Şimdi Ara

Ateist ve Deistler Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sorgulama aşamasındayım.En son linkini atacağım bu yazıyı okudum ve dinlerden iyice koptum.Sorum ise şu;

Büyüye inanıyormusunuz? Yani bir takım ilimler kullanılarak büyü,sihir gibi şeyler yapılabilir mi sizce?

Bahsettiğim link:

http://forum.deizm.org/t667-muhammed-in-cinsel-iliskiye-girmek-icin-yazdg-keyfi-ayetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buraya konu açtıysan, emin ol buradaki ateistler değil, müslümanlar seni dinden çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Buraya konu açtıysan, emin ol buradaki ateistler değil, müslümanlar seni dinden çıkarır

Niye öyle dedin hocam yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Bende sorgulama aşamasındayım.En son linkini atacağım bu yazıyı okudum ve dinlerden iyice koptum.Sorum ise şu;

Büyüye inanıyormusunuz? Yani bir takım ilimler kullanılarak büyü,sihir gibi şeyler yapılabilir mi sizce?

Bahsettiğim link:

http://forum.deizm.org/t667-muhammed-in-cinsel-iliskiye-girmek-icin-yazdg-keyfi-ayetler

Ateist büyüye inanmaz çünkü maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır yani,fakat ben büyü olduğunu gördüm yani şöyle anlatayım dünya bir enerji düzenine sahipse ve insan kendini geliştirip enerjiyi yönlendirebilirse düzeni bozmadan istediği şeyi yaptırabilir bu mümkündür gibi kafana yatabilir ateistsen,fakat müslümanlara göre kabul etmek zorundalar tabiki.

• "Ateist büyüye inanmaz çünkü maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır yani,fakat ben büyü olduğunu gördüm"

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudhudavendi

"Ateist büyüye inanmaz çünkü maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır yani,fakat ben büyü olduğunu gördüm"

ateist değilim :)
  • Benim anlamadigim, maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır dedigin seyi nasil gordun? :)
    Iluzyon olmasin o?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim anlamadigim, maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır dedigin seyi nasil gordun? :)
    Iluzyon olmasin o?

büyüyü maddesel olarak kanıtlayabilirmisin enerji nedir ?
  • Ben anlamam buyuden...
    Polemik cikartmak gibi bir derdimde yok.

maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır dedikten sonra, o seyi nasil gordun onu merak ettim. Daha dorusu gordugun ve buyu oldugunu dusundugun sey nedir?
  • Benim anlamadığım ateistlere neden soruyorsun ? Asıl sorulması gereken müslümanlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben anlamam buyuden...
    Polemik cikartmak gibi bir derdimde yok.

maddesel bi olayı yok kanıtlanamamıştır dedikten sonra, o seyi nasil gordun onu merak ettim. Daha dorusu gordugun ve buyu oldugunu dusundugun sey nedir?

büyüyü değil yapanları görüyorsun ve işe yaradığını görüyorsun.
  • Buyu degilde hipnoz gibi sinir sistemine ve bilince mudehale eden yontemleri biliyoruz, goruyoruz. Onun disinda buyu denilen olayi yapabilecek biri oldugunu sanmiyorum. Dunyaya hukmederdi..
  • AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Benim anlamadığım ateistlere neden soruyorsun ? Asıl sorulması gereken müslümanlardır.

Müslümanlar zaten inanıyor neden sorayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunK

Amaç nedir? Ideolojiyi mi açıklayım şimdi sana?

• quote:

quote:

Benim anlamadığım ateistlere neden soruyorsun ? Asıl sorulması gereken müslümanlardır.

Yani bir ateiste büyüye inanıyor musun demek ruha inanıyor musun demek gibi bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yani bir ateiste büyüye inanıyor musun demek ruha inanıyor musun demek gibi bir şey.

Hayır aynı şey değil.Ateizm, teizm karşıtından gelmiyor mu? Gözle görünmeyen her şeyi red mi ediyor ateistler? Büyü bir çeşit enerji olamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 8 Nisan 2016; 16:47:28 >

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Korkutayim seni biraz.. Gece izle ama..

:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudhudavendi -- 8 Nisan 2016; 16:50:31 >
  • quote:

Korkutayim seni biraz.. Gece izle ama..

:D

Beni korkutabileceğini mi düşünüyorsun? Yüce Drogba aşkına

• quote:

Buyu degilde hipnoz gibi sinir sistemine ve bilince mudehale eden yontemleri biliyoruz, goruyoruz. Onun disinda buyu denilen olayi yapabilecek biri oldugunu sanmiyorum. Dunyaya hukmederdi..

hoppalaa :D kardeş bu iş höt diyince yapılan bi iş değil güçlü büyüler daha masraflı olurlar :D aklına gelmeyecek eşyalar gereklidir höt diyince dünyaya hükmedemezsin gönderdiğin enerji kendine geri döner korunmasını bilmen lazım bu bi yasadır.Güçten düştüğünde hiç rahat bırakmazlar seni tehlikelidir.Büyü yapmak ezoterik eğitimini aldıktan sonra çokta zor birşey değildir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.