Atatürkün bu fotoğrafını internette çok yerde aradım ama hiç rastlamadım.Kitabı da almak isterdim ama 180 ytldi yanlıs hatırlamıyorsam Bu fotograf elinde olan var mı?Fotograf biraz bulanık kusra bakmayın aceleyle çektim..
Çok güzel bir resim. Dostum eger bir gün bulabilirsen o resmi bana pm yoluyla ulasabilir misin? Atatürk fotoğraflarından olusan bir albüm hazırlıyorum da
bunlar var işinize yarar mı ?
evet güzel resimmiş elinde bulunan varsa koysun bende alim
kardeşim sen neyi ima etmeye çalışıyosun bu ülkede hangi liderin namaz kılarkenki resmi varki sen namaz kılarken heralde anana banana makinayı verip benim resmimi çek diyosun al 2.pravokatör kaç para alıyosunuz iyi bir meslekse bizde yapalım....
quote:
Orjinalden alıntı: EagleWING
Ben de bir tane namaz kılarken çekilmiş fotoğrafını araıyorum ama nedense hiç yok.
benden de nadir bulunan bir foto. takvimden cep telefonu ile çektiğim için çözünürlük düşük arkadaşlar.
Efendiler, Allah birdir, büyüktür. Kur’an bir Kitab-ı Ekmel’dir. Cenab-ı Peygamber Hatemül Enbiya’dır.” (Mustafa Kemal ATATÜRK- Büyük Nutuk, s. 1241)
“Ey millet! Allah birdir. Şanı büyüktür. Allah’ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamber Efendimiz hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki, Kur’an-ı Azimüşşandaki ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir. En mükemmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, gerçeğe tamamen uyuyor ve uygun düşüyor.” (Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, cilt 2, s. 93-94)
“Bizim dinimiz en makul, en tabii dindir ve ancak bundan dolayı son din olmuştur.” (Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, cilt 6, s. 192-195, 2/2/1923, İzmir’de Türkiye’nin geleceği konusunda halkla konuşma)
Çöldeki Kutup Ayısı GÜZEL YAZI OLMUŞ SAOL...
quote:
Orjinalden alıntı: christopher mccandle
Çöldeki Kutup Ayısı ile Miralge aynı kişiler sanırım. İki provakatör
adamın ID'ye bak 6000 küsür yuh!
quote:
Orjinalden alıntı: satelite
önemli değil
bundan sonra bu tarz yazılar yazmaya devam etmeyi düşünüyorum çünkü kendilerine "kemalistler" diye ama kemalizmi Atatürk'ü kafir gibi gösterip ona haşa Allah yakıştırması yapan kişilerin ve anıtkabiri Kâbe'leri ilan edenlerin ne kadar yanıldığını elimden geldiğince göstermeye çalışacağım
benim atam dinsiz değildi eğer öyle olmuş olsaydı fransız komutanlarla pazarlık masasına oturur bi vilayetin başına geçer boş yere de cephede savaşığ canını tehlikeye atmazdı
Not: Yukarda verilen Atatürk' ün dua ederken verilmiş resimleri beşiktaş belediyesinin caddelere Atatürk resmi sergisi açmasından 1 hafta sonra kaldırılarak yerine başka resimler konduğu haberleri çıkmıştı yani Atatürk' ün müslüman olmasından rahatsız olan bir çok kişi var
quote:
Orjinalden alıntı: Çöldeki Kutup Ayısı
quote:
önemli değil
bundan sonra bu tarz yazılar yazmaya devam etmeyi düşünüyorum çünkü kendilerine "kemalistler" diye ama kemalizmi Atatürk'ü kafir gibi gösterip ona haşa Allah yakıştırması yapan kişilerin ve anıtkabiri Kâbe'leri ilan edenlerin ne kadar yanıldığını elimden geldiğince göstermeye çalışacağım
benim atam dinsiz değildi eğer öyle olmuş olsaydı fransız komutanlarla pazarlık masasına oturur bi vilayetin başına geçer boş yere de cephede savaşığ canını tehlikeye atmazdı
Not: Yukarda verilen Atatürk' ün dua ederken verilmiş resimleri beşiktaş belediyesinin caddelere Atatürk resmi sergisi açmasından 1 hafta sonra kaldırılarak yerine başka resimler konduğu haberleri çıkmıştı yani Atatürk' ün müslüman olmasından rahatsız olan bir çok kişi var
Bizzat Atatürk'ün kendi el yazısından çok gizli belgeleri bir prof. ile birlikte genel kurmay arşivinden okumuş biriyim. Sen kimsin de Atatürk'ün dua ederken çekilmiş bir fotoğrafı haricinde onun dini tercihleri hakkında ne biliyorsun ki bu kadar iddalı konuşuyosun?
Atatürk ateist de olsa, desit de olsa ATAMIZDIR! Müslüman olmasaydı kafir mi olacaktı. Laflarına dikkat et, hizaya gel. Yoksa hizaya sokarlar adamı.
quote:
quote:
quote:
önemli değil
Bizzat Atatürk'ün kendi el yazısından çok gizli belgeleri bir prof. ile birlikte genel kurmay arşivinden okumuş biriyim. Sen kimsin de Atatürk'ün dua ederken çekilmiş bir fotoğrafı haricinde onun dini tercihleri hakkında ne biliyorsun ki bu kadar iddalı konuşuyosun?
Atatürk ateist de olsa, desit de olsa ATAMIZDIR! Müslüman olmasaydı kafir mi olacaktı. Laflarına dikkat et, hizaya gel. Yoksa hizaya sokarlar adamı.
seni hala çizmediler mi?
topicten mesajın gitmiş ama sen duruyosun yakında sen de gidersin inşallah biz de bi iftiracıdan daha kurtuluruz
ayrıca 70 milyon okuyamadı da bis en mi okudun bu çok gizli! belgeleri at gene iftiranı ama kime atacağıan dikkat et ÇİZERLER adamı
Atatürk`ü saygiyla anmak yerine, üzerine her ne olursa olsun yorum yapan kisilerden nefret ediyorum. Tarih apacik ortadadir, onun gibi biri asla bir daha gelmeyecektir. Bize biraktiklarinin degerini bilelim.
quote:
quote:
quote:
quote:
önemli değil
seni hala çizmediler mi?
topicten mesajın gitmiş ama sen duruyosun yakında sen de gidersin inşallah biz de bi iftiracıdan daha kurtuluruz
ayrıca 70 milyon okuyamadı da bis en mi okudun bu çok gizli! belgeleri at gene iftiranı ama kime atacağıan dikkat et ÇİZERLER adamı
Hala çok iddalısın birdaer. Kimsin sen de senin şikayetinle beni cizecekler? Evet okudum o belgeleri, başka bir konuda araştırma yaparken o belgeleri de okudum. Kendi yazısından şiirleri de dahil. Senin gibiler o yüce insanı anlayabilecek ve yorumlayabilecek kapasitede olmadığınız için o belgeler gizlidir. Açıklanmaz.
tamam sen kendi hayal aleminde o belgelerle yaşa çok üstün bir zatsın demek ki sana Atatürk' ün özel hayatını açıklamışlar (halbuki konuşma tarzından tam tersi olduğun açıkça belli oluyor) sen o belgelerle yaşa ben yukarda Atatürk' ün kayıtlara geçmiş olan kendi ağzından halka söylediği kelimelerle yaşarım
Özel belgeler değil, açıklanmamış belgeler. Çarpıtma konuyu...