Şimdi Ara

Athene'nin Lanetli Kadehi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda genelde mid oynuyorum. Çok iyi oynadığım şampiyonlar var ama build konusunda bazen kararsız kalıyorum.
    Bildiğiniz gibi oyunun kendi önerdiği buildler oluyor her şampiyon için.
    Örnek vermek gerekirse Lissandra için oyun Asırlık sopayı önerirken probuilds.net'ten baktığımda genelde Athene'nin Lanetli Kadehi tercih edilmiş ve bu sadece bir şampiyon için değil neredeyse tüm AP şampiyonları için böyle.
    Özet olarak kim olursa olsun Athene'nin Lanetli Kadehi ile başlamak ne kadar doğru.
    İlk yorumu da ben yapayım ki herkes söylemesin aynı şeyi. Karşıda AD karakter varsa Athene'nin Lanetli Kadehi ile başlamak mantıklı değil.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Buraya da AP+ Mana olan itemleri yazdım yorum yapmanız kolay olsun.

Asırlık Sopa

Bedel: 2800

+450 Can
    +450 Mana
    +60 Yetenek Gücü

Pasif: Yük başına +20 Can, +20 Mana ve +2 Yetenek Gücü verir (azami +200 Can, + 200 Mana ve +20 Yetenek Gücü). Dakikada 1 yük verir (azami 10 yük).
    ÖZEL Pasif - Yiğitliğin Ödülü: Seviye atlandığında, 8 saniye içinde 150 Can ve 200 Mana yeniler.

Başmelek Asası

Bedel: 2700
    +250 Mana
    +60 Yetenek Gücü
    5 saniyede +10 Mana Yenilenmesi

ÖZEL Pasif - Sezgi: Azami Mana değerinin %3'üne eşdeğer Yetenek Gücü verir.
    ÖZEL Pasif - Mana Yüklemesi: Yapılan her büyü veya Mana harcaması için +8 Azami Mana (azami 750 Mana) verir (her 8 saniyede bir 2 kereye kadar gerçekleşir).+750 Manada Seraph'ın Şefkati'ne dönüşür.

Athene'nin Lanetli Kadehi

Bedel: 2600
    +60 Yetenek Gücü
    +40 Büyü Direnci
    5 saniyede bir +15 Mana Yenileme
    Bekleme Süresinde %20 Azalma

ÖZEL Pasif: Katletme ya da Asist halinde azami Mananın %12'sini yeniler.
    ÖZEL Pasif - Mana Kaynağı: Mana Yenilenmesini, eksik %1 Mana başına %1 arttırır.

• baba bu neyin kafası timuçin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ziggs nidale karma. En belirgin olanlar

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • bu ne la
    12 yıl önce açıldı
    Athene's Unholy Grail (Yeni item)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Athenenin kadehi mana sorunu olan herolari kurtarmaya yariyor . Ayni zamanda %20 cd verdigi icin de daha fazla skill spamleyebiliyorsun. Bir jungle icin lizzard,wriggle ne ise mid lanerlar icinde athenes o demek.

Yani bir ziggs,nidalee,lux icin athene almayacaksin da ne alacaksin ? Ha soyle birsey var istisnai durumlar disinda mesela Lb , Ahri , diana gibi asassin herolara almiyorsun bunun yerine zhonya,dfg aliyorsun ki asassinate olayini iyi yapabilesin.
    East Diamond 1 XhzR
  • Ap tanklara asırlık sopa,sürekli adamı dürten klasik apc lere athena,büyü direnci lazımsa ve admaların ortasına girip ortalığı dağıtan bir ap hero oynuyorsan(örn:elise,katarina.) Abyssal Scepter,manandan güç alıyorsan veya karşıda zed gibi ad bir şampiyon varsada Archangel's Staff alıyorsun.İyi oyunlar bol pentalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfe28 -- 21 Nisan 2014; 18:49:10 >

Orijinalden alıntı: Raiden.

Asirlik sopa cop.

ryze da öyle diyordu
  • Asırlık :Can veriyor, mana veriyor iyi ap veriyor. Lane safhasında level aldıkça can ve mana yenilemesi hasebiyle zaten yeterince sustein sağlıyor bence. Herosuna göre değişir bu durum ; ziggs,lux gibi herolara athena daha iyi gidiyor,geride durup dürtmeleri daha kolay oluyor.

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Asirlik sopa cop.

ryze da öyle diyordu

orada ryze diye bir sey goremedim VE ryze i ahri nidalee ile bir tutyorsun herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Asirlik sopa cop.

ryze da öyle diyordu

orada ryze diye bir sey goremedim VE ryze i ahri nidalee ile bir tutyorsun herhalde

Çöp diye bir terim kullanmışsın, ryze için çöp değil ve ryze şu anda metada olduğu için asırlık sopa çöp değil

• oynadigim nerdeyse tum mid sampiyonuna ilk item cikarim karsimda zed gibi ad bi sampiyon varsa Zhonyanin zirh parcasini aliyorum bu sirada mana ihtiyacimi iki doran veya ahenk kadehi ile karsiliyorum

Anakart-Gigabyte 970a-ds3 İşlemci-Amd Fx6300 [Stok] Ekran Kartı-Sapphire HD 7870XT [Stok] Ram-Corsair XMS3 DDR3 1600Mhz CL9 4GBX2 HDD- Toshiba 7200Rpm 500GB Kasa-Psu- Corsair 200R [Vs Series 550w Psu] Monitör- Aoc E2250Swdnk 21.5" Full HD
    Asus Zenfone 5.
  • Nerf yiyebilir diye korkuyorum. Düşün yani o kadar iyi bir item.

• Late useless, earlyde wave clearı iyi herolar için 2 doran + athene = farm farm farm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.