Bildirim
Ateş eden arabalı oyun [Atari içerir]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mario kart olabilir -
profilden gösteriyord yolu, yukardan üzerine bombalar felan düşüyor , aşağıda çukurlardan atlıyordun. Böyle bişiymiydi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
profilden gösteriyord yolu, yukardan üzerine bombalar felan düşüyor , aşağıda çukurlardan atlıyordun. Böyle bişiymiydi?
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
quote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
profilden gösteriyord yolu, yukardan üzerine bombalar felan düşüyor , aşağıda çukurlardan atlıyordun. Böyle bişiymiydi?
/>
iftar öncesi ancak bu kadar oluyor :)
-
-
-
kural dışı konu 15 gün aramızda yoksun -
quote:
Orijinalden alıntı: 5krilleX
quote:
Orijinalden alıntı: daruga_13
quote:
Beyler SEGA atarim vardı bi oyun vardı emulator ile oynicam böyle araba vardı ateş falan ediyordu çok fenaydı bulabilir misiniz ?
Oyun "ROAD BLASTERS" olmasın?
Oh be sağolasın hocam
DUYGULANDIM
Burnin rubberde var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Beyler SEGA atarim vardı bi oyun vardı emulator ile oynicam böyle araba vardı ateş falan ediyordu çok fenaydı bulabilir misiniz ?
Oha benim ilk oyunum para atıp bunu oynayıp bütün şehrin rekorunu kırmıştım ve bilinçsiz oynamıştım yemin ederim 6 yaşındaydım yanımda babam vardı ve büyükler vardı şöyle ekrana baktım hiç yanmadan bütün oyunu tamamlayıp bütün hepsini yok etmiştim high score yaptığımda yanımdaki büyükler babam varken git buradan demişlerde en kötü score demek o demişti ulan 12 sene geçti hala aklımdan çıkmadı nasıl başardığım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Valbilken
quote:
quote:
Oha benim ilk oyunum para atıp bunu oynayıp bütün şehrin rekorunu kırmıştım ve bilinçsiz oynamıştım yemin ederim 6 yaşındaydım yanımda babam vardı ve büyükler vardı şöyle ekrana baktım hiç yanmadan bütün oyunu tamamlayıp bütün hepsini yok etmiştim high score yaptığımda yanımdaki büyükler babam varken git buradan demişlerde en kötü score demek o demişti ulan 12 sene geçti hala aklımdan çıkmadı nasıl başardığım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X