Şimdi Ara

Athena - Köpek veya Nirvana - Breed

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Athena nın Breed yorumunu dinlediniz mi? clibini izledim az önce bence fena değil. sözler de uymuş.

• bildiğimiz nirvananın breed i mi? türkçe söz mü yazmışlar?
  • evet bildiğimiz nirvananın breed i.türkçe söz yazmışlar. single olarak çıkmış bu şarkı.

kurbanın davulcusu burak gürpınarın gruba gelişinin olumlu etkilerinden biri bu şarkı bence.
  • athena yakında bi ep çıkarcak.. it isminde (ismi de güzelmiş ya ) ordan bi parça bu.. ep'deki parçalar şöyle olacakmış; köpek, 5 karış, masum kalamayız, kayıp ve yalan.. breed'i yorumlamak için courtney love'dan izin almışlar hatta.. bi de athenanın ilk albümü olan (albüm mü desem demo mu desem) "one last breath"i tekrar çıkaracakmış hammer müzik.. ne kadar doğru bilmiyorum.. doğrudur ama inşallah..
  • evet one last breath tekrar çıkacak galiba.

iyi iyi sert bir albüm olacağa benziyor ismi de güzelmiş it
  • dinledim en sonunda gusel olmuş bence. Athena grubunu kutlarım. Nirvana melodisini duymak hoştu
  • one last breath'in ilkk kapağıı.. vay be nostaljiye bak gökhanın saçlar süper yannz ya..

Athena - Köpek veya Nirvana - Breed
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • clipte hakanın üstündeki tişörtte kocaman bir haç mı var yoksa o başka bir şey mi?
  • evet ben de gördüm onu.. olabilr sonçta nolcakki..
  • dinledik dinledik ii ii beendim:P
    one last breath mükemmel bi albümmüş yeni keşfettim yenileri peq ii sayılmaz..
  • bende begendim..yaa burak abi calcakta güzel olmıcak mı yaaa..ole bi sarkı olabilir mi yaaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Athena nın Breed yorumunu dinlediniz mi? clibini izledim az önce bence fena değil. sözler de uymuş.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.