Şimdi Ara

ATHENA DAN HOŞLANIYORMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 24.11.2017)
Giriş

NOT=SESİ SOLUĞU NEDEN ÇIKMIYOR DİYENLER KENDİSİ LONDIRADA

• Zamanında sabah programına bile çıkmış olan şu anda ortada rock yapıyorum diye gezinen grup.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Zamanında sabah programına bile çıkmış olan şu anda ortada rock yapıyorum diye gezinen grup.

bence gayet güzel yapıyorlar ve hayat hikayesini bilmiyorsunn başından neler geçmiş genelde yurt dışında turne yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRiderfb -- 6 Temmuz 2008; 2:19:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhostRiderfb

quote:

Zamanında sabah programına bile çıkmış olan şu anda ortada rock yapıyorum diye gezinen grup.

bence gayet güzel yapıyorlar ve hayat hikayesini bilmiyorsunn başından neler geçmiş genelde yurt dışında turne yapıyorlar

Ülkemdeki metal gruplarının hikayeleri daha acıklı merak etme.

Bu fakir edebiyatıda moda oldu.

Dünyaca ünlü bir gitaristin evinde kalıp konser vermeye giden metal gruplarımız var.Adlarını bilir misiz?
  • türkiyedeki en değişik grup tip karizma vs çok iyi ama söz yazan ve müzik yapan bi eleman guruba gelmeli ikisi yürütemiyolar bu işi sonra kurt cobain'in karısının kapasına dayanırlar yine
  • Çocukluğumun gruplarından. Çoğu parçası hoşuma gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Çocukluğumun gruplarından. Çoğu parçası hoşuma gider.

aynen
    arkadasımız demiz sabah programları falan fılan
    athenanın neler yaptıklarını ve daha kac yasında muzıge basladıklarını arastırsın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 6 Temmuz 2008; 2:33:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

diyen arkdaş o dedğin adam ülkemize şakı yarışmasında kaçıncılık verdi unutmayın morve ötesi bile yapmadı ama gyet iyidi deli şarıkısı
  • Şarkıları güzel olduğu gibi efendi insanlar gerçekten yüz yüze konuşma fırsatım olmuştu bi kere
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhostRiderfb

quote:

diyen arkdaş o dedğin adam ülkemize şakı yarışmasında kaçıncılık verdi unutmayın morve ötesi bile yapmadı ama gyet iyidi deli şarıkısı

O şarkı o seneki Eurovision'da 1.'liği hakediyordu. Hadi ilk 3 diyelim. Sırbistan - Karadağ'ın 2004'teki şarkısından ötürü.

4.'lük de çok iyi de... Böyle Rock gruplarının yarışmanın en kaliteli şarkılarından birisi ile katılıp 4. ve aşağısında bir sonuç alarak dönmesi bana yarışmanın nasıl bir yarışma olduğunu gösteriyor.

Mor Ve Ötesi yapamadı, evet. Çünkü yarışmaya fazla gelen şarkılardan birisi. İngilizce şarkıyla da katılmadı ki... Siyasî oylardan ve k.çını açıp şov yapan hatunlar için gelen oylar da cabası...

Grupları ve müzik tarzlarını Eurovision yarışmasına göre yorumlamayın, size tavsiyem. Ne olacağı belli değil çünkü.

Athena'yı severim bu arada. Eğlenceli, güzel şarkıları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Temmuz 2008; 15:41:22 >

• yalan şarkısını çok seviyorum mükemmel bi parça dinleyin tavsiye ederim.
  • bence oldukça başarılı bir grup
  • bence hepsi güzel ama köpek atlı albümü hoşuma gitmedi
  • Evet Yaptıkları en başarılı şarkı da YALAN bence
  • kime nee kime nee çaal biziiiii kime neeeeeeeeeeeeeeeeeee al bizi
  • "yalan" parçası iğrençti bence. grubun tarzını hiç yansıtmıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.