde -
quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
Siv HD de var işin içinde
aynen ama bitti -
quote:
Orijinalden alıntı: seekandestroy
bu athene ne gereksiz biri. new meta diye her maç trollüyor bu adam nasıl diamond olmuş :D
O adam Daha yeni yetmeler yokken WoW stream yapıyordu.Ve Stream aldığı donateleri direk afrikaya bağışlıyor.Senin gereksiz dediğin adam. -
İzleyebileceğim bir adres var mı?
Birde şu athene in aksanı çok hoşuma gidiyor.Nereli bu adam? -
quote:
Orijinalden alıntı: Itachi-san
İzleyebileceğim bir adres var mı?
Birde şu athene in aksanı çok hoşuma gidiyor.Nereli bu adam?
belçika diye biliyorum ama ingilizceyi konuşmaya öyle başladığını düğşünmüyorum. youtube videolarında öyle konuşmaya başlayıp ağzına yapıştı bence :D -
quote:
Orijinalden alıntı: GnyMade
quote:
bu athene ne gereksiz biri. new meta diye her maç trollüyor bu adam nasıl diamond olmuş :D
O adam Daha yeni yetmeler yokken WoW stream yapıyordu.Ve Stream aldığı donateleri direk afrikaya bağışlıyor.Senin gereksiz dediğin adam.
beni lolde nasıl oynadıgı ilgilendirir -
quote:
quote:
O adam Daha yeni yetmeler yokken WoW stream yapıyordu.Ve Stream aldığı donateleri direk afrikaya bağışlıyor.Senin gereksiz dediğin adam.
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
quote:
quote:
/>
-
quote:
quote:
quote:
/>
-
Athene gibi şımarık insanlardan hiç hoşlanmıyorum. -
Kaçırdım da nasıl izleyebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaçırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Athene gibi şımarık insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Yav aslında adam şımarık değilde subs. toplayabilmek için şov yapıyo böyle bir tipleme çıkıyo bence ki adam hernekadar dangalak bir herif yapsada amacı güzel desteklemek lazım -
sevmiyosanız izlemeyin bu kadar basit oynuyoki diamondda bronzda yenilip ahaaha türkiye serveri diye konu açtıgını görmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sevket32
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Athene gibi şımarık insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Yav aslında adam şımarık değilde subs. toplayabilmek için şov yapıyo böyle bir tipleme çıkıyo bence ki adam hernekadar dangalak bir herif yapsada amacı güzel desteklemek lazım
Katılıyorum adamın amacı güzel ancak şov yaptığı için pek sevmiyorum. -
athene afrikaya bağış mı yapıyor? sevmediğim için izlemiyordum ama artık onu izlerim sürekli. -
quote:
quote:
quote:
/>
-
Videonun linkini verebilecek var mı?
Benzer içerikler
- qq ne demek
- uyumlu sevgili nickleri
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- troll nickler
- lol ekran çok yakın
- afk ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X